Посещението на Путин в Анкара - чест за Турция

То се разглежда като знак за съпричастност към Ердоган
15 дек 2017 22:05, Екип на Bloomberg
74
Посещението на Путин в Анкара - чест за Турция
Снимка: Reuters

Масовото настроение сред турския народ в светлината на нормализирането на отношенията между Турция и Русия е екзалтация.

Това коментира преподавателят по европеистика в университета Бахчешехир в Истанбул Росен Димов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Той също така бе част и от кръга съветници на бившият председател на ЕК Жозе Мануел Барозу.

На посещението на Путин в Анкара във вторник (12 декември) се гледа като голяма чест за Турция, посочи Димов.

„Посещението на Путин се разглежда като знак за съпричастност към курса, който Турция води, критичната позиция спрямо САЩ“, добави той.

„Това е основният дух на настроените тук, вижда се едно единомислие между двете държави, които обединяват сили в конфликта в Близкия Изток и се опитват да застанат срещу западноцентричната хегемония, начело на която е Тръмп“.

Вижте повече на Bloomberg TV Bulgaria. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи каскети не очаквайте трето "асвабаждение"тоя път "асвабадитьелитье"са с "поробителите" муахахахахаха
44
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жужето ходи редовно да целува гъзягата на Ердоган.
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхме ги и турци и руснаци преслушахме ги писнаха ни бихме и шута и да се оправят сега да видим Европа
42
5
 
6
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 6 години
НАШИЯ ЗАЩО НЕ ОТИДЕ ДА МУ ДАДАТ ЕДНА ТРЪБИЧКА ОТ ЮЖЕН ПОТОК,ДА НЕ СЕ МОЛИМ СЛЕД ТОВА НА ТУРЦИЯ.ГОЛЯМ ЯЗЪК С ТОЗИ ЮЖЕН ПОТОК,НАПРАВИХМЕ ТУРЦИЯ ВЕЛИКА ГАЗОВА СИЛА,ЧРЕЗ БЕЛЕНЕ ЩЕ ГИ НАПРАВИМ И ЯДРЕНА ДЪРЖАВА НА ТОКА,СЛЕД ТОВА НЕ НИ МЪРЗА ТУРСКОТО ПРИСЪСТВИЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ ПРОДАЖНИЦИ.
41
6
 
6
 
! Отговори
999 преди 6 години
До МразявсичкитурциОХ МИЛИЧЪК , НИКОГА НЕ СЪМ СИ ДАВАЛ РАВНОСМЕТКА - НО ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ КОМЕНТАРА ТИ СТОИ ЦЕЛИ 8 ЧАСА , БЕЗ ДА Е СВАЛЕН ОТ САЙТА Е ЕДНО ПОКАЗНО : КОЛКО ЖАЛКО СЪЩЕСТВО Е БЪЛГАРИНА ! САМО ЧУМАТА ЩЕ ВИ ОПРАВИ - ОТ СЪРЦЕ ТИ ГО ЖЕЛАЯ !
40
2
 
9
 
! Отговори
Обичам БЪЛГАРИЯ преди 6 години
Знаете ли в коя европейска държава има осем хиляди джамии? Ако предположите, че това е Русия, сте познали!
39
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 37Чакай Ердоган к себе на гости, а ние руснаци ще гледаме
38
5
 
8
 
! Отговори
руснак преди 6 години
Знаеме че са диктатори ама смееме ли да говорим лошо за тях нали веднага наи малкото ще ни изтинат местенцата където сме се намърдали благодарение на бившото руско влияние
37
27
 
8
 
! Отговори
ДО: 53 преди 6 години
Ми какво чудно има? Двама терористи са се събрали да си приказват! Единият терорист отишъл на гости на другия! Нашите освободители отиват на гости на нашите поробители.А ние сме между *** и наковалнята!Още колко българи има които не са разбрали това - че нито Русия ни е приятел, нито Турция?
36
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-голям срам от това да каниш терорист и престъпник като Путин в дома си няма. Само че как може да го разбере това една ислямска тиква като Ердоган?
35
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-голям сам от това да каниш терорист и престъпник като Путин в дома си няма. Само че как може да го разбере това една ислямска тиква като Ердоган?
34
32
 
5
 
! Отговори
Мразявсичкитурци преди 6 години
Тази анадолска дупка Анкара много ще и отива една ядрена бомба със средна мощност. Смърт за Турция!
33
12
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
сваленият самолет и убииството на посланика висят сьс страшна сила над главатана султана а настьпи мотиката с него е свьршено
32
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джуджето май наитина е пристанало на чепатият османлия.
31
25
 
11
 
! Отговори
Фокк преди 6 години
Извадете Турция от НАТО! И поканете Израел! Време е!
30
40
 
12
 
! Отговори
Бабана секиджам преди 6 години
До Ястреб ОсманлиятаТвоя Ердоан може да седне на пумпала Путин и ти да го завъртиш!Султанчето ще царува точно толкова,колкото време му е отредил Великият Бял Баща на който всички турци и араби ще се поклонят доземи в това число и ти чоджум!
29
23
 
4
 
! Отговори
случка в обора преди 6 години
Сине,колко пъти съм ти казвал да не правиш така! и бащата на малкия Османлия му зашлеви звучен шамар и почти му откъсна главата,но малкия се търколи на сламата и бързо си дигна потурите и избяга навън.Стария говедар беше хващал сина си няколко пъти да *** козата и сега доволно си каза:Бащичко!На мене се е метнал и аз на неговите години здраво рендосвах кози и магарета,та и досега..!
28
10
 
59
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
Ганьооооо ***, къде си тръгнал да храчиш по тези двама велики политици на горната снимка, когато си ти и бантустанът ти булгейристан дори не сте и дупка на кавала на международната политика! Само за ваше сведение - само в рамките на един месец Ердоан се среща лице в лице или провежда телефонни разговори с толкова държавни глави, колкото срещи и разговори не са провеждали всичките български държавни глави вкупом от 1693 година насам! Булгаааааар булгаааааар ....
27
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
па как няма да е чeст като никой нормален политик не би посетил нито Турция, нито Русия..Щото нормалните изтъркаха по дузина чифта папуци да посещават България.
26
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Крим е руски, свикнаха ли ... "".............Скоро ще се молят да го върнат с лихвите ... интересно защо всички лузъри и загубеняци се асоциират с русия. Вероятно защото съзнават какъв аутсайдер е, като самите тях.