Сделка ли? Тръмп благодари на Ердоган за Брънсън

Освобождаването му ще доведе до "може би прекрасни" отношения
13 окт 2018 19:45,
22
Сделка ли? Тръмп благодари на Ердоган за Брънсън
Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп съобщи в Twitter, че ще се срещне днес в Белия дом с американския пастор Андрю Брънсън, освободен вчера от турски съд.

Още по темата

Той благодари и на турския президент Реджеп Тайип Ердоган за съдействието му за пускането на Брънсън на свобода, съобщиха информационните агенции, цитирани от БТА.

Освобождаването на Брънсън ще доведе до "добри, може би прекрасни" отношения между САЩ и Турция, заяви Тръмп и отново подчерта, че не е имало никаква сделка за отмяна на санкции срещу Турция срещу освобождаването на пастора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямаше как турците да не клекнат, след като Ердоган ги заби в много яка криза, която им предстои, все някои трябва да ги спасява и това няма да е бедния изток.
14
20
 
27
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
13
20
 
19
 
! Отговори
Бао преди 5 години
Нали беше много велик турчин.Видяли докъде я стигна.Заслужаваш народати дате линчува.Вкара по целият свят джамите.Мислиш се за голяма работа.А лирата стигна дъното.Изтегли си *** от българия в Турция.Тук ти нещтем джамиите.Никой нете е канил.Вземи си и ликето Ахмед Доган и неговата лукава партия.
12
14
 
8
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
До НЕбългаринТурция не произвежда части за този самолет.
11
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган се целуваше с Путин и си помисли, че е велик. Набързо му свиха сърмите и разбра , че от малкото човече може да очаква само приказки и нищо реално не може да му помогне. Набързо омекна. Родните русофили да помислят!!!
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е велик бизнесмен! А какво друго е нашият свят ако не тези три неща:бизнес,бизнес и бизнес?
9
7
 
16
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Прословутия пастор е най-малкият проблем между САЩ и Турция!Става въпрос за друго-Турция се опитва да води самостоятелна политика и това няма как да се хареса на САЩ.Американците обаче бяха много улеснени от емоционалният подход на Ердоган и загърбването на здравия разум,което създаде много трудности за Турция.Ердоган разбра по трудния начин,че когато си в по-слаба позиция,трябва да си много гъвкав.Естествено,Турция няма да се откаже от амбициите си,но сигурно ще действа по-разумно в бъдеще.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОчуденО-чиУ-чиУ-чуден
7
3
 
10
 
! Отговори
Очуден преди 5 години
А!Ми че нали Ердоган беше приятел с Путин, а не с Тръмп!?Какво ще стане сега?
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НЕбългаринИ на Архимед откритието в банята е било просто,но е свършило много работа.Не обиждай чушкопека.Това е велико откритие и гениална идея.Без да белиш,печеш,пълниш буркана,печеш пълниш,най-отгоре чаена лъжица сол и един аспирин,затваряш с капачка докато е горещ буркана с чушките и сам се вакуумира.Чиста работа.Да се свети чушкопека,слава!
5
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НЕбългаринПък ние когато сме произвеждали не части за самолети,а свои собствени самолети и части за ракетите в космоса,вие още пълзяхте под масата и бебешки сте правили брррр, бррр,бррр.Наш български инженер и пилот е участвал и в създаването на самолети+наука+космос в американската авиация.А не да прави части по шаблон.
4
16
 
9
 
! Отговори
Лъжливото овчарче преди 5 години
Аксиомата , че думата на краварите струва по - малко от кучешко изпражнение в действие!Турците са древен народ и би трябвало да познават тази аксиома , учудващо е , колко лесно бяха излъгани от краварите !
3
20
 
16
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
тюрките за разлика от европейските народи имат квадратни глави. Това е така защото черепът им е квадратен като куб и затова ги наричат квадратоглавите...Ако се мерне някой с правилна форма на главата то това е нашенски *** и нищо друго.Пусете си да гледате по някое тамошно филмче по ТРТ-все квадратни глави.У гръцко при малаките са същата работа само че са црни като калкани
2
20
 
37
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
До 1и 2Турция произвежда части за F35, а на *** най- голямото му постижение е чушкопека, която технология все още никой народ не успя да открие освен българина! Велики сте *** никой не може да ви настигне евалла!
1
21
 
21
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Най великото постижение на тюрките е да бъркат бетон...