Гърция "За" отглеждането на деца от гей двойки

Новият закон подкрепиха 161 народни представители
10 май 2018 13:15,
93
Гърция "За" отглеждането на деца от гей двойки
Снимка: visualhunt.com

Гръцкият парламент прие закон, който позволява на хомосексуалните двойки да отглеждат деца.

"За" новия закон гласуваха 161 народни представители, а 103 бяха "против". В пленарната зала имаше общо 264 народни избраници от общо 300 депутати, колкото наброява гръцкият парламент.

Законопроектът бе подкрепен от представителите на управляващата партия на премиера Алексис Ципрас СИРИЗА и левите опозиционни партии. Основната дясна опозиционна формация Нова демокрация гласува против предложения закон.

"Това е една много малка крачка от страна на правителството, което обеща много неща", каза известният гръцки хомосексуален активист Григорис Валиантос, който се счита за ветеран на тази кауза в страната.

"Обикновено се твърди, че гръцкото общество е доста консервативно, но в крайна сметка стана ясно, че не е чак толкова консервативно", каза от своя страна друг известен хомосексуален активист - Лео Каловирнас, цитиран от Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
2
 
! Отговори
До 81 преди 5 години
Не харесвам нито Путин, нито гейовете.Стига с тая пропаганда, че който не ви одобрява извращенията бил русофил.Напротив-русофоб съм.
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за какво са им деца? Първо е ангажимент, който си е чисто женска работа, второ отглеждането на деца е свързано само с проблеми. Имам две -на 2 години и бебе и нямам миг спокойствие. Огромно напрежение е.Търпя ги щото са си мои.Чужди никога не бих гледал.
75
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХА-ХА-ХА,направо с *** по главата на нашенските плямпала дето само псуват "еврог..ейски"съюз и бленуват за Евразия,а пък те на комуниста Ципрас и ЛЕВИТЕ са ЗА гейските родители!!
74
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гей двойките са добри родители.
73
2
 
4
 
! Отговори
А преди 5 години
Папа-та,ко ши кажи по въпроса
72
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мога ли да ти кажа какъв си ако смяташ мъжете - гейове за най - красивите всред мъжете? ;))))) Ако си мъж е очевадно, че си гей. Ако си жена е очевадно, че си лесбийка. Какво повече да ти кажа? Лошо няма. Всеки сам си избира къде, с кого и какво да слага или поема. Само ти показвам какво ми казва В СЪЩНОСТ коментара ти ;)))
71
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да пратят на Борисов внучето в някоя гей - двойка за отглеждане. Мисля, ще му даде нужната мотивация да легализира сексуалната си ориентация или да излезе от гардероба, както се казва в тея среди ;)))На Цецка вероятно ще и повлияе доста пречистващо и тя също ще излезе от гардероба. Не бих се учудил и Цветанов да се окаже, че във всеки апартамент има гардероб да се крие в него. А за Станишев - той си е извън гардероба ;)))
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я не видим теа как че гледат деца я моито е на 7 год. и вече то изкарва и ме гледа ама сме мъже не геиове
69
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето точно за това са ни изпратени турците - да ни наказват за греховете. Сега Гърция я чака нов и мощен неосмански щурм. Турската армия ще има правото да повилнее в Егейско море и в Атика.
68
5
 
6
 
! Отговори
Тото преди 5 години
Абе както казват старите хора - хубава работа, ама ***.
67
5
 
6
 
! Отговори
хубаата Елена преди 5 години
Че те,гърчулята се,гей-таци от класа.С една дума де- вол
66
6
 
15
 
! Отговори
До 64 преди 5 години
И майка ми и баща ми са бивши предсравители на тъй нар. от вас смотани професии. Баща ми цял живот заварчик, майка ми бивша учителка, по принуда в 90-те стана тъкачка и беше такава до пенсия. Аз нямам смотана професия, но уважавам всички такива. Обичам си родителите, такива, каквито са и не бих сменил някой от двамата за татко2, колкото и да е красив и ако ще да е амер. посланик в бг. Възпитавам и децата си така. Щом майката природа е казала не- значи НЕ!!!
65
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"НАЙ-КРАСИВИТЕ МЪЖЕ"нито красиви нито мъже са изредените, да си мъж изисква повече от това да имаш чурка, това са разни мазни плзмодии
64
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гърция от древни времена е била либерална и е имало доста хомоси. Ахил нали се включва във войната едва след като му убиват либето. Спартанците са се онождали редовно.
63
8
 
23
 
! Отговори
Позор, предатели! преди 5 години
Уж парадират, че са люлка на европейската цивилизация. Парадират относно ролята на църквата на Източната римска империя по отношение на покръстването на много народи. Парадират, че те са наследниците на тази империя.Но предадоха изконните, истински, традиционни европейски и християнски ценности!Но Бог вижда ...
62
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НАЙ-КРАСИВИТЕ МЪЖЕ НА СВЕТА СА ГЕЙ :DАми забий си някой от тях!
61
6
 
15
 
! Отговори
. преди 5 години
Трябва да се изразява правилно разликата между Гърция (или България) - гръцкото общество и народ и гръцкия парламент - подкупни хомо продажници и еврогеисти.
60
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАЙ-КРАСИВИТЕ МЪЖЕ НА СВЕТА СА ГЕЙ :DХЕНРИ КАВИЛ 100% ГЕЙИЪН СОМАРХОЛДЪР 100% ГЕЙКРИС ЕВЪНС ЧИСТ ГЕЙ :DПРИРОДАТА СИ ЗНАЕ РАБОТА :D СРЕДНО УБАВИТЕ ЗА ПЛОДЕНЕ А НАЙ УБАВИТЕ ГЕЙ!НЕ КАЗВАМ НАЙ-МЪЖЕСТВЕНИТЕ КАЗВАМ НАЙ-УБАВИТЕ СЕКСАПИЛНИТЕ!!
59
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 56Защото не се изисва много умстен багаж и специални умения и квалификация за тази професия - за това е клалифицирана като "смотана" професия. Не само децата са жестоки ама и живота е така. Едно е да работиш и да се развиваш, друго е за крадеш стотинки от пияни тийнеиджъри, които возиш от баровете. Може да си супер готин таксиджия, ама не може да очакваш медал и похвали.
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В състояние съм да разбера чувствата и поведението на хомосексуално настроените хора. Те се чувстват несигурни в общество което не е програмирано като тях и страдат не само от съзнанието за собственото си несъвършенство но и от социална изолация,но kе мога да приема отглеждането на деца от гей двойки.