Майката на Дешка също била съблазнила женен грък

Сега тръгва. Сам е в колата, пише в последния sms до полицая Карчев
Обновена: 11 окт 2017 07:19 | 11 окт 2017 07:00, Елка Василева
117
Майката на Дешка също била съблазнила женен грък
Снимка: Facebook

"Сега тръгва. Сам е в колата", пише българката Дешка в последния си sms до полицая Красимир Карчев, който вече чакал в засада гръцкия ѝ съпруг на остров Крит.

Полицейските служители, които са претърсили дома на застреляния лекар, са намерили мобилния телефон на съпругата му Дешка, която не е успяла да изтрие уличаващите съобщения, пише "24 часа".

В предпоследното съобщение 38-годишната жена пише на любовника си: "Може да се наложи да го отменим. Може да отиде и брат ми да вършат разни неща в кабинета му. Ще ти звънна да се махнеш. Ако е необходимо, не".

Още по темата

След като честитила рождения ден на 62-годишния си съпруг и го изпратила, Дешка веднага изпратила съобщението с указания на Карчев.

Решението на лекаря да отиде в кабинета си сам в събота слага началото на края му. Българинът, маскиран като ловец, го екзекутирал хладнокръвно.

"В последно време се страхуваше за живота си", казват негови приятели.

Според близки и роднини на лекаря напоследък д-р Христодулос Каландзакис започнал да подозира, че нещо не е наред със съпругата му, и се усъмнил в извънбрачна връзка. Започнал да се съмнява и за бащинството на детето, но така и не успял да дочака ДНК теста, тъй като майката държала детето плътно до себе си.

И така скандалите не стихвали и това разтревожило българката, която заедно с любовника си Карчев решила да пристъпи към сатанинското дело.

В същото време стана ясно, че майката на Дешка - Иванка Говедарова, е погребала преди 40 дни съпруга си, също гръцки гражданин, учител по професия.

Също като дъщеря си, която е работила първо като домашна помощница в дома на доктора, и тя е създала връзка с учителя, който бил семеен, развежда се и се жени за Иванка.

"В крайна сметка те доказаха, че целта им е да се женят за богати мъже и да се възползват от икономическото им състояние. Вероятно учителят е починал от естествена смърт поради възрастта си, а за съпруга на дъщерята, тъй като е по-млад, измислиха план за смъртта му", каза в национален ефир Манолис Цобанакис, зет на жертвата.

Според непотвърдена информация ДНК тестът за детето е направен и се чакат резултатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
7
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много от българките които казват, че се занимават с гледане на стари хора в Гърция всъщност вършат най-древната професия. Срамно, но е факт
20
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез яките крачища ако те стисне с тях ще те изцеди като лимон!Сега пъцулая убиец ще гние в гръцки затвор а тази ........ще си хване друг будала
19
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ай, затвор на остров Крит... лелее, пиле шарено...
18
2
 
29
 
! Отговори
Ан те така преди 6 години
Дешка се кърти без грешка.
17
15
 
28
 
! Отговори
Kreti преди 6 години
За това не бих се оженил за българка която ми е била чистачка , виж да го полапа бих и го дал , забелязал съм при българските жени като си легнеш с тях и почват да наглеят и да искат да командват. Д.. и простият ку...р..во...ляк.
16
0
 
33
 
! Отговори
123 преди 6 години
"Чифт очи останалото г*з..." Ама жените на маляките са още по отвратителни. Така че смятайте...
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пощальонът винаги звъни два пъти.Страхотен филм с младият Джак Никълсън,но естествено книгата е по-добра.Впрочем и там убитият от жена му и любовника съпруг беше грък.
14
5
 
60
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Точно така. .С *** напред и ченгетата отзад.Ще стигнем.и до заветния Цариград.Там ще изберем император .на който любовник на жена му ще му тегли ножа.
13
14
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типични български ***...тук в Бг 98% са такива...само парите ги интересуват
12
43
 
26
 
! Отговори
Абре, алаааанкооолу, преди 6 години
Няма как да си нисък, черен, уродлив, грозен, дърт, космат, нагъл, проост, нискоинтелигентен, слабокултурен, нечистоплътен абориген с балкански манталитет и да искаш да притежаваш неприлично по-млада жена с визия на модел, безупречна домакиня и майка и т.н. Не става така, баце. Требвало е да му светне лампата на византиеца още на момента, ама нали мисленето не им се отдава на горките и..ей го сега резултата. Пълна липса на самопреценка и представа за реалността. Сори, ама никой не му е виновен
11
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Да им е за урокОоооо колко си проСССР, има ли смисъл с теб да говоря
10
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"хубава работа "АМА .......
9
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невероятна комбинация, *** и гламаво потомствено ченге. Другото ми любимо е даскалица и ***. Фани единия, а за другия е ясно.
8
6
 
18
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Треceш ли д3урлата от злоба бе жаагалче
7
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ни занимавате с някакви к.ви. Сега онзи *** полицайчето и селянката Дешка ще си търкат нара в гръцките затвори.
6
19
 
59
 
! Отговори
Да им е за урок преди 6 години
На другаря Чобанакис, 40-то поколение *** благодарение на еврофинансиранията му се отворил алчния ромейски гъззз за домашни прислужници, помощници, а ако може и сексратайчета по съвместителство. Е сега като гризна оловото господарското мислене и имперския манталитет мигом напуснаха кратуната му барабар с част от микроскопичния мозък. Долен ***, да си беше гледал домакинството сам като всеки нормален човек. По-*** и нагъл от гръка е само турчина. Може би. Не е на 100% сигурно.
5
23
 
53
 
! Отговори
Българин в чужбина преди 6 години
Аз българка не искам и да видя. Може германка, французойка, испанка, дори румънка или даже рускиня. Ама от българките бягам далече.
4
15
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без съмнение ,повечето бг жени са подли,алчни ,лицемерни търсещи преди всичко материалното състояние на мъжа,за да си живеят леко и охолно.Не са ,като българките едно време ,раждали по 5-6 деца и в тях търсеха радоста и смисъла на живота си.Но и този ,не му ли светна,че тази е с него ,само от материални облаги и може да го изпарзаля по един или друг начин.
3
5
 
47
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Мазна тр ътка! На мама момичето .... да и беше казала мама, че трябва и търпение... да и беше казала мама, че има и по-субтилни начини да се оттървеш от съпруга, от бренеке за глигани..е ...сега ще полежи в гръцките затвори....може да стане "приятелка" с една или повече властни личности там....жалко за детето и!
2
40
 
6
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Abe .. Bolgarska rabota... Grk bud.la zemal zena od BG i cel svet ke mu gleda SEIROT. Abe od BG mace ne ze zema a ne zena Bolgarka ...