Гръцки министър: Скопяните да разберат, че са българи

Македония е била част от плана на Тито и Югославия за излаз на море!
20 сеп 2018 12:45, Елка Василева
120
Гръцки министър: Скопяните да разберат, че са българи
Панос Каменос. Снимка: архив, Reuters

Гръцкият министър на отбраната и коалиционен партньор в правителството на Алексис Ципрас Панос Каменос заяви в интервю за ТВ Антена, че Македония е била част от плана на Тито и Югославия "за излаз на море и че в региона е била пролята кръв", съобщава македонският вестник "Курир".

Каменос казал това и на американски сенатори, с които се срещнал.

"И сега идват да кажат на победителите, че трябва да приемат становището на победените. В края на краищата чакаха 25 години въпросът да се реши, нека да чакат 35. И нека скопяните да разберат кои са и що са. Те са българи-славяни, които имат формирано ВМРО, албанци, които също се опитват да вземат една част от Скопие /има предвид Република Македония - бел. ред./ и говорят за Велика Албания, както и някои сърби", каза Каменос, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбират бе, говорим *** различни езици - български и развален български, не можем да се разберем
45
2
 
18
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
Прочетете основаната на турските архиви, които няма как да симпатизират на славянския произход на българския народ книга Българската народност през петнайсти век на академика историк Христо Гандев. Тази книга е убиец на соросоидната пропаганда а е написана далеч преди Со роса да започне да поръчва развенчаването на мита Батак и мита Левски. Приятно четене, особено за со ро сите има жизнена необходимост да прочетат книгата има я и в интернета.
44
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи в Македония си има и сръбско малцинство около Скопие в тн скопска црна гора. Гърци няма. Основно са си славяни българи. Поздравление че Каменос отхвърля фанариотските лъжи.
43
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На славанобългарски клон се нарича слъпъ. Западните български диалекти са запазили много старинни славянски думи. Дуб, бистрица, црешня, на сръски трешня за череша и тн. и имат 6 падежа като във всички славянски езици. Прабългарите не са знаели славянски и са го опростили като са махнали падежите и много от думите в които се съдържа символика, нюанс, не са ги разбирали. Водата тече на трънски може да се каже в нюанси със 17 думи. Ама вие потурчилите се прабългари от Лудогорието няма как да знает
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо не се споменава фанариотството и насилственото погърчване,точно тогава е била измислена и тази история с Александър Македонски,за да се гърцизират българите в Македония,Румъния и останалата територия.И това не е измислица на самите гърци,а повод да фанариотите да дерат кожата с данъци на християнското население.
41
4
 
21
 
! Отговори
1 преди 5 години
Реално днешна северна Гърция винаги е била населена с българи,включително и Халкидики,новообразуваната след освобождението си Гърция е стигала под(на юг) от Халкидики.Днешните гърци там са изселници от Азия,бежанци след турско-гръцката война.Езика им също е създаван изкуствено,вкарвани са много думи изкуствено от старогръцки,това не е бил естественият им език,проверете да видите.Всички имена на селищата през турското робство в тези райони са били с български имена и население.И фанариотството?
40
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименБългарския съвременен народ има два основни компонента - прабългари и славяни. Най-прабългарските места са най-антибългарските днес - Лудогорието и Македония. България съществува заради побългарилите и слелите се с българите славяни. Така че не хулете славяните, хулите дедите и бабите си. Па и славяните са по хубавки, а прабългарите - ето например Ахмед Доган типичен прабългарин.
39
11
 
5
 
! Отговори
PANOS KAMENOS преди 5 години
КАМЕНИ Е ГРЪЦКА ДУМА--А НЕ СЛАВЯНСКА.И НЕ -- НЕ ИДВА ОТ КАМЪК .''КАМЕНИ'' Е АНТИЧНА ДУМА ОТ ВУЛКАНИТЕ---ЗНАЧИ ГЪРЛО НА ВУЛКАН..НО ИМА И ОЩЕ ТРИ ЗНАЧЕНИЯ = ПЕЩ, ФУРНА, ПЕЧКА.КАКТО ''СКАЛА ПОТАМИ'' Е ГРЪЦКА ДУМА..А НЕ СЛАВЯНСКА..ИТАЛИАНЦИТЕ СЪЩО ПОЗЛВАТ МНОГО ГРЪЦКИ ДУМИ -- ЛА СКАЛА В МИЛАНО, И ТН.КАКТО КЛОНИ И КЛОНИНГАС, КЛОНИНГОС (КЛОНИНГ) Е ГРЪЦКА ДУМА, А НЕ СЛАВЯНСКА.
38
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този подлият да каже, че и в беломорска тракия са българи и ще го почерпя!
37
0
 
19
 
! Отговори
византиец преди 5 години
До Анонимен 33За него няма значение това истина ли е или не!За тях е изгодно в момента да го твърдят!Утре, ако се обърне палачинката, и ще ревнат обратното!А нашичките са такива биберони,че направо не ми се мисли!
36
22
 
7
 
! Отговори
Пирин преди 5 години
До 36"Реално днеша северна Гърция винаги е била населена с българи,включително и Халкидики" Е колко да е реално , след като българите са дощли на Балканите през 7 век от Азия ??? Съзнавате ли, че възприемате фантазиите си за реалност ?
35
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До28. Толкова е смешно да казват на българите славяни.Първо разликата , като гледам славяни вот Русия, Беларус, Полша, Сърбия. Не нито приеме, като тях, нито сме мързеливи, нито сме в групи.Ние сме си българи и сме индивидуалисти.
34
5
 
14
 
! Отговори
1 преди 5 години
Казва,че тъй като според него ( и гърците), македонците не са македонци, трябва да оставят Македония на гърците. Разбира се бай *** няма токова акъл да разбете това и си мисли, че го канят него да седне и той на масата, да вземе парче от погачата. Те му викат пръждосвай се след като си българин, а *** цвили от кеф ! Удивително е какво малоумие цари по българските земи ....Реално днеша северна Гърция винаги е била населена с българи,включително и Халкидики,новообразуваната Гърция е сти
33
3
 
19
 
! Отговори
Умник преди 5 години
Болезнено прав е този.
32
3
 
30
 
! Отговори
ДС преди 5 години
Ами българи са. Ама те не знаят.
31
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе на византиеца как му стиска да каже истината а на наште д'упедавци не?
30
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки, който се е отказал от род и от племето си, не е прокопсал.
29
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политиката е да промива мозъци. Наши поет Н. Вапцаров и той в един момент рекъл на родата си. Македонец съм. Па минали години и рекъл- опомних се, но вече бе късно
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 28Щото са келестури!
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До генерел майорИсторията на България е 1330 години генерЕл изпростел. То не останаха нормални генерали...