Турция ще се противопостави на игрите срещу нея!

Страната ще постигне висок растеж, увери Ердоган
Обновена: 30 мар 2018 19:08 | 30 мар 2018 19:00, Елка Василева
171
Турция ще се противопостави на игрите срещу нея!
Реджеп Ердоган. Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Турция ще постигне висок икономически растеж през 2018 г. и ще държи вратите си широко отворени за международни инвеститори, съобщи Ройтерс.

Аз имам лоши новини за онези, които се опитват да използват обменните курсове като плашило, което да плаши нашия народ, заяви Ердоган пред членове на управляващата Партия на справедливостта и развитието.

Турция още един път успешно ще се противопостави на игрите, които се играят срещу нея, с високия растеж, който ще постигне през 2018 г., каза Ердоган.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
7
 
4
 
! Отговори
Мементо преди 6 години
Ама то разликата между ***, арабите и фесовете каква е, аз не намирам никаква всичките са еднакво гнусни, гадни, мръсни, прости и противни отвратителни.......
54
4
 
7
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Всъщност всичко е въпрос на избор. Ако искаш да вървиш в крак с истините , трябва да следиш всичко и отвсякъде. Днес в България , свободата на словото е доста разтегливо понятие. Цензурата в бг медиите е по незабележима ,но я има . А специално какво става във и около Турция , е най лесно цензурираната сфера ....Например , достатъчно е да се приложи синдрома на "500 годишното робство" и работата е опечена. ...
53
9
 
5
 
! Отговори
Мементо преди 6 години
Не се ли виждате фесовете, че за нищо не ставате, какви изобретения имате/открития НИЩО нямате това е жестоката истина, а в турция на почивка ходят само разни *** и простите хора, умните ходят по белите държави където има какво да видят. Първия електронен компютър от българин е измислен, летите джанти от българин, киселото мляко пак от нас, факс машината, кирилицата дето цяла европа сме изучили с нея и която и ти в момента полска мишко ползваш, и още доста..
52
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мементо5 века какво? Явно не знаеш, че българите сами се предават на турците и се вливат в Османска империя С КЕФ! Не е имало битки, както си свикнал да гледаш рицарски филми с коне и доспехи и саби и мечове. БЪЛГАРИТЕ САМИ решават БЕЗ БОЙ да станат васали, а после и да са част от Османка империя!
51
8
 
10
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До МементоЗа какво са ти Едирне и Истанбул бе, дзурло крива? Да ги окензате и тях ли, че не ви стигна да превърнете едно от райските кътчета на земята в един грандиозен кенеффистан?! Баати и добитука сте, ей! И се извинявам на добитъка, че ги сравнявам с бългейрите!
50
5
 
5
 
! Отговори
Мементо преди 6 години
Османския полски гризачАбе какво заедно със останалите фесове сте седнали да говорите много бе *** нали знаете, че тия 5 века ще ви се върнат по един или друг начин и един ден няма да ви има, а ние българите ще си вземем Одрин, Цариград и трите морета обратно........
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ястреб ОсманлийскиМисля, че Сирия и Асад водят в медиите пред Ердоган.
48
4
 
13
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
Един колега по надолу се оплака, че не иска да вижда новина за Турция и Ердоан.Само за справка - в турската преса новина за българия ще се появи я един път, я две пъти в годината. А в световната преса сигурно е един път на всяка високосна година.Докато новини за Турция има всеки ден във всички медии навсякъде по света! Защо ли е така? В америка никой не знае къде е българия, или кой е президентът. Но ако можеш да намериш някой, който да не знае Ердоан, значи си в особен ден - играй лотария!!
47
5
 
9
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 50Грешиш! Ако не е наивен, глупав и неграмотен, той не може да е турчин! Сигурно е от онези фантасмагорични българи, дето са били "потурчени" по времето на "турското робство"! Нали?И като чуя българин да ми говори за мозъчно промиване на турците ме напушва смях. Защо ли? Ами защото аз съм отраснал между българи и ви знам дори кътните зъби, знам какво ще си помислите 15 минути преди да сте го помислили още, и в същото време живея и моите деца са отраснали в Турция.
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕРДО КАЗА ЧЕ ДЕМОКРАТИЧНАТА СИРИЙСКА ОПОЗИЦИЯ СА БАНДА ТЕРОРИСТИ, ПОДКРЕПЯНИ ОТ САЩ И ФРАНЦИЯ.
45
3
 
6
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Всъщност без да демагогствам , искам да припомня ,че хора като нас пробиват информационната бариера която западната медийна машина е поставила . Затова не сте в час вие българите , в случая. Дали ще вярвате или не , си е ваша работа.
44
1
 
6
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
https://youtu.be/l74WfgW3INgЕто , заповядайте ...Никакви манипулации няма. Такива съоръжения , терористите на своя глава не могат да паправят .Франция е принудена да отиде в северна Сирия , за да си събере кирливите ризи....
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ястреб ОсманлийскиПознавам турци, които не са глупави и наивни, но в Турция явно добре ви промиват мозъците.
42
1
 
2
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 48Разбира се, че сме наивници! То може ли турчин да не е наивен, глупав и неграмотен?!
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ястреб ОсманлийскиГолеми сте наивници, ако вярвате на тези манипулации.
40
1
 
7
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Но нека първо поясня.....Наскоро , от освободените територии се намериха две френски фабрики за отливане на подземни тунели и съоръжения. ...По непотвърдени данни , местното население твърди ,че те работели още от времето когато и ДАЕШ са били там ....Но както и да е. .... турската военна индустрия взе мерки и срещу това. Създаде така наречената "двойна бомба" или "бомба в бомба, която безпрепятствено руши и тия съоръжения. Така днес , Франция е принудена да се появи в северна Сирия .
39
1
 
10
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
Само от началото на афринската операция досега намерените и иззети от турската армия изоставени оръжия и муниции на ПКК/ЙПГ се транспортираха в Турция с 580 ТИР'а!! И все още се намират изоставени складове, пълни с боеприпаси и оръжия!Сигурен съм, че дори великата армия на великите бългейри няма толкова въоръжение!
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мен пък тоя човек дето се пише Яcтpеб ме кефи! Имали сме през годините някакви противоречия, но когато разговаряш с човек по човешки начин и тонът и приказките се променят. И освен това, нормално е всички да сме различни. Щеше да е лошо, ако хората се съгласяваха сляпо един с друг. Или също е лошо, когато някой си повярва, че е яхнал вълната на "лидерството" и останалите пък oвчици го следват и му се покланят на всяка приказка. Но пък, хора, забравете тая ненужна омраза към турците и помислете!
37
2
 
14
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 41Не знам дали знаеш разликата между оттегляне и бягство. Но няма страшно, аз ще ти обясня - оттегляне се планира предварително и се извършва конролирано. Когато въоръжена групировка се оттегля, първо се оттеглят логистичните и подкрепителните групи с всички материали, въоръжение, боеприпаси и пр., и последно - бойците.А когато въоръжена групировка се "оттегля" оставяйки след себе си гащите, пушките и патроните, на това му се вика разбягване!Както направиха братята ви от ПКК!
36
1
 
13
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
До гледщия безпристрастно. И защо бягат ? Нали бяха голямата работа. ....Нали УЖ били ПРОГОНИЛИ ДАЕШ ...Гледам сега идвали французите. И на тях ще им обърнем *** с хастара навън !