Майката на Дешка също била съблазнила женен грък

Сега тръгва. Сам е в колата, пише в последния sms до полицая Карчев
Обновена: 11 окт 2017 07:19 | 11 окт 2017 07:00, Елка Василева
117
Майката на Дешка също била съблазнила женен грък
Снимка: Facebook

"Сега тръгва. Сам е в колата", пише българката Дешка в последния си sms до полицая Красимир Карчев, който вече чакал в засада гръцкия ѝ съпруг на остров Крит.

Полицейските служители, които са претърсили дома на застреляния лекар, са намерили мобилния телефон на съпругата му Дешка, която не е успяла да изтрие уличаващите съобщения, пише "24 часа".

В предпоследното съобщение 38-годишната жена пише на любовника си: "Може да се наложи да го отменим. Може да отиде и брат ми да вършат разни неща в кабинета му. Ще ти звънна да се махнеш. Ако е необходимо, не".

Още по темата

След като честитила рождения ден на 62-годишния си съпруг и го изпратила, Дешка веднага изпратила съобщението с указания на Карчев.

Решението на лекаря да отиде в кабинета си сам в събота слага началото на края му. Българинът, маскиран като ловец, го екзекутирал хладнокръвно.

"В последно време се страхуваше за живота си", казват негови приятели.

Според близки и роднини на лекаря напоследък д-р Христодулос Каландзакис започнал да подозира, че нещо не е наред със съпругата му, и се усъмнил в извънбрачна връзка. Започнал да се съмнява и за бащинството на детето, но така и не успял да дочака ДНК теста, тъй като майката държала детето плътно до себе си.

И така скандалите не стихвали и това разтревожило българката, която заедно с любовника си Карчев решила да пристъпи към сатанинското дело.

В същото време стана ясно, че майката на Дешка - Иванка Говедарова, е погребала преди 40 дни съпруга си, също гръцки гражданин, учител по професия.

Също като дъщеря си, която е работила първо като домашна помощница в дома на доктора, и тя е създала връзка с учителя, който бил семеен, развежда се и се жени за Иванка.

"В крайна сметка те доказаха, че целта им е да се женят за богати мъже и да се възползват от икономическото им състояние. Вероятно учителят е починал от естествена смърт поради възрастта си, а за съпруга на дъщерята, тъй като е по-млад, измислиха план за смъртта му", каза в национален ефир Манолис Цобанакис, зет на жертвата.

Според непотвърдена информация ДНК тестът за детето е направен и се чакат резултатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
43
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
истинска българка, горд съм.