Нинова до Джуканович: Черна гора избра по-доброто!

Имал основен принос за напредъка на страната към ЕС
17 апр 2018 09:50,
14
Нинова до Джуканович: Черна гора избра по-доброто!
Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати поздравителен адрес до Мило Джуканович по повод избирането му за президент на Черна гора.

"Не само членовете и симпатизантите на Демократическата партия на социалистите показаха решителна подкрепа за Вас, но и мнозинството от обществото избра по-доброто бъдеще на Черна гора в Европа", заявява Нинова.

Още по темата

По думите й Джуканович и водената от него партия имат основния принос за напредъка на страната, признат от всички членове на ЕС.

В началото на месеца Нинова се срещна с Мило Джуканович, като двамата обсъдиха двустранните отношения и подписаха споразумение за сътрудничество.

"Както беше потвърдено по време на нашата последна среща, БСП напълно подкрепя вашите усилия по пътя към европейска интеграция и благополучие на гражданите на Черна гора", пише още лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички държави които са дали жертви за Освобождението на България трябва да бъдат приети в ЕС !
9
7
 
4
 
! Отговори
Тошко Петков преди 6 години
Подкрепям 4. Не комунизма е виновен, защото въобще не е бил, а 10 годишната тирания на герберизма.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицемерна
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова, напиши същото и на Потрошенко, защото и той избра доброто, а не ЗЛОТО !Не демагогствай с двойни стандарти !
6
1
 
8
 
! Отговори
БСП за смях преди 6 години
Комунистите Родината разграждат, комсомолците след тях вървят, със Путиновите пари преяждат, но под знамена червени вечно ще заспят!
5
5
 
8
 
! Отговори
Комунизмът е пагубен преди 6 години
Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре. Например Венецуела е най-богатата държава на петрол , а народа гладен , няма ток , няма вода и т.н. В другата комунистическа държава Куба средната месечна заплата е около 20 долара. Това е голямото постижение след повече от 60 години социализъм. Да не говорим за мизерията в Северна Корея. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Прости, фанатизирани и необразовани хора не могат и не трябва да управляват .
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова - председател на ЕС !Радев - генерален секретар на НАТО !
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бесепетуу почна да се раздвижва. Трябва да сме на щрекк.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Samo balgarite sme *** gladni biti ubiti korupzia mutri milioneti no isbirame vse edni i saschti bogataschi 29 g miserni pensii saplati ujasni bolnizi miserii doktori sviknali s ruschveti donosnizi milizioneri laji laji kolkoto iskasch jalko no fakt daje emigrantite be iskat da ostavat v bg
1
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е с тези си бръщолевения този път Нинова се изложи! Хем сама вижда, че това недообразование ес-чето е пред пълен разпад, хем дърдори щуротии!!! Какво, правите нова "антанта"??? Е този пък НАРОДИТЕ НЯМА ДА ВИ ПОЗВОЛЯТ ДА ПОДПАЛИТЕ СВЕТА! Нищо че за сега "ръководствата" се правят на утрепани и правят плахи опити за това! Но братушките този път такъв урок ще ви подадът, че ще го помните пак за следващите не 100, а 1000 години! Ме-р-за-в-ци!!!