Гръцки министър: Скопяните да разберат, че са българи

Македония е била част от плана на Тито и Югославия за излаз на море!
20 сеп 2018 12:45, Елка Василева
120
Гръцки министър: Скопяните да разберат, че са българи
Панос Каменос. Снимка: архив, Reuters

Гръцкият министър на отбраната и коалиционен партньор в правителството на Алексис Ципрас Панос Каменос заяви в интервю за ТВ Антена, че Македония е била част от плана на Тито и Югославия "за излаз на море и че в региона е била пролята кръв", съобщава македонският вестник "Курир".

Каменос казал това и на американски сенатори, с които се срещнал.

"И сега идват да кажат на победителите, че трябва да приемат становището на победените. В края на краищата чакаха 25 години въпросът да се реши, нека да чакат 35. И нека скопяните да разберат кои са и що са. Те са българи-славяни, които имат формирано ВМРО, албанци, които също се опитват да вземат една част от Скопие /има предвид Република Македония - бел. ред./ и говорят за Велика Албания, както и някои сърби", каза Каменос, цитиран от БТА.


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
4
 
4
 
! Отговори
до 105 преди 4 седмици
До Анонимен

Ха ха ха !Вярно че Панчо е гръцко име ,а дедо му Камен още по-грък
105
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ПаноС КаменоС няма нищо общо с Панко Каменов ,чист грък си е.
104
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Гор,каква радост бе човек,гърците са я сготвили всичката тая манджа ама не знаеха че на част от Македония ще се роди такова чудовище а те са мислили че цялата до Кюстендил и Ниш дори ще е тяхна.Сега въртят сучат ама все избягват да кажат че сърбите, техните вечни съюзници против нас разкатаха българите по вардарско както НАПРАВИХА И ГЪРЦИТЕ ПО ЕГЕЙСКО!ДА НЕ СЕ ЗАБРАВИ.Ако ония вардариотите бяха сега "прави сърби"Гърция с ДВЕ РЪЦЕ щеше да подкрепя Сърбия за ЕС!Ама им е криво за резултата!
103
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Гръцкият "военен"министър защо не направи така щото договорът който крайния левундер Ципракис подписа със зайо скопски,макар и в по-малка степен тоя договор дълбоко "бърка "и в гръцката история с признаването на език като мк и националност-македонска или граждани на Северна Македония.Много ви беше страх от "Велика България"та затова дебелия Коцияс си съдра гъ/за докато не го подписахте и то след 27 години упорство на всички други гръцки партийни водачи!! Лапайте сега мухите и вие,както и ние.
102
2
 
14
 
! Отговори
Гор преди 4 седмици
Винаги се радвам на гърците - знаят какво искат, готови са да протестират за да го имат и никога не се свенят да кажат какво мислят и какво е в техен интерес.
101
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
О, неразумни юроде, що се срамиш да се наречеш българин?
100
3
 
20
 
! Отговори
СатаНАТО преди 4 седмици
Пано Каменов е наш човек.
99
4
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 седмици
Макетата са сръбски еничари.
98
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
С една забележка само.и тя е че днешните така наречени гърци нямат нищо общо с древна елада и с европейската раса.истинският им произход е от другата страна на морето.само са откраднали езика на гърците
97
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Прав е тоя гръцки министър.
96
7
 
41
 
! Отговори
Гоце чети история преди 4 седмици
Сръбската пропаганда в Македония срещу България започва след като Великите сили дават Македония на Сърбия. Това става след Първата св война. Още тогава са започнали да ги обработват, че не са българи. Лозунгът на Сърбия е бил: `Ако не можем да ги посръбчим, поне да ги обезбългарим!`
А след ВСВ Тито, който е много близък на Сталин измисля и провежда чрез Коминтерна идеята, че македонците не са българи.
95
3
 
30
 
! Отговори
Гоце преди 4 седмици
Да, Скопските политически лидери продължават да шикалкавят и нямат доблестта да стъпят веднъж завинаги върху историческата истина за българския произход на техния народ и за това, че обособяването му в "македонска" народност и държавбист започва след 1944 г. в Титова Югославия !
94
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Фиромите са си фироми. Господин Каменос, нека забравим за старите вражди, и заживеем като добри съседи. Най-добре и за вас и за нас, фиромия да я разделите между вас, сърбите и албанците. Вие вземете по големия дел, в замяна ни дайте 30-40 километров коридор до Бяло море, заедно с пристанището Александропулос, сърбите да си ни върнат Цариброд и Босилеград и заживяваме братски. Пак ще имате граница със сърбите, а ние жизненоважно беломорско пристанище. А фиромите, вие ще ги превъзпитате.
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Абе чичо Гошо,ти да не си от Костенец???
92
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Малииии колко историци пишат в тоя сайт.
Оставете ги макетата, нека си сърбат попарата. Гърция си има парламент и правителство, те решават какво да правят със северните си съседи.
Нашият народ има една поговорка - НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА.
Макетата да се пишат ако искат и МЕРКУРИАНЦИ, то си е за тях. Кофти ми е да го кажа, но на тях албанците ще им видят сметките.
91
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"И нека скопяните"

си изгризкат мъдурките!

Здравейте неграмотници!

Правописа от McDonald ли е?
90
7
 
20
 
! Отговори
ан преди 4 седмици
До чичо Гошо. Абе червено джавкало кой принуди българи да се пишат македонци , нагъл комунист.
89
4
 
28
 
! Отговори
Богомил преди 4 седмици
До Христос Вангелис
Винаги сте били крадци. Сега откраднахте с лъжа 400 милиарда евро, а преди откраднахте тракийската история. Името елини/ели/ е тракийско, на племето сели, пазител на храма на Зевс в Додона. Зевс и цялата митология е тракийска. Атина не гръцко име. Микенската култура е тракийска. Такива са артефактите! Гръцките бежанци се заселват по тракийските острови и крайбрежието след унищожението на Микена от вулкана Санторини преди 3600г. и обезлюдяването на тракийските земи.
88
2
 
35
 
! Отговори
Крум преди 4 седмици
Жалко, че нито едно българско правителство не направи нещо за да може постепенно тези земи да се върнат към майка България. Ясно е, че изказването Вие сте българи няма да реши проблема но днес трябваше да се иска от тях да признаят този факт преди да им дадем нашето ОК за присъединяване като млада държава към ЕС. Просто трябваше да го поставим като условие да признаят истината а не да пишем за ОБЩА ИСТОРИЯ. Има българи които се обръщат в гробовете си заради това предателство.
87
5
 
17
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 седмици
Нема по мързелив народ от гърчулята.