Застреляха собственика на известна дискотека в Подгорица

Убийството вероятно е разчистване на сметки между кланове
23 май 2018 12:37, Елка Василева
8
Застреляха собственика на известна дискотека в Подгорица
Снимка: архив, Reuters

Собственикът на известната дискотека "Бигъл" Миодраг Крушчич /49 г./ е бил убит снощи в Подгорица, докато седял в градината на ресторант "Палата" с журналистката от черногорския вестник "Виести" Йелена Йованович, съобщава сръбският вестник "Блиц".

Висок, едър, облечен в черно с качулка и силиконова маска на лицето мъж се доближил към Крушчич откъм гърба му и изстрелял срещу него няколко куршума.

Ранен, Крушчич се опитал да избяга, но след два-три метра паднал на тревата. Убиецът се приближил до него и отново изстрелял още няколко куршума, след това успял да избяга. Журналистката е леко ранена в главата от счупено стъкло.

След убийството специалните части за борба с тероризма започнаха да контролират входовете и изходите от Подгорица към Цетине, Никшич, Зета и Златица. Специалните части претърсват автомобили, проверяват лица от интерес за службите за сигурност и извършват засилен контрол на движението, пише БТА.

Полицията смята, че Крушчич е убит в разчистване на сметки между два черногорски престъпни клана. Крушчич е смятан за близък до "шкалярския клан", който е в конфликт с "кавачкия клан". Затова представители на "кавачкия клан" са били разпитани веднага след убийството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива хора ни трябват в ЕС. Западните Балкани, чалга, бой и сръбска музика.
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България през 90те :))
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mnogo e vajno da se znae. A za prebitoto momche v petuk vecher v minsk ili groznoto pianstvoto na dedo franz ot oberbach
5
2
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тия чуха , че ще ги интегритаме и там ще стане като в БГ , и се почнаха !
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убили са го наследниците му за да му вземат дискотекта и така ще се отърват от съперниците си от другия клан. Господ е каза на хората да не ламтят за пари кото ламти за пари намира куршум.
3
3
 
40
 
! Отговори
Victmized преди 5 години
Баце ш ги оправи тея кланове, само му дайте възможност да ви интегрира в ЕС както ни интегрира нас последните 10 години.
2
1
 
36
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Черногорците от едно време са бандити като албанците, разделени на кланове.
1
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами нали Боката се зае със западните балкани!Дълга му е ръката..