Гръцки министър: Скопяните да разберат, че са българи

Македония е била част от плана на Тито и Югославия за излаз на море!
20 сеп 2018 12:45, Елка Василева
120
Гръцки министър: Скопяните да разберат, че са българи
Панос Каменос. Снимка: архив, Reuters

Гръцкият министър на отбраната и коалиционен партньор в правителството на Алексис Ципрас Панос Каменос заяви в интервю за ТВ Антена, че Македония е била част от плана на Тито и Югославия "за излаз на море и че в региона е била пролята кръв", съобщава македонският вестник "Курир".

Каменос казал това и на американски сенатори, с които се срещнал.

"И сега идват да кажат на победителите, че трябва да приемат становището на победените. В края на краищата чакаха 25 години въпросът да се реши, нека да чакат 35. И нека скопяните да разберат кои са и що са. Те са българи-славяни, които имат формирано ВМРО, албанци, които също се опитват да вземат една част от Скопие /има предвид Република Македония - бел. ред./ и говорят за Велика Албания, както и някои сърби", каза Каменос, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
11
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
Христос, Христо, безроднико, славяните са превзели цяла Гърция, в Пелопонес е било племето на Езерците и на Милингите. Превзели са и островите повечето, заселили са се и в Мала Азия. Като са обсаждали Солун гърците са ревали като малки деца и само чудо ги е спасило. Това са го писали гръцките древни историци. Славяните ако са имали летописци, сигурно нямаше част от историята да е потънала в пепел и забрава. Но щом вие си признавате че славяните са били огромен народ и нищо не сте могли да им нап
65
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даже и гръка каза те са българи,а Боко едно книжника ходи прелива и ги призна за макета.
64
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хахаГръко, вие а не славяните и българите сте избили траките, заедно с римляните. Когато тук преди 1500 години започват да идват славянски племена и то от трите дяла анти, славини и венеди, вие сте искали и славяните да избиете. После и прабългарите, ама не ви се е получило, не е минал номера. От траките останките са днешните румънци - част са траки а част порумънчени славянобългари. Поне си признайте гърчуля.
63
3
 
21
 
! Отговори
ДС преди 5 години
Прав е ама защо постоянно ни вкарва в някакви полемики. Ние си ги знаем, че са бълраги но на сила хубост не става. Затова сме се отказали. Ей, молдовците как сами поискаха да се обединяват с Румъния. В Македония сами трябва да решат какво искат. Няма нужда да ни вкарат задочно в спорове.
62
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСъвременните гърци в северна Гърция са смес от българи и гърци от Азия,гърците от Азия се споразумяват да платят на турците,за да не ги избият след загубата в турско-гръцката война и се преселват.Били са много бедни,просещи и гладни,българите са били много богати и са давали храна на децата,това го знам от една българка,чиито родители са избягали от Солунско в България,когато гърците са ги прогонили от земите и къщите им.
61
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 56.Пич,цялата ви история е една лъжа.Като вас.Африканец-от там сте дошли.Е Влака.
60
8
 
3
 
! Отговори
хаха преди 5 години
До 56Не стига,че окрадохте историята и традициите на изконното население по тези земи - траките,асимилирахте безогледно всичко,което не говореше гръцки и ги обявавахте за "славяногласни елини" и ред други немуманни и античовешки,некореспондираши с истинската история мероприятия,ами и пак биете камбаната на собственото си невежество!
59
3
 
18
 
! Отговори
до Вангелис преди 5 години
..`гръцка, изконна и древна...`Ив Украйна е имало държава Велика България, ама сега няма. И САЩ са били част от Британската империя ама сега не са. И цяла Северна Гърция е населена с българи ама Вие ги погърчихте. Панта рей...
58
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Христос ВангелисАЛО ХРИСТО ВАНГЕЛОВ, македонче гърцизирано от Егейска Македония, виж си името и си вижте имената насила сменени ви от гръцкия окупатор след първата световна война, когато или са ви принудили да се пишете гърци или са ви гонили в България. Защо и до днес истинските гърци викат на солунския отбор ПАОК - вулгарите.
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Христос ВангелисТи бъркаш гърци със Византийци.Но и византийците на са били никога сигурни до Дунав и са владели тези територии само 2-3 века с големи мъки,докато не навлизат сармати,авари,хуни,готи,българи,славяни и им разказват играта.Римляните евават мамата на европейските народи,а хуните евават мамата на римляните.
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко патриотичен човек е бил този Чернолизец Храбър. С няколко думи той е защитил правото на славянския български народ и на другите славяни да пишат на своя език. А днес какви са елита ни - МАЙЦЕПРОДАВЦИ И НАГАЖДАЧИ.
55
2
 
13
 
! Отговори
до 56 преди 5 години
Много си кух, бе Ице
54
47
 
4
 
! Отговори
Христос Вангелис преди 5 години
Българите са ГЪРЦИ ПО ПРОИЗХОД, но са ПОВРЕДЕНИ И ИЗДУХАНИ ГЪРЦИ..*** ГЪРЦИ . БЪЛГАРИЗИРАНИ ГЪРЦИ .До Дунава е само ГРЪЦКА ИЗКОННА ДРЕВНА ЗЕМЯ .
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
https://chitanka.info/text/16262-za-bukviteето какво е писал Черноризец Храбър - това е самият цар Симеон или друг висш сановник негов съвременник. А името на брата на Симеон хем славянско хем прабългарско Владимир-Расате. Не Расате-Владимир, първото е славянското.
52
1
 
4
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Такива чепати чешити си имаме! Не ми трябват още промити мозъци! Вземи ги ти малака
51
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
смешни са неграмотните отрицания на славянския ни произход. Отец Паисий е написал История словеноболгарская. Прочетете за буквите от Черноризец Храбър преди 1000 години - не е ли писал че преди славянската азбука славяните нямаха букви а пишеха с черти и резки. Черноризец Храбър, който според историци е псевдоним на цар Симеон Велики не пише за българи а за славяни, така че той е имал славянско съзнание или че славяни и българи са вече един народ. Защо не е писано на пралбългарски а на славянски
50
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И макетата като потурнаците,със скопени мозъци.На едните сърбите им го направиха на другите османците.Предали род и чест,предали кръвта си.Затова и са дървета без корени,брулени от вятъра и всеки ги "иска" само да ги използва защото това са заслужават тези които постъпват като...преклонена главица сабя не я сече...
49
6
 
13
 
! Отговори
Византийски хитрости преди 5 години
На грък вяра да нямаш. Работил съм с гърци и знам, че за един грък е нещо нормално когато излъжат някой, който не е грък. Големият кеф при тях идва, когато един грък излъже друг грък.
48
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се ръководим от победителите,сега всички социалистически държави трябва да са към СССР и Русия,бе умнико! Ти това ли ни предлагаш?Че я виж грамотите и документите на българските ни Царе,да видиш,че Македония и Халкидики са били български територии,преди падането им под турско,мога да ти кажа точно имената и на българските боляри управлявали тези територии,преди падането им под турско робство.
47
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво да мисли за българите, бе Пирин ли си какъв си?Достатъчно е, че каза истината. За разлика от макетата, които не се срамуват да се отказват от майките си и бащите си. Просто друго такова боклучаво племе не се е раждало.