Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!

Дестичи се ядоса на изгарянето на турското знаме на митинг
9 мар 2018 14:00,
194
Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!
Снимка: Reuters

Лидерът на екстремно-дясната турска "Партия на големия съюз" Мустафа Дестичи обяви, че с помощта на Аллах турският флаг отново ще се вее над Атина. Това пише електронното издание на гръцкия вестник To Vima, цитирано от "Фокус".

Авторът на статията припомня, че Дестичи обяви преди време, че неговата партия ще се съюзи с управляващата "Партия на справедливостта и развитието" на турския президент Реджеп Таийп Ердоган за следващите избори.

С провокативното си изказване от вчера той отвърна на изгарянето на турски флаг на партиен митинг на гръцката екстремно дясна партия "Златна зора".

Дестичи призна, че е вбесен от това, че, фашистите са си позволили подобно действие и призова гръцките власти да арестуват извършителите.

"Това, което казваме на гърците и гръцкото правителство е, че те трябва да помнят, че величествения, червен турски флаг с полумесеца се вееше над техните територии не толкова отдавна. С помощта на Аллах, това знаме, което те изгориха и оскверниха ще се вее над Атина отново", заяви Дестичи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
25
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на гърците! И ние трябва да изгорим гнусното турско знаме! От турция нищо добро не е дошло на този свят!
105
16
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се вее над Атина миризливия ви червен паррцал, ама друг път. Елините да не са като нас страхлив и заспал народ, бе куче анадолско?Браво на гърците! Бил съм в Гърция и мога да ви кажа, че гърците най-много на този свят мразят турците. И те са били под тяхно робство- 400 години.
104
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никога търското знаме няма да се вее в Гърция кудето и да е!!!!!Да се знае.
103
51
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е била 180 години под византийско иго и Османлиите са тия дето са спасили България от геноцид,да припомним извадените очи на цялата пленена българска армия от византийските войски ,само на един бг войник му е оставен едно око да види войската до бг и виждайки ужаса бг цар Самуил получил удар и починал
102
22
 
18
 
! Отговори
Масуд Барзани преди 6 години
"230 000 км2 или ЕДНА ТРЕТА ОТ ТУРЦИЯ Е МОЯ" КЮРДСКИ ФЛАК ВЕЧЕ СЕ ЗАДАВА И ЩЕ СЕ ОКАЧИ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО. АЛЛАХ Е ВЕЛИК
101
15
 
39
 
! Отговори
Арбил преди 6 години
УРА ЗА ЗЛАТНА ЗОРА. ВЪН БАШИБОЗУКА ПРАЗ'НОГЛАВ ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ВЪН ОТ ЕС
100
20
 
36
 
! Отговори
20 милиона кюрди преди 6 години
Свободен Кюрдистан за 20 милиона Кюрди живеещи в Турция !Шанлъ Урфа , Анадолу , Диарбекир и др.!
99
5
 
25
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!--------Недоизживян пубертет!Не се самозалъгвайте, такива са най-опасни!
98
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците не са нация а смес от тюрки,араби,евреи, арменци,гърци и др. Вие виждали ли сте анадолските турци....Турците са наследници на османците, а османец е можел да стане всеки по-кадърен поданик на падишаха. Това което е било негодно си е останало миллет.
97
15
 
30
 
! Отговори
Радио кюрдистан преди 6 години
ДА НЕ СЕ РАЗВЕЕ КЮРДИСТАНСКИ ФЛАК НА БОСФОРА
96
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като почине баща ми ще се откажа от всичко турско.Правилно, да си българин по ще ти приляга на нивото.
95
9
 
32
 
! Отговори
Константинопол 536 преди 6 години
Тия ли искат да влезат в ЕС? ? Какъв напредък очаква ЕС с Турция като "съюзник " ? # ? #? Турция съюзник в НАТО на Гърция, заплашва Гърция.? ? На кой му е хрумнало тези ди-ва-ци да приеме за съюзници?????
94
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах Османчо ах. .Сам си пишеш, сам си отговаряш....не е добре работата.
93
9
 
16
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Като почине баща ми ще се откажа от всичко турско
92
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 1944 г. турското правителство се опитва да помогне на България за цялостно излизане от войната, чрез сключване на примирие с Великобритания и САЩ и така страната ни да избегне съветската окупация. В края на август премиерът Шукрю Сарачоглу директно изразява недоволство пред американския посланик Стейнхард за забавянето на преговорите. Провалът на примирието е резултат от недостатъчната решителност на управляващите в София и предателството на българския преговарящ Стойчо Мошанов.
91
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 1943-44 г. съюзническите бомбардировачи излитат от Северна Африка и Италия, и въпреки че ефектът на рейдовете е значително ограничен поради големите разстояния, центърът на София е в руини, държавната администрация е парализирана и няколко хиляди граждани загиват. В случай че самолетите излитаха от Одрин и Лозенград, в България щеше да се отвори адът бомбени килими с пълно опустошаване на българските градове и инфраструктура.
90
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Техеранската конференция през ноември 1943 г. Сталин директно заявява, че Съветският съюз ще обяви война на България, ако Турция се присъедини към Съюзниците и влезе във война с България. Управляващите в Анкара отказват не само да включат армията във войната. Отказват дори да пропуснат британски кораби и подводници през Проливите, както и да предоставят летища за ползване от коалиционната авиация.
89
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ти се веят съдраните ***.
88
6
 
22
 
! Отговори
123 преди 6 години
Миличките те. Верно много са си повярвали нещо. Е нищо де скоро ще разберат от къде изгрява слънцето.
87
13
 
7
 
! Отговори
свободен Кюрдистан преди 6 години
Шанлъ Урфа , Анадолу , Диарбекир !