Ердоган: С Македония сме, имаме братски връзки с нея

Гърция няма право в този случай, смята турският президент
6 фев 2018 11:15, Елка Василева
225
Ердоган: С Македония сме, имаме братски връзки с нея
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, БТА

Турският президент Реджеп Ердоган е изразил подкрепа за Македония в спора й с Гърция за нейното име, съобщава електронното издание на гръцкия в. "Та неа".

На среща с балкански мигранти в Истанбул Ердоган казал, че "Турция винаги ще бъде на страната на Македония, тъй като просто Гърция няма право в този случай", според македонския тв канал на ТВ Нова, посочва гръцкото издание.

Турският президент дори добавил, че връзките между Турция и Република Македония са братски.

"Анкара и Скопие нямат никакво различие и няма да оставим сами нашите братя, ние ще бъдем винаги заедно с тях", казал Ердоган, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
2
 
13
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 169Хехе.Сега искате или не искате.До преди месец Ер. вика че не искате а вчера ходи да се моли да ви вземем в ЕС.А първо се разберете вътре какво искате че ставате смешни.
151
5
 
3
 
! Отговори
до 168 преди 6 години
Ами и прабългарите като огузите се настаняват на Балканите. интересно е че имат един и същ знак-IYI. Византия също се настанява на тракийски земи....такъв е живота...
150
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Македония е тотално ислямизирана-албанизирана-турцизирана. Затова Ерди ги нарича братя.
149
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И понеже ние знаем плюсовете и минусите на ЕС ви се чудя защо толкова се натискате..Пак нещо не си разбрал. Никой не е казал, че се натискаме на всяка цена. Както виждаш нещата които не ни отърват си ги отстояваме. Ако бяхме като вас щяхме да се надупим и да приемем всичко. Вашето е разбираемо. Вие без господар не можете. Ние искаме равноправни отношения. Затова и ингилизите ви избягаха.
148
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И турците са пришълци по тези земи.В анадолската територия на Византия постепенно се заселват огузите,после става една мешавица и евреите се заемат с военното ръководство на империята.
147
19
 
3
 
! Отговори
Исмаил преди 6 години
До Факт!Турция е държава която граничи сама със себе си!ФАКТ!
146
2
 
4
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До ИсмаилЕ как ше анексира бе оли та тоя няма гранциа с тях!
145
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братски връзки имали, всичките им комшии ги мразят.
144
4
 
10
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Турците не разбират и друго.Съпротивителните движения на България не са успели поради слабото въоръжаване на населението!Те са ни клали защото просто те са били въоръжени а ние не!Но в днешно време оръжие се намира лесно а и ние сме производители на такова!Сиреч тея сега ще ядът зверски бой ако решат да правят империя на балканите!Нали им видехме префалените танкове Леопардис опърдеха ги яко с преносими комплекси!
143
9
 
4
 
! Отговори
Исмаил преди 6 години
Кво се перчите. Ердоган може са анексира Македония като е била турска територия 500г(както Путин анексира Крим ама крим е бил руски само 200г). Ако реши да има маслинова клонка в Македония кой ще го спре?Вие с писането на коментари ли..ха.ха
142
3
 
7
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Не бе проблема е че исляметата виждат че христяните не се съпротивляват и затова си правят каквото искат!Когато ги почнаха там в Азия къде беше да ги трепат и се разквичаха на умрело помните ли!Става ама трябва да играе тоягата!
141
4
 
6
 
! Отговори
Бозкурт преди 6 години
Тези които са против Ататюрк са вманиачени ислямисти които мечтаят Турция да се превърне в арабска страна. Няма да го бъде.. Както гази Мустафа Кемал паша е бесил и пращал в дъново на бяло море дедите ви така и ние ще сторим същото със всеки който се опитва да превърне модерна Турция в арабски ***.. Марш в арабистан! Турция е за Турците!! и България и Българите са наши приятели и винаги ще бъдат такива!
140
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вярно, още при баджанак Груйо Искандерски Сюлиман Грузински обеща да пази братския маседонски от братския албански народ,/стига да не ядат с лявата ръка кога Дачич играе кючек/
139
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори турците които са мюсюмани подкрепиха братска християнска македония, а българските продажници са с гръцките маляки и главорези, които ги клаха само преди 70 години в Северозападна Гърция.
138
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато Турция не иде където и е мястото в Азия, няма да има мир в региона.Турция си е азиатска държава, с азиаткси-гено фонд. Ердоган не е спрял да насъсква мюсюлманите на балканският полуостров да предизвикват проблеми.Бърка се политиката на държавите и се опитва да се изживява на падишах.А бат Бойко му лиже топчиците.
137
3
 
8
 
! Отговори
Бозкурт преди 6 години
Не се тревожи, ние войниците на Ататюрк никога няма да изоставим идеалите на лидера ни! Най-големите градове в Турция са под влиянието на Кемалисти, през 2019год. Ердоган отново няма да успее да спечели Истанбул/Анкара/Бурса/Измир/Анталя/Ескишехир..Шанса му е единствено да поеме курса на Ататюрк, Турският народ не е забравил лидера си! През 2017г е поставен рекорд по посещаемост на Анъткабир мавзолея на Ататюрк!
136
6
 
9
 
! Отговори
бай х преди 6 години
турците са братя с македонцитемакедонците са братя с българите а българите братя ли са с турците гласуване да + не -
135
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледай малко европейски информационни канали за да видиш, че КПД-то на "маслинова клонка" е нулево. .Аз гледам всякакви телевизии, но освен турски репортери излъчващи от мястото на събитията други не съм видял. На кого да вярвам? На този който излъчва директно или на преразкази от пета ръка?
134
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки си има проблеми. А на Турция са иголеми. Един от скриваните е, че по голямата част от населението не са мюсулмани а алевити тяхното разбиране за света еблизко до богомилството и манихейството. Това никъде няма да го прочетете..В Турция всички религии са равнопоставени. Над всички стои законът.
133
4
 
6
 
! Отговори
до 143 преди 6 години
Личи си че гледаш само турска телевизия артик.Погледай малко европейски информационни канали за да видиш, че КПД-то на "маслинова клонка" е нулево. Вдига Ердоган пушилка заради такива като тебе, да му целуват краката.Но на следващите избори няма да е той, освен пак ако не ги фалшифицира. А ти си гледай пропагандата на търските ТВ и си се възбуждай от успехите на Ердоганя, все пак ако от това ти става хубаво.......