Гърция "За" отглеждането на деца от гей двойки

Новият закон подкрепиха 161 народни представители
10 май 2018 13:15,
93
Гърция "За" отглеждането на деца от гей двойки
Снимка: visualhunt.com

Гръцкият парламент прие закон, който позволява на хомосексуалните двойки да отглеждат деца.

"За" новия закон гласуваха 161 народни представители, а 103 бяха "против". В пленарната зала имаше общо 264 народни избраници от общо 300 депутати, колкото наброява гръцкият парламент.

Законопроектът бе подкрепен от представителите на управляващата партия на премиера Алексис Ципрас СИРИЗА и левите опозиционни партии. Основната дясна опозиционна формация Нова демокрация гласува против предложения закон.

"Това е една много малка крачка от страна на правителството, което обеща много неща", каза известният гръцки хомосексуален активист Григорис Валиантос, който се счита за ветеран на тази кауза в страната.

"Обикновено се твърди, че гръцкото общество е доста консервативно, но в крайна сметка стана ясно, че не е чак толкова консервативно", каза от своя страна друг известен хомосексуален активист - Лео Каловирнас, цитиран от Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
6
 
! Отговори
до Българина 60 преди 5 години
Много се извинявам без да искам натиснах червено долу написаното от вас е самата истина,но за съжаление това което сте писали ще се случи за съжаление
56
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква стана тя... русофилите ми даваха за пример Гърция... Сега ще си посипете ли главите с пепел?
55
6
 
19
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Когато си в еврозоната, дължиш евро а не драхми, а еврото се печата у франкфурт не я атина, а когато сумата е 340 млрд 200 процента от бвп и когато дължиш пари на германия франция и евреите от сащ, Е ТАКА! Приемаш истанбулска шетня и легализираш всяка соросогадна антиевропейска измшльотина и приемаш по хиляда мигранта в час. иначе ти дърпат шалтера! Това ни чака и нас като влезем в ЕЗ!ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ КО СТАНА УЖ ЗА УБОО БЕШЕ! запада са юдейски лицемери и лъжци
54
3
 
15
 
! Отговори
До 56 преди 5 години
За това няма да се оправим в тая държава. Какво значи смотана професия? Защо строител да е смотана професия? Къде щяхте да живеете, ако ме са строителите? Може би всеки може да си построи къща? Едва ли. Ами като се напиете по дискотеките и баровете, кой ще ви закара до вкъщи? Децата са жестоки- факт, точно поради тази причина няма да пропуснат дете на еднополова двойка, пък колкото и ще да са хубавци татко1 и татко2.
53
3
 
12
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
Преди време четох интервю с гей, който каза, че не одобрява осиновяването на деца от гей двойки.Човекът беше явно много интелигентен и заяви, че той се приема като гей заедно със всичките последствия от своя съзнателен избор, а именно да не може да има дете от партньора си.Съгласна съм с него, защото при гейовете липсва здравословна причина да нямат дете, а чисто биологично те не могат да направят такова с избрания от тях партньор.Така, че изборът е техен и всеки си носи кръста!
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз да си кажа честно не знам за какво спорите тука, аз нормален човек излязъл от Северозападна България по начало не познавам, всички там са наркомани и простаци, от пловдивско всички които знам са отвратителни тарикати и връткаджий. Единствените нормални хора останали са от централна българия и София, всичко друго е ЛЕШ
51
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До Димитър 8Ми..не обричат детето на презрение и подигравки ако майката е дебеланка или прелича на вуйчо Пешо? Също и ако хетеросексуалния баща има смотана професия като таксиджия, тираджия,водопроводчик или строителен работник? Децата са жестоки мен :Д
50
5
 
10
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 49По добре да съм бакшиш и жена ми да е шивачка отколкото завършил ВСУ който след пет години хвърляне на пари разбира че не става за нищо.Слага си скъпата и безполезна диплома в джоба и отива в Англия да разнася пици.
49
4
 
4
 
! Отговори
Punks преди 5 години
Много искам да видя майките на хейтващите! Ако има мустак - мъж е! Отгледан си от 2 мъже и ти хлопа дъската. Ако баща ти е *** и *** - имаш психически отклонения! А ако си отгледан от самотна майка и баба, значи си отгледан от 2 жени и си предразположен да си гей! Всички, които успорват това, значи са платени от Сорос и НПО-та (- из размислите на един представител на днес.бг)
48
3
 
17
 
! Отговори
До Димитър 8 преди 5 години
Колегата обогати Менделеевата таблица с елемента професий))).По темата: Законно осиновяване на деца от еднополови двойки е абсолютно недопустимо!!! Това е чист егоизъм от страна на двойката. Никой не мисли, че обричат такива деца на подигравки и презрение, което от своя страна евентуално би довело до психически проблеми. Това е най- безобидният сценарий.
47
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гаранция и ние сме го приели до 1 година + промяна на конституцията и разрешаване на еднополовите бракове. И да ни се иска, няма измъкване.
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО БЕШЕ ПРИЕТА ПОЛИГАМИЯТА ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ!!!ЕДНА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ИМА МИНИМУМ ДВАМА МЪЖЕ :DСЕМЕЙСТВОТО МОЖЕ ДА Е И ОТ ТРИМА :D ДВАМА ТАТКОВЦИ И ЕДНА ЖЕНСКА :D
45
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВЪВ БЪЛГАРИЯ ИМА НАД 1 МИЛИОН ГЕРБЕРАСТА !!! ТЪЙ, ЧЕ НИЕ СЕ СМЕЕ НА ГЪРЦИТЕ СЕГА, ЧЕ СА ГО ПРИЕЛИ АМА ИЗВРАТЕНОСТТА ПРИ НАС Е ПО-ГОЛЯМА :D
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шматка100% се жегна, да не си бакшиш, или жена ти шивачкахахахаха
43
2
 
9
 
! Отговори
докторчето преди 5 години
Как се става хомо? Доказано е, че в раните детски години, когато не използваш *** за подмиване и страдаш от силни сърболежки в отвора, все ще се намери някой да те излъже, че пикалото му е идеалният лек за премахване на сърбежа.И так, след като им започне лечението, се пристрастяват а по нататъка разбират, че и придобиват права в обществото и сами се наричат гейове. Иначе са си квартални .... до тогава.
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези си продадоха всичко заради пари....Бяха и много набожни ....Но явно наистина са много зле финансово.....Срам....
41
2
 
12
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Много пидраси са събраха под тази статия.Имам следния въпрос към хомодружинкатаАко учителката каже:-Иванчо утре *** да дойде в училище кой ще отиде:))
40
0
 
6
 
! Отговори
28 преди 5 години
Пораждащите механизми за хомосексуално поведение и преживяване не са напълно изяснени и безспорно са многообразни- вродена и друга причина се търси в това че значителна част от човешкото поведение се научава .Когато младежи бъдат съблазнени от възрастни хомосексуални мъже и бъдат въведени в света на техните представи това довежда до изменение на неукрепналата психика и се стига до отклонение.
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 17,30ч рязко спадат коментарите под статиите.Държавната администрация се прибира а НПО-тата отиват да поркат биричка в парка и те.
38
1
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
КАКВО Е РЕШЕНИЕТО ЗА БИСЕКСУАЛНИТЕ СЪС СЕМЕЙСТВО И СОБСТВЕННИ ДЕЦА !? ДОСТАТЪЧНО Е ДЕЦАТА ДА ИМАТ ПРАВО НА ИНФОРМИРАН ИЗБОР !!!