Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!

Дестичи се ядоса на изгарянето на турското знаме на митинг
9 мар 2018 14:00,
194
Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!
Снимка: Reuters

Лидерът на екстремно-дясната турска "Партия на големия съюз" Мустафа Дестичи обяви, че с помощта на Аллах турският флаг отново ще се вее над Атина. Това пише електронното издание на гръцкия вестник To Vima, цитирано от "Фокус".

Авторът на статията припомня, че Дестичи обяви преди време, че неговата партия ще се съюзи с управляващата "Партия на справедливостта и развитието" на турския президент Реджеп Таийп Ердоган за следващите избори.

С провокативното си изказване от вчера той отвърна на изгарянето на турски флаг на партиен митинг на гръцката екстремно дясна партия "Златна зора".

Дестичи призна, че е вбесен от това, че, фашистите са си позволили подобно действие и призова гръцките власти да арестуват извършителите.

"Това, което казваме на гърците и гръцкото правителство е, че те трябва да помнят, че величествения, червен турски флаг с полумесеца се вееше над техните територии не толкова отдавна. С помощта на Аллах, това знаме, което те изгориха и оскверниха ще се вее над Атина отново", заяви Дестичи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бре! А Путин ще даде ли на Ердоган да закача Гърция? По-скоро ще го пусне към Дунава и този път на Шипка опълченците ще са сами. И ще сипват джапане в топчетата дето сега са паметници,защото други нямат. И напразно ще гледат към габровския път за Брянският полк и ген.Радецки.
125
5
 
14
 
! Отговори
От Турция преди 6 години
Между гърците и турците няма никакви проблеми. Който иска нека провери .
124
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Православния свят няма да позволи на муслиманите да направят каквото и да е, голямата мечка е по силна от всякога
123
33
 
14
 
! Отговори
BOIKO преди 6 години
Silna i velika e TURCIA!
122
2
 
8
 
! Отговори
Timer for Features преди 6 години
Zashto se strahuvate ot dobroto ? Za kakvo ? Nali s loshoto jiveete kato LORD v bilgaria. Ne moga da razbera kakvo obchto imate s Turtsiya. Nyama problemi s vas kato komshii. Moje da prodiljite da prodavate orijiya na terorstite. Tova e tirgovia. Stava vipros za pari. No madalyona nali ima dve strani. Dnes, ako nyamash stabilna sila... imash samo vizduh samo za jiveene. nishto poveche. Tova e obida za bilgarskiyat narod. Az gi obicam, zashto taka stava ?
121
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми се верва това да стане за гърците.Виж за България флага им може да се вее.
120
8
 
30
 
! Отговори
Внимание преди 6 години
Гадният турчин-депутат Хафъзов каза същото и за в София, но с други думи!А турското сърцето на мазния и отвратително нагъл бей Местан за какво мислите копней?
119
1
 
12
 
! Отговори
illko до bluesky1 преди 6 години
bluesky1_един ***, разбирам те, аз искам същото. Но ако дойдат и поискат да ти отнемат градинката, в която си засадил доматенцето, ако ти кажат от утре вече няма да живееш, както живя до момента, от утре ценностите ти трябва да се променят, паспорта също .. ще клекнеш ли?аз не!
118
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По скоро в Турция има половин милион потурчени българи с български паспорти.
117
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
GARZIA E NAI-ZAGUBENATA DARGAVA NASELENA S MALOUMNI.
116
47
 
14
 
! Отговори
Free kurjali преди 6 години
Свобода за независим кърджалистан кърджали. Там живеем 240 хиляди турци а българската държава не ни дава свобода. Искаме подписка за автономия и за част от Турция
115
5
 
42
 
! Отговори
bluesky1_един помак преди 6 години
Пълно е с откачени и в Турция, и в България, и в Гърция.... Стига с тези празноглави призиви за войни и развяване на знамена! На мен не ми се воюва, който иска да оди да си оставя кокалите и червата по чукари и калища! Аз искам да си работя мирно и тихо, а като поостарея да си копам на село градината с чушки, домати, зелен боб и овощни дръвчета....и да си хапвам домашно сирене от една кравичка, която да си гледам...
114
9
 
24
 
! Отговори
polvo преди 6 години
Още за ''справката'', според която Турция се била застъпвала да ни се върне Южна Добруджа: Дето се вика - решили комшулар да направят ''с чужда пита бащин помен''!!! Като толкоз ни обичкат - да бяха предложили ТЕ САМИТЕ да ни върнат Източна Тракия!!! То бива ориенталско лицемерие, ама то тяхното се не трае!!!
113
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нова ''справка'' ме впечатли при четенето на коментарите: ''През февруари 1940 г., на Съвета на Балканската антанта в Белград, турските дипломати са първите, които правят предложение Южна Добруджа да бъде върната на България''.Барем едно линкче да имаше в потвърждение на горното твърдение..нейсе, на юнашко доверие приемам, че е верно (следва).
112
17
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро кюрдите ще забият своя флаг в турция, Ердоган ще свърши като кадафи лошото е че много фесове ще хукнат към Европа и България.
111
1
 
5
 
! Отговори
Йово преди 6 години
До АнонименСоросоидче стига си писал глупости. Невежите ти повярваха но всеки който знае какво пише в предварителният договор от 1944 ще ти е изсмее. Хора започнете да четете архивите в Интернет ги има, стига да се поразровите малко. Стига сте вярвал на *** ''историци''. Размърдайте си мозъците и мислете.
110
4
 
12
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Прави си са си ....турчетата от каде на каде някои ще им гори знаметоНа нас ако утре Кърджали стане турска ние първи ще подпишем за жалост *** народ слаба държава
109
23
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците са си гадни както обикновено.У тях май нормални не се раждат.
108
6
 
32
 
! Отговори
пешо преди 6 години
В Гърция нещата са напечени.След арестуването на двамата гръцки войници които в момента с в турски затвор,нещата са близо до война.Гърците са много шашнати,щото сами нямат шанс,въпреки че са здраво въоръжени.Чакат ЕС и САЩ да се нямесят.Лошо и за България защото войната все повече се доближава до нас.
107
20
 
48
 
! Отговори
СЪ НАМИ БОГЪ преди 6 години
ПРАВОСЛАВНИЯ КРЪСТ ЩЕ СЕ ИЗВИСЯВА НАД КОНСТАНТИНОПОЛ ОТНОВО!!!