Паметник на Слободан Милошевич? Вижте колко вече има в Сърбия!

При комшиите се разгоря полемика в социалните мрежи
13 мар 2018 21:30, Елка Василева
107

Да има ли паметник на Слободан Милошевич в Сърбия? Социалните мрежи бяха залети от реакции по темата – някои с огорчение отхвърлят предложението, някои казват, че Милошевич вече има паметник и той е в самия център на Белград /полуразрушените сгради при бомбардировките 1999 г./, а някои предлагат на името на бившия президент да бъде наречен булевардът, по който преди 23 години преминаха стотици хиляди отчаяни хора, пише сръбският вестник "Блиц".

Две граждански сдружения официално излязоха преди дни с инициативата за издигане на паметник на бившия югославски и сръбски президент.

В галерията вижте всичките "паметници", които Слободан Милошевич има.

Купони

Освен хляба с купони се купуваха и олиото, солта, захарта...

 

Снимка: Twitter

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
Милошевич преди 6 години
Яж те ми фуя, ***.Когато турчулята ви натиснат ще искате в България да си имате един Милошевич.Чакай вие имахте Тодор се казваше, жалко, че пича не си свърши работата до край с поганците в България.
98
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е работа на Сърбия
97
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилите са и сърбомани, не е случайно - за справка откъсването на областта Македония от пределите на майка България и създаването на македонска нация, която да не знае защо, но най-много да мрази всичко българско и да се възпитава в любов към Сърбия!
96
1
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До антиджендарДЖЕНДЪР Е НА БАЩА ТИ СИНА!
95
1
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Браво, после нямало хибридни войни и дезинформация. Що за Фас-бук глупости пишете
94
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Луд умора нема...
93
6
 
13
 
! Отговори
антиджендар преди 6 години
До 99 ЗозоПърво ванга не е казвала нищо подобно. Второ не може да коментираш нещата тъй като си роден след 2002 година. трето джендарите нямате право на дума. Ок ?
92
16
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Ванга - Сърбите ще се съберат в орехова черупка, защото псуват Бога!Аз бих добавил - И се водят по акъла на Путин.
91
4
 
16
 
! Отговори
До долния преди 6 години
Па верно велик е- от 247 000 кв км да я направиш 77 000 определено е доста велик. Умни ци. Тито беше наистина велик за разлика от тоя
90
11
 
20
 
! Отговори
ВЕЛИК преди 6 години
СЪРБИН-И БЕЗ ПАМЕТНИК СЪРБИТЕ ГО ПОМНЯТ--И ТАМ ДЖЕНДЪРИТЕ ,СЛУГИ НА ЧУЖДИ СИЛИ СА ПРОТИВ НЕГО--КАТО В БЪЛГАРИЯ ДЖЕНДЪРИТЕ СА НАГЪЗЕНИ НА ЧУЖДА СИЛА..ВЕЛИК СЪРБИН
89
32
 
15
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 6 години
Държави, които правят паметници на убийци, като Слободан Милошевич и Сталин, трябва да бъдат премахнати! Пък даже и на Тодор Живков!
88
9
 
18
 
! Отговори
Слабо... преди 6 години
..ме вълнува Сърбия. Винаги са били с/у нас. Дори и сега. Ние имаме 111 хил кв км територия,а те 77 000. Сърбомани ,къде сте?
87
2
 
26
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
До коментар 71!Фалшивата Титовска Сърбия,ха,ха,ха.Абе,Аланкольо,преди 1989г Сърбите бяха пред нас със свободата си да излизат от държавата си по собствено желание.Работиха из Европа и бяха със самочуствие.По време на ВСВ Сърбия дава 1 600 000 жертви,най-много като % от населението за войната.
86
10
 
36
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
Нова почъчкова статия!САЩ подпалиха целият регион,Сърбите естествено се защитиха.Какво,да гледат,как ги избиват и да поскачат радостно ли?Милошевич е истински родощбец!И като видяха,че не могат да му докажат вина,го пратиха в небитието!
85
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти на франсетата за чиста монета ли взимаш думите
84
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Никола Тесла82 Оле,ти откаде падаш?Наскоро стана скандал,задето Русия върна на Сърбия ябълки,за които руснаците били установили,че са заразени с пестициди.
83
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милошевич е погребан в двора на собствената си къща,в Пожаревац,като домашен любимец,или още по-лошо,като еретик,в разрез със всички правила на православието и сигурноста на останалите хора,живеещи там.Комунистите от сръбската социалистическа партия ,навестяват гроба му,от време на време ,за да помечтаят,колко голяма би била сега Сърбия и колко големи щели да са заплатите и пенсиите им.Забравяйки,че тъкмо той е виновен за стотицихилядите избити и прокудени хора от б.Югославия.
82
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Никола Тесла82 Сърбите нямат лаборатория за измерването им ине спазват нивото на Афлатоксина-00.5,което важи за ЕС.При тях е 1.5?!Освен това,наводненията натъпкаха царевицата с влага и токсини,която е основна храна насвинете.Свинското е много мазно,защото тази породасвине е такава и отдавна не се отглежда в ЕС.Затова сърбите са на първите места по сърдечни заболявания.Иначе през Средновековието са били малко племе отглеждащосвине,но не са в крак с науката.
81
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен78 В момента София е главен град за ЕС,защото България председателства ЕС,на ротационния пронцип.Европейските лидери заседават в София,посещават я и много други политици и лидери от света.За Белград никой не споменава,освен,че трябва да реши спора си с Прищина и да постигне трайно споразумение,да приднае Косово.
80
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Никола Тесла82 Сърбите нямат лаборатория за измерването им ине спазват нивото на Афлатоксина-00.5,което важи за ЕС.При тях е 1.5?!Освен това,наводненията натъпкаха царевицата с влага и токсини,която е основна храна на свинете.Свинското е много мазно,защото тази порода *** е такава и отдавна не се отглежда в ЕС.Затова сърбите са на първите места по сърдечни заболявания.Иначе през Средновековието са били малко племе отглеждащо ***,но не са в крак с науката.