Турция ще се противопостави на игрите срещу нея!

Страната ще постигне висок растеж, увери Ердоган
Обновена: 30 мар 2018 19:08 | 30 мар 2018 19:00, Елка Василева
171
Турция ще се противопостави на игрите срещу нея!
Реджеп Ердоган. Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Турция ще постигне висок икономически растеж през 2018 г. и ще държи вратите си широко отворени за международни инвеститори, съобщи Ройтерс.

Аз имам лоши новини за онези, които се опитват да използват обменните курсове като плашило, което да плаши нашия народ, заяви Ердоган пред членове на управляващата Партия на справедливостта и развитието.

Турция още един път успешно ще се противопостави на игрите, които се играят срещу нея, с високия растеж, който ще постигне през 2018 г., каза Ердоган.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
0
 
! Отговори
Българин-Бог Тангра преди 6 години
До МементоСъветвам те да оставиш бъдещето на Турция и да помислиш за България и нейното бъдеще, понеже хич не е розово. Не аз а международни специалисти го казват.
94
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на великия лидер РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОАН
93
4
 
7
 
! Отговори
Ц..анска работа преди 6 години
Не му ли омръзна на този шут, да прави чалъми разни?
92
0
 
1
 
! Отговори
Manson преди 6 години
Днес допринесох за икономиката в сверата на катаджиите,обаче знаете ли кое беше най-смешното вижда ме в последния момент изкача от патрулката ръкомахайки да спра ,ама ти вика знаеше личе ти изгорял фара.Па се чуда ся трябваше ли да спра?
91
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ястреб Османлийски Защо били станали 85 милиона,защото е присъщо за "ромите" към които се числите и вие да раждат по много,без да им пука че ще са неграмотни.Не случайно държавата с най-голям прираст на населението е Афганистан.
90
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е политик. Евала Ердогане.
89
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Uchi da chetesh badesht balgarskiShte ti trqbva!!!
88
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Na badeshtiq balgarski
87
20
 
20
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До НРБХмммм ... интересно! Щом така твърдиш, сигурно имаш и някакво логично обяснение защо криводзурлатите булгароиди, които преди един век бяха 5 и половина милиона днес са пак 5 и половина. Докато турците преди век бяхме 13 милиона сега сме 83 милиона! До 89 г. имаше прираст в балканската *** булГЕЙристан, защото имаше достатъчно турци да оплождаме българките. Но след като напуснахме тази ***, започна демографският срив. Скоро булГЕЙрското дживотну ще изчезне от балканската фауна!
86
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преместих си го в другия крачол. Ердю мълча като пукал във Варна, но върна се в Турция пак се е развихрил пред на раята, а тя както знаем кълве и на бaстун. Ето на - Ердоган подмокри форумния планктон от кеф.
85
0
 
5
 
! Отговори
Екшън Герой преди 6 години
Опа забравих Стивън Сегал-Над Закона,Борба за справедливост,Белязан да умре,Труден за убиване!!!
84
3
 
8
 
! Отговори
случка в Истанбул преди 6 години
След малко излязоха и кюрда стиснал едра банкнота се запъти към пазара да купи кози джолан и ориз за да нахрани децата си,а Османлийски с размазан от саждите мустак напусна площада придържайки с едната ръка потурите,а с другата си чоплеше носа неизказано щастлив
83
6
 
10
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До Ястреб ОсманлийскиЕдна миления след федерализацията на Източно-Родопската Турска Република със Странджа-Сакарската Тюрк Джумхурийети. Т----------Като гледам как за три месеца едва превзехте едно тъпо кюрдско село в Сирия и направо умираме от страх!
82
0
 
12
 
! Отговори
случка в Истанбул преди 6 години
Яс.треб Османлийски си намаза мустака със сажди от кюнеца и отиде пред големия обществен нужник на площад Таксим и зачака търпеливо.Беше пуснал обява във в.Хюриет и топъл мъжки глас му определи срещата тук.Не след дълго един възчерен кюрд го хвана за ръката и двамата хлътнаха в нужника.
81
0
 
2
 
! Отговори
Екшън Герой преди 6 години
Арнолд,Силвестър,Жан Клод,Долф Лунгрен,Брус Лий,Чък Норис, това са мойте ексън герой Брус Лии не е на първо място,защото той има само четири филма.Конан,Терминатор,Хишника,Командо,Сурова Сделка,Рамбо,Роки,Танго и Кеш,Разрушителя,Специалистът,Кървав Спорт,Универсален войник,Киборг,Пътуването,Ченге в времето,Самотния Вълк,Дракона идва това са филмите!Всички други актьори пасти да ядът!
80
3
 
11
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До Ястреб ОсманлийскиАз съм турчин, няма нищо общо с ДС, ЦРУ, ФБ------------Ти си чист етнически българин, "турци" такова понятие на съществува!
79
1
 
5
 
! Отговори
Ердоган палячото преди 6 години
До турската лира летиТя пък руската рубла сякаш нагоре лети !Аз съм вярващ мюсюлманин и като кажа две молитви турската лира ще започне да лети нагоре , а като пръдна два пъти по време на молитва ,турската лира ще отлети в друга галактика !
78
1
 
9
 
! Отговори
турската лира лети преди 6 години
надолу
77
7
 
9
 
! Отговори
Мементо преди 6 години
България е била където е преди Римската империя и след нея още е тук, преди вас р3заците България беше тук, и след вас ще бъде независимо какво става....А предателите по моите ширини ще бъдат избити един ден не се безпокой и тях ги чака каквото и вас..
76
8
 
11
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
До мементо.Съветвам те да оставиш бъдещето на Турция и да помислиш за България и нейното бъдеще, понеже хич не е розово. Не аз а международни специалисти го казват.