Българката в Кипър убита от бездомни кучета?

Жената пристигнала в Пафос дни преди инцидента
27 фев 2018 09:30, Елка Василева
17
Българката в Кипър убита от бездомни кучета?
Снимка: архив, Reuters

Нападение на бездомни кучета е версията, към която се е насочила кипърската полиция в разследването на смъртта на 46-годишна българска гражданка, съобщава в. "Сайпръс мейл".

Българката П.М. бе намерена миналия четвъртък тежко пострадала в нива с картофи в района на град Пафос и почина по пътя към болницата.

Още по темата

Според съдебно-медицинската експертиза тя е получила хеморагичен шок вследствие на многобройни наранявания, които е можело да бъдат причинени от земеделска машина.

Полицията е проверила голям брой селскостопански машини и е разпитала фермери в района, но не е открила до момента следи в тази посока.

Кипърската полиция е получила информация, че в района бродят бездомни кучета, както и че много от фермерите имат кучета. Голям брой собственици на кучета са призовани в полицейския участък на Пафос за разпит, съобщава "Сайпръс мейл".

Жената е била пристигнала в Пафос четири дни преди инцидента, заедно с партньора си, за да си търси работа, пише още изданието.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: бездомни кучетаКипър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
4
 
! Отговори
бой по безподобните преди 6 години
българите са ***. По форумите ще се уверите
11
5
 
1
 
! Отговори
Maria преди 6 години
ОТ ТВ РЕКЛАМАТА"ГЪРЦИТЕ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ" НА ГЪРБА НАИЗПАДНАЛИТЕ В НЕДОИМЪК СЪСЕДИ.
10
9
 
19
 
! Отговори
Пафос преди 6 години
К'ви са тези глупости?! Живея повече от 15 години в Кипър(Пафос) и не съм виждал бездомни кучета. Бездомни котки колкото щеш, но кучета да скитат безстопанствено няма.
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"да прав си, ... а колко по-добре щяхме да бъдем заедно със СССР и ти партиен секретар !" - значи логиката е като не робуваме на едните да робуваме на другите? Защо си мислиш че на европейците сме по драги отколкото на русите?Докато се продаваме за едната рубла или единият долар или едното евро и все чакаме господарят да ни уреди, все ще сме така. Алтернативата е да сме самостоятелни, но 500 робски манталитет не се изтриват лесно.
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като са я убили са я хвърлили на кучетата така правят с европейците на втората скорост
7
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""Добре дошли в ЕС ,ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИ!""...............да прав си, ... а колко по-добре щяхме да бъдем заедно със СССР и ти партиен секретар !
6
8
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
В Ларнака и Лимасол нямаше нито едно куче. До Пафос не стигнахме. Явно там имат ферми. И после кучето било най добрия приятел на човека. Виж коня да. Коня никога няма да разкъса човек. Нито пък котката.
5
6
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Вече е трайна тенденция човешките престъпления да се приписват на бездомните кучета. Много е удобно, те си нямат парички да платят на устати адвокати.
4
2
 
56
 
! Отговори
Господи, прости им преди 6 години
Хора, това е нечия майка, сестра, съпруга. Отишла е в чужда държава с надеждата да си намери работа, вероятно за по-достоен живот. Проявете малко уважение, поне в смъртта. Ако няма какво да кажете в такива случаи-по-добре не казвайте нищо. Не бъдете толкова оскотени!Бог да я прости и съболезнования на близките й!
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До От добър живот в БГи като се направи на остроумен хубаво ли ти стана? Май май не си много преуспял в живота а?
2
3
 
17
 
! Отговори
Атанас преди 6 години
Въобще, българите кучета ги яли
1
12
 
17
 
! Отговори
От добър живот в БГ преди 6 години
Добре дошли в ЕС ,ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИ!