Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!

Дестичи се ядоса на изгарянето на турското знаме на митинг
9 мар 2018 14:00,
194
Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!
Снимка: Reuters

Лидерът на екстремно-дясната турска "Партия на големия съюз" Мустафа Дестичи обяви, че с помощта на Аллах турският флаг отново ще се вее над Атина. Това пише електронното издание на гръцкия вестник To Vima, цитирано от "Фокус".

Авторът на статията припомня, че Дестичи обяви преди време, че неговата партия ще се съюзи с управляващата "Партия на справедливостта и развитието" на турския президент Реджеп Таийп Ердоган за следващите избори.

С провокативното си изказване от вчера той отвърна на изгарянето на турски флаг на партиен митинг на гръцката екстремно дясна партия "Златна зора".

Дестичи призна, че е вбесен от това, че, фашистите са си позволили подобно действие и призова гръцките власти да арестуват извършителите.

"Това, което казваме на гърците и гръцкото правителство е, че те трябва да помнят, че величествения, червен турски флаг с полумесеца се вееше над техните територии не толкова отдавна. С помощта на Аллах, това знаме, което те изгориха и оскверниха ще се вее над Атина отново", заяви Дестичи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
0
 
! Отговори
BatBulgar преди 6 години
Гръцка нация не съществува. Гърците са кръстещи се евреи!!! Те са Данайците, дошли като ПИРАТИ тук, в земния рай. Ние сме им дали и писменост и култура и всичко. Турците ще направят най-големият ни подарък, ако затрият Гърция. С Турците, въпреки робството, си пием кафето днеска и си цъкаме ракията, а с грък не ми идва и една цигара да изпуша...
145
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гърците са най-толерираната нация в света и се забравят.
144
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте сия , Турция в момента е в цунгцванг , не знае с кой да дружи . Възползва се от изолацията на Русия и се залепи ,не пуска бежанците защото и Европа е важна , не напуска НАТО защото САЩ не проштават и вси4ко това има един виновен - Кюрдистан .Ердогана е със свалени панталонки до глезените .
143
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великата турска армия кога ще достигне град Африн, находящ се на десет километра от турската граница, че да помислим че имат армия а не ходжарник.
142
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може и да се вее, ако кюрдите превземат Турция и турците емигрират. По милост гърците ще им дават да веят знамето на бившата си държава съсипана от великия Еродоганян.
141
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Балканските народи са страдали много под турско робство - вярно е,но ще ви кажа едно - не се връзвайте на провокации,защото двама се бият,но трети ще спечели.Запомнете го!
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До българинада не ти беше втората половина на коментара....
139
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 143 да гласуваш за Ердоган значи си ***? Ето следващия умник.. хората от 15 години вече гласуват за Ердоган и прости ли са? Май не,а!! О аз виждам завист от европа.. ердоганска турция се вдига все по нагоре. Но с теб няма да споря.. До вчера се плюеше и Путин.. така че няма страшно. Демокрация не е да си правиш каквото искаш, а каквото е логично. Това много врагове на Ердоган не го разбраха
138
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лесно е да се коментира от емоции и антипатия,но реалността е различна. А горките гърци какво ли не правят само и само да се сдобият с пари от морето,че дългови колкото искаш. Но не става така. Следващия път не един ами три гръцки военни кораба ще плават по дъното а не над водата.С турция шега няма хора. Тая държава и Русия са лидери. Та бог да пази ако се обединят,че на там отива.. ще се молим после на Турция..не недей ни напуска.. защо си мислите шефа на нато се моли да не излизат от нато..
137
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 145 не знам какво пишеш и как мислиш но знаеш ли какво ти е логиката.. ние можем да бием русия..ама май не можем...та ти сам си отговори?.. гърция може ли да бие турция. Остави това.. Да продължавам ли? Турция е втората по сила армия не където и да е,а в Нато и първа в южния полюс на нато. Ако турция реши просто днес да напусне Нато без да се бие дори..знаеш ли какво става с нас всички.. не ти говоря въобще за мухата гърция а с нас всички.. добре дошъл в Азия и ООН. Нали цяла европа не иска?
136
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незнам за Атина ,но има една друга държава в която по някой места вече се вее
135
5
 
8
 
! Отговори
Факт преди 6 години
До Анонимен"Може да стане обратното.Истанбул да стане Константинопол"При война между две натовски държави член 5-ти не действа,а познайте на кого са страшно нужни Проливите и ще помогне на Гърция да си върне Константинопол!Обаче ние нямаме много интерес от тая работа,щото византийците веднага ще вдигнат цените(за преминаване),ха-ха.
134
1
 
18
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Нали уж съюзници в НАТО,ала-бала....Каква излезе тя?Обаче ни накараха да си нарежем ракетите,нали?Щото НАТО давало сигурност!Голяма сигурност,няма що!Както нямаме армия.....
133
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уважавам всички обикновени, честни хора. Много свестни хора съм срещал и турци, и гърци. Уважавам всеки народ и гърци, и турци. Но има и много прости турци и те гласуват за Ердоган. Срещу имперската политика на Ердоган, срещу исляма и азиатската диващина и простотия, винаги ще се боря и винаги ще бъда техен враг.
132
2
 
23
 
! Отговори
nina преди 6 години
Ще се веят,ама друг път или точно никога.Малко да намалят маанетата/и опиатите/ близките на Ердоган.
131
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
предвид предстоящия много скоро срив на турската икономика , бой от кюрдите в Сирия и нова кюрдска държава на картата , май скоро Ердоган ще свива знамената .
130
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дядо Иван няма да разреши.А чичо Сам никой няма да го пита.
129
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не беше ТУРСКОТО РОБСТВО днес България щеше да е с население колкото Англия, което е научно доказан факт!---- da doyde edin ucen da spori s toya 'umnik' i go priznavam za nay golemiya ucen
128
8
 
6
 
! Отговори
краставици и домати преди 6 години
за да се вее османският флаг над Атина, турците първо трябва да се върнат към арабицата. за всеки случай да се допитат до някой масковски оракул преди да пристъпят антихристите и на запад след Сирия, че тия дни и Зюс, и Яхве са в много лошо настроение.
127
14
 
18
 
! Отговори
българина преди 6 години
чака ни нова национална трагедия от юг, благодарете на ББ ЦЦ Симеонов и Прецедента, никой не вярва но ще се случи, турция ще влезе в България, чака момента в който няма да има никой отвън да се застъпи за нас, той май вече е настъпил... защото плюем дори руснаците, да им аш едновременно турция и русия за враг може да го направи само една проста ти ква и народа който го избра. явно сме си заслужили 500 г дори малко са били, може би 1000 щяха да са по полезни