Анкара към САЩ: Стискаме ръце, или... провал

Очакваме стъпки, настоя външният министър на Турция
12 фев 2018 17:00, Анисия Иванова
317
Анкара към САЩ: Стискаме ръце, или... провал
Снимка: БТА

Министърът на външните работи Мевлют Чавушоглу на Турция смята, че отношенията между САЩ и Анкара са в критична точка.

На втората среща на министерско равнище във формат Турция-Африка и след нея той отговори на въпроси върху изострените отношение на Анкара с Вашингтон, предаде информационната агенция Догу хабер ажансъ (ДХА).

"САЩ не изпълниха дадените ни обещания. Вече не искаме думи и обещания, очакваме конкретни стъпки. Или ще оправим отношенията си, или те напълно ще се влошат", декларира Мевлют Чавушоглу, цитиран от "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но не е толкова лесно да с бутне тоя *** от власт. .Значи викаш по-лесно е да свалим Ердоган отколкото ББ ли?Хахаха
197
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде марш за Анадола............неблагодарници, навремето Тодор Живков хубаво искаше да ви изгони, ядете БГ-хляб , а плюете България.Мястото ви е при Ердоган или в Диарбекира, ама и там не ви искат.Знаем ги тия турски номера.
196
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Абе да попитам що така турците не си къпят децата в солена вода и имат малък проблем с неприятната миризма която издават. Искам да кажа. Преди да тръгвате да оправяте СВЕТА да си оправите хигиенните навици"Ние и децата си солим и вода ползваме не само в банята, а и в тоалетната, не се размазваме кат вазе :-)
195
7
 
1
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Абе фонтите си ***. Хигиената не ви е силна страна
194
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Абе да попитам що така турците не си къпят децата в солена вода и имат малък проблем с неприятната миризма която издават? "Назад и неподготвен си както винаги... Няма турско семейство който на 20 я и на 40 я ден да не си соли детето... Стига с вашите робски мисли... Изчезваща нация си,за какво дете ми говориш пък точно ти:-):-):-) та скоро няма да има българче мани за солено българче:-):-):-):-)
193
6
 
10
 
! Отговори
ЕРДОГАН-ЙЕ БЕНИ КУРТ преди 6 години
ВИНАГИ ГУБИ ТОЗИ , КОЙТО СЕ РЕПЧИ НА САЩ ,НАТО И ЕС !
192
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бългейрите да са благодарни на пияния мужик че им подари държавичка, но балканският дивак само за една седмица я окенза до върха на покрива! Сега тръгнал да дава акъл на агата как да си управлява империята! А бе я си мирувай в кочинката да не те зарита кон, пpacчо!!
191
9
 
4
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Абе да попитам що така турците не си къпят децата в солена вода и имат малък проблем с неприятната миризма която издават. Искам да кажа. Преди да тръгвате да оправяте СВЕТА да си оправите хигиенните навици
190
1
 
3
 
! Отговори
? преди 6 години
е може да ни спре да не гледаме сериозно на Ердоган. Ами отворете си очите ако можете и го погледнете без капаци. В МОМЕНТА НЯКОЙ ТРЪГНА ДА РЕЖЕ КАТО ТОРТА ТУРЦИЯ. ИМА ДРУГ ЛУД ДА ГИ СПРЕ. или преклонена глава сабя
189
10
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Абе да попитам що така турците не си къпят децата в солена вода и имат малък проблем с неприятната миризма която издават? Искам да кажа. Преди да тръгвате да оправите хигиенните си навици не мислите ли?
188
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Какво е направил та сте готови да му ближете подметките? Смешен е и когато плюе по ЕС и когато им се репчи."Е какво да направим пък, че ти си свикнал да им се dупиш на ЕС... Айде той е смешен, а вие горди ли се чуствате :-) абе робски амбиции :-):-):-)
187
3
 
3
 
! Отговори
PD преди 6 години
А някой пак е пропуснал един важен исторически момент. Древния и мъдър народ на Белите/Ари- Българи, преди около 10 века, положи началото в ново ниво, където друго е измерението на силата. Не е в територията, а в Свободолюбието, Истината и Правдата. И няма империя, чиято манипулация, да издържи дълго време, на порива на заложеното в тази древност. А днешната ни държава, е дълг, който ни върнаха, за бъднините, които подложихме на близки и млади нам народи. Включително и съседни.
186
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Българите също имаме много трески за дялане, не сме много стока и ние.Но България трябва да е вечна............да я има и след нас!"Хубаво мислиш колега, ама я кажи... Като се стопи една нация от една държава.... Как ще я има след вас :-) нормално е да се кръсти на ново... Та ако искаш да я има и след теб, няма да учиш детото си (ако имаш) на омраза, ще му кажеш да остане в Бг да работи честно, а ако нямаш дете си направи, за да остане и след теб Бг... Капиш!?
185
0
 
5
 
! Отговори
; преди 6 години
Защо по малко от 2 милиона косовари да имат право на държаваЕ Америка нали реши да си мести базите там тогава както сега се кани да се намести в Сирия без местните парламенти да могат да имат контрол. Тогава кеф ти София кеф ти Крим магад да бомбардират ако не слушкате.
184
11
 
6
 
! Отговори
СЕГА СЪМ ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
СУЛТАНА НАПРАВО КАЗВА - ИЗЯШ МЕ ВЪЛЧО !ЩЕ ПРОВОКИРА САЩ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ВЪОРЪЖАВАТ СИРИЙСКИТЕ КЮРДИ С ПО-СЕРИОЗНИ ОРЪЖИЯ ,А НЕ САМО С ГРАНАТОМЕТИ !
183
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 193Не обвинявам турците за всички беди в България, нито даже ромите...................но България има много външни и вътрешни врагове-НПО-та, масони , чужди агенти и др.Българите също имаме много трески за дялане, не сме много стока и ние.Но България трябва да е вечна............да я има и след нас!
182
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А на вас дека ви е Османската империя дето беше до Египет и до Персийския залив, до Виена и Будапеща?"Как да я има след като се боряваш на куп с ингилизи, руснаци, французи, гърци... :-):-):-) нормално! Я кажи дали ти въобще щеше ли да издържиш толкова и да си запазиш пак територия по голяма от Бг? Или щяха да те изтрият от картата :-) ***, *** :-)
181
2
 
3
 
! Отговори
кюрдите имат право н преди 6 години
От кьде ще я вземат от Турция Сирия Ирак и Иран и евр.те ще им я продадат срещу нефта и ще ядат само зехтин ония като затворят границите , то и палестинците имат право но колко поколения живеят на палатки вече.
180
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците да си знаят мястото..................да не се правят на велики, че има кой да им даде урок.Тогава и Аллах няма да може да им помогне!
179
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"България над всичко!!!"Колега, ако вървиш с тоя акъл няма да има България, а Ц.....я! И за това няма да ти са виновни турците... Или Вие сте свикнал да ги обвинявате за всичко... Няма да се учудя ако кажете, че за демографската ви катастрофа пак турците да са ви виновни... Над сичко не, а ПОД всичко! С тази омраза винаги под, под, под... ще сте...