Ердоган и Европа – всичко е казано, нищо не е постигнато!

В Турция турският президент ще отчете по-остро срещата
27 мар 2018 12:00,
40

Изказванията след срещата във Варна на дипломатически език означават, че са казани всички аргументи от двете страни, но нищо не е постигнато.

Така разтълкува срещата във Варна и изявленията на участниците в нея журналистът Асен Агов. Единственото решено нещо, според него, е споразумението за бежанците в Турция и средствата, които Европейският съюз ще дава на южните ни съседи.

Още по темата

"Българското председателство се оказа неочакван за мнозина успех, защото никое не е било с толкова амбициозна програма в един толкова натоварен с проблеми район", каза още бившият депутат пред Bulgaria ON AIR.
Агов е категоричен, че България трябва да капитализира успеха.

Според журналиста Илхан Андай изказванията на лидерите след срещата във Варна са били красиви, но в тях не е имало информация за конкретни действия.

"Аз очаквам по-силен изказ на Ердоган на първа среща с избиратели в Турция. Тогава ще разберем какви са му били целите за тази среща и дали отчита, че е постигнал успех", обясни Андай.

Журналистът беше категоричен, че нашата страна печели преди и след знаковата среща във Варна и турският президент вече е длъжник на България.

Асен Агов разкритикува БСП и президента Румен Радев, че са прекалили с тематиката за тракийските бежанци и настояването Бойко Борисов да постави въпроса пред турския президент.

Според Андай пък диалогът между Бойко Борисов и Румен Радев върви много интересно, защото премиерът отговаря на всички въпроси, които са зададени от президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция спира бежаанците в замяна иска да влезе във ЕС иначе заплашва да пусне 3 000 000 бежанци.А ако влезе във ЕС ще дойдат във Европа 80 000 000 плюс 3 000 000 от Сирия.Къде ние на нас далаверата да влизат.Не ни трябват.
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Британия стала страна изгоем
31
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция стана европейска страна, англия стана аутсайдер
30
5
 
16
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
НА ТАЗИ СРЕЩА САМО БОКО СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА - СКЪСАЛ СЕ Е ДА РАЗНАСЯ ШЕРБЕТ !!!
29
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 1444 година, в битката при Варна, християнските войски, водени от поляка Владислав III и унгарецът Януш Хунияди, претърпяват съкрушително поражение от ордите на Мурад II. И България остава под турско робство.През 2018-та полякът Доналд Туск и гражданинът на Люксембург Жан-Клод Юнкер отново капитулираха пред турския султан във Варна. Сега обаче българите сами си изтъкаха бялото знаме.
28
10
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 32Провал за Ердоган.Сложиха палячото на мястото му.Отнесоха се с него като с куче.Когато пожела да влезе в къщата му хвърлиха кокала и го изгониха на двора да пази.
27
3
 
9
 
! Отговори
няма такова нещо преди 6 години
До Анонимен 4Просто българина си умира да е разделен!И вечно си търси поводи!И така е много добре!Само си представи как българите се обединяват около националния си идиoтизъм,и се превръщат в монолитна нация!?На първо време ще го отнесе Вселената!А след това-и Господ!Така че нека са разделени,по-добре е!
26
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Току що премиерът на Турция Йълдъръм обяви вчерашната среща във Варна за пълен провал.Така че по-полека с хвалебствията към носещия шербет.За нас остана само"славата",че сме посрещнали и обгрижили един агресивен диктатор и двама смахнати джендъра.
25
9
 
6
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 28При трите мандата на червената хунта да не би да бяхме на върха.Откъде ви събира Нинова толкова плоски
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркелът на балканите е един жалък нарцис водещ държавата към гибелта!
23
15
 
7
 
! Отговори
богомил преди 6 години
С БОГА напред , Борисов и успех !
22
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както и да венецхвалите Сикаджията, такъв *** не ни се е натрисал досега. Бай Тошо си беше *** ле трактор, но хитър и създаде силна армия, поради която никой не смееше и да си помисли да завзема територия от България. А палячото само обикаляше около Меките китки и турчина, аха да проговори, но като не знае език, само е отварял уста като шаран. За 9 години палячото само крадеше и се окопаваше във властта. Също и рекетираше бизнеса да му плаща. Така затънахме на последно място по стандарт.
21
10
 
17
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 19Може да е мюсюлманин но в случая е прав.Целта на срещата беше да се поднови диалога между ЕС и Турция.Спора за тракийските бежанци се решава на двустранни срещи.Вкарването на тези искания в реда на срещата бе идея на др.Корнерия с което искаше да бъде забелязана от обществото.Ако на БСП им дремеше за тези обезщетения щеше да ги оправи когато бяха ТРИ ПЪТИ на власт.
20
4
 
12
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
От всички статии не разбрах дали слугата на Ердоган е поставил пред господаря си въпроса за тракийските бежанци или го е било страх да си отвори устата санким да не би турския султан да му прати сирийски бежанци. Докато нямаме собствена армия,която да ни защищава националния суверинитет,слугата ще седи в наведена поза пред султана. Сега султанът се заиграва с Гърция и ако през това време не изградим стабилна армия може този диктатор да се заиграе и с нас.
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ще спретне сега Нюрнбергски процес на лидерите на ЕС за престъпления срещу Европа, и допускането на свободен емиграционен тероризъм и войнстващ ислям на нейна територия?Колко жертви има вече на терористични атаки,нападения,изнасилвания,вандализъм.....а виновните либерали продължават с йезуитските си мантри!?Тази извратена форма на либерализъм е не по-малко опасна от фашизма!
18
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На срещата във Варна имаше трима палячовци и един истински политик.Политикът беше този, който долетя от Истанбул.Пальочовците ги знаете всички.
17
3
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Интересен анализ на човек, чието име е просто "Асан, синът на Агата"
16
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*Асен Агов разкритикува БСП и президента Румен Радев, че са прекалили с тематиката за тракийските бежанци и настояването Бойко Борисов да постави въпроса пред турския президент . *Това е Пошло и Противоречи на човешките норми за Паметта на Трагедията . Единственото оправдание е - Асен Агов е Мюсюлманин .
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А шербетът на Боко дали се е харесал???
14
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАЗИ СРЕЩА БЕШЕ ГОЛЯМ ПРОВАЛ НА НАШЕТО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛРСТВО.