Паметник на Слободан Милошевич? Вижте колко вече има в Сърбия!

При комшиите се разгоря полемика в социалните мрежи
13 мар 2018 21:30, Елка Василева
107

Да има ли паметник на Слободан Милошевич в Сърбия? Социалните мрежи бяха залети от реакции по темата – някои с огорчение отхвърлят предложението, някои казват, че Милошевич вече има паметник и той е в самия център на Белград /полуразрушените сгради при бомбардировките 1999 г./, а някои предлагат на името на бившия президент да бъде наречен булевардът, по който преди 23 години преминаха стотици хиляди отчаяни хора, пише сръбският вестник "Блиц".

Две граждански сдружения официално излязоха преди дни с инициативата за издигане на паметник на бившия югославски и сръбски президент.

В галерията вижте всичките "паметници", които Слободан Милошевич има.

Синът му Марко и щайгите

Може само да се предположи, че авторът на този туит, на който пише „Ето предложение за паметник на Милошевич, да не се мъчите повече“, иска да припомни изказването на Милошевич, че синът му Марко спечелил пари, носейки щайги.

 

Снимка: Twitter


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
Милошевич преди 8 месеца
Яж те ми фуя, ***.
Когато турчулята ви натиснат ще искате в България да си имате един Милошевич.
Чакай вие имахте Тодор се казваше, жалко, че пича не си свърши работата до край с поганците в България.
99
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това си е работа на Сърбия
98
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Русофилите са и сърбомани, не е случайно - за справка откъсването на областта Македония от пределите на майка България и създаването на македонска нация, която да не знае защо, но най-много да мрази всичко българско и да се възпитава в любов към Сърбия!
97
1
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 8 месеца
До антиджендар

ДЖЕНДЪР Е НА БАЩА ТИ СИНА!
96
1
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 8 месеца
Браво, после нямало хибридни войни и дезинформация.
Що за Фас-бук глупости пишете
95
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Луд умора нема...
94
6
 
13
 
! Отговори
антиджендар преди 8 месеца
До 99 Зозо
Първо ванга не е казвала нищо подобно. Второ не може да коментираш нещата тъй като си роден след 2002 година. трето джендарите нямате право на дума. Ок ?
93
16
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 8 месеца
Ванга - Сърбите ще се съберат в орехова черупка, защото псуват Бога!
Аз бих добавил - И се водят по акъла на Путин.
92
4
 
16
 
! Отговори
До долния преди 8 месеца
Па верно велик е- от 247 000 кв км да я направиш 77 000 определено е доста велик. Умни ци. Тито беше наистина велик за разлика от тоя
91
11
 
20
 
! Отговори
ВЕЛИК преди 8 месеца
СЪРБИН-И БЕЗ ПАМЕТНИК СЪРБИТЕ ГО ПОМНЯТ--И ТАМ ДЖЕНДЪРИТЕ ,СЛУГИ НА ЧУЖДИ СИЛИ СА ПРОТИВ НЕГО--КАТО В БЪЛГАРИЯ ДЖЕНДЪРИТЕ СА НАГЪЗЕНИ НА ЧУЖДА СИЛА..ВЕЛИК СЪРБИН
90
32
 
15
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 8 месеца
Държави, които правят паметници на убийци, като Слободан Милошевич и Сталин, трябва да бъдат премахнати! Пък даже и на Тодор Живков!
89
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Един велик мъж.
Отровен от джендъро-хейовете.
88
9
 
18
 
! Отговори
Слабо... преди 8 месеца
..ме вълнува Сърбия. Винаги са били с/у нас. Дори и сега. Ние имаме 111 хил кв км територия,а те 77 000. Сърбомани ,къде сте?
87
2
 
26
 
! Отговори
Аспарух преди 8 месеца
До коментар 71!Фалшивата Титовска Сърбия,ха,ха,ха.Абе,Аланкольо,преди 1989г Сърбите бяха пред нас със свободата си да излизат от държавата си по собствено желание.Работиха из Европа и бяха със самочуствие.По време на ВСВ Сърбия дава 1 600 000 жертви,най-много като % от населението за войната.
86
10
 
36
 
! Отговори
Аспарух преди 8 месеца
Нова почъчкова статия!САЩ подпалиха целият регион,Сърбите естествено се защитиха.Какво,да гледат,как ги избиват и да поскачат радостно ли?Милошевич е истински родощбец!И като видяха,че не могат да му докажат вина,го пратиха в небитието!
85
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ти на франсетата за чиста монета ли взимаш думите
84
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Никола Тесла82 Оле,ти откаде падаш?Наскоро стана скандал,задето Русия върна на Сърбия ябълки,за които руснаците били установили,че са заразени с пестициди.
83
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Милошевич е погребан в двора на собствената си къща,в Пожаревац,като домашен любимец,или още по-лошо,като еретик,в разрез със всички правила на православието и сигурноста на останалите хора,живеещи там.Комунистите от сръбската социалистическа партия ,навестяват гроба му,от време на време ,за да помечтаят,колко голяма би била сега Сърбия и колко големи щели да са заплатите и пенсиите им.Забравяйки,че тъкмо той е виновен за стотицихилядите избити и прокудени хора от б.Югославия.
82
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Никола Тесла82 Сърбите нямат лаборатория за измерването им ине спазват нивото на Афлатоксина-00.5,което важи за ЕС.При тях е 1.5?!Освен това,наводненията натъпкаха царевицата с влага и токсини,която е основна храна насвинете.Свинското е много мазно,защото тази породасвине е такава и отдавна не се отглежда в ЕС.Затова сърбите са на първите места по сърдечни заболявания.Иначе през Средновековието са били малко племе отглеждащосвине,но не са в крак с науката.
81
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен78 В момента София е главен град за ЕС,защото България председателства ЕС,на ротационния пронцип.Европейските лидери заседават в София,посещават я и много други политици и лидери от света.За Белград никой не споменава,освен,че трябва да реши спора си с Прищина и да постигне трайно споразумение,да приднае Косово.