Автобус пламна след удар в камион край Кавала, 11 жертви

Гръцката полиция предполага, че е превозвал мигранти
Обновена: 13 окт 2018 15:18 | 13 окт 2018 13:28, Анисия Иванова
12
Автобус пламна след удар в камион край Кавала, 11 жертви
Снимка: архив

Гръцката полиция съобщи, че е открила телата на 11 души - предполагаеми мигранти, които катастрофирали в Северна Гърция, предаде Асошиейтед прес.

Според полицията пътно-транспортното произшествие е станало след 5 ч. днес сутринта близо до град Кавала.

Автомобилът с предполагаемите мигранти пътувал към Солун, но се ударил с камион, движещ се в обратната посока, и избухнал в пламъци. Всички пътници в автомобила са загинали. Шофьорът на камиона е ранен и е приет в болница в Северна Гърция.

През последните месеци се наблюдава увеличение на броя на мигрантите, които прекосяват нелегално турско-гръцката граница. Много от тях отиват в Солун, където се насочват към полицията, за да бъдат регистрирани и да потърсят убежище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербавите тpoлове са велики!Ако не била Тиквата сме щели да се напълним с мигранти! Всъщност е вярно, ако Тиквата беше пазач на склад, което отговаря на квалификацията и умствените му способности, може би нямаше да сме най-отвратителната държава в Европа и може би тогава мигрантите нямаше да бягат като дявол от тамян от нас.
7
6
 
8
 
! Отговори
ДО БАЙ ГАНЬО преди 5 години
БЯГАТ ЗАЩОТО ГИ МЪРЗИ ДА РАБОТЯТ. И НАШИТЕ ИНДИЙЦИ СЕ ЧУДЯТ КОЯ СОЦИАЛНА СИСТЕМА ДА ИЗТОЧАТ С ЧАВЕТА..
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми няма спор в това, но основната заслуга е на Борисов, че се договори с Ердоган. Ако беше се репчил, както направиха гърците, сега нямаше да можем да се отървем от мигрантиА *** се прави на велик султан...иска репарации! Борисов гради добри съседски отношения, фуражката ги руши. Той в всичко играе деградивен лальо!
5
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното доказателство, че нашата граница се пази и затова отиват в Гърция.Еми няма спор в това, но основната заслуга е на Борисов, че се договори с Ердоган. Ако беше се репчил, както направиха гърците, сега нямаше да можем да се отървем от мигранти!
4
9
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
хорицата поемат риск да поемат път към свобода и сигурност пред това да бъдат убити там от където бягат едва ли са бягали към русия защо ли никой не бяга за там ??? сигурно благоденствието човешките права и свободи там ще им дойдат в повече..през какво ли преминават в ръцете на бруталните каналджии?какви късметлии сме ние че не ни се налага да да преживяваме това на което тези хора са подложени
3
10
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Поредното доказателство, че нашата граница се пази и затова отиват в Гърция.
2
9
 
17
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Веднага да се вземат проби от асфалта!!!и да се уволнят трима министри!!!
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и такива игри. Господарите им нямат вече нужда от тях, но и живи са им проблем.