Ердоган и Путин разговаряха 45 мин. при закрити врата

В Истанбул престои четиристранната среща за Сирия
27 окт 2018 17:12, Анисия Иванова
86
Ердоган и Путин разговаряха 45 мин. при закрити врата
Снимка: БТА

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган се срещна с руския президент Владимир Путин и с германския канцлер Ангела Меркел в Истанбул преди четиристранната среща за Сирия, която ще се състои по-късно днес, съобщи турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

Ердоган проведе двустранни срещи с лидерите на Германия и Русия, а в момента разговаря с френския президент Еманюел Макрон в двореца Вахдеттин, информира телевизията.

Турският президент разговаря първо с Меркел, а малко по-късно се срещна с руския държавен глава.
Разговорите с Путин продължиха около 45 минути при закрити врата.

Руският президент Владимир Путин, германският канцлер Ангела Меркел, френският президент Еманюел Макрон и турският президент Реджеп Тайип Ердоган ще се срещнат в двореца Вахдеттин, за да обсъдят развитието на събитията в контролираната от бунтовниците сирийска провинция Идлиб и политическия процес за решаване на конфликта в Сирия.

Специалният пратеник на генералния секретар на ООН за Сирия Стафан де Мистура също ще участва в срещата, информира СиЕнЕн-Тюрк.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
0
 
! Отговори
кържалиец преди 5 години
До софиянецпърво българия да отстъпи кържали и хасково на турция, както си му е реда :)
52
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До ВЪПРОСЗаради продажните ни политици. Скоро ще има въпроси защо България се партнира с Израел Кипър Египет.Турция защитава свойте интереси. Стана център за газоразпределение, транзитни пътища, преразпределение на въздушния трафик.
51
4
 
2
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
моето мнение е че евреите платиха на Ердоган да запали гражданската в Сирия и от там почна.Турците вън от Сирия.Да се даде свобода на Кюрдистан и Турция да се раздели на три-както си му е редът.Тая странна държава с болника начело е само проблем.Дори за самите тях.
50
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стотици хиляди афганистанци млади момчета между 20 и 30 г добре облечени с едно шише вода и скъп смартфон,бяха доведени по контролирани канали в Европа.От Африка с кораби "правозащитници"докарваха хиляди чернокожи и ги стоварваха на италианският и испанският бряг.Всичко това беше организирано от Сорос,който е дал милиарди на фондацията си Отворено общество пуснало отровни пипала по цяла Европа.
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато Турция и Русия защитават своите интереси в тази гражданска война,Меркел и Макрон говорят за връщане на бежанците,които са най-голямата заплаха за ЕС обратно в Сирия.Но сирийците,които в голяма част са християни и повечето са високообразовани са малък процент от бежанците и не представляват опасност.Най-голяма опасност са иракчаните,и афганистанците,както и африканците.
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато в Сирия започнаха вътрешни конфликти Путин предложи на САЩ да сменят Асад с компромисна фигура.Но САЩ искаха унищожаването на Сирия,както направиха с Ирак и Либия.Организираха и въоръжиха опозицията и започнаха гражданска война.И тъй като Русия има военни бази там се намеси на страната на Асад.САЩ създадоха ИДИЛ.Турция има съвсем други интереси.За това няма да се разберат скоро.
47
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е велик политик, Ердоган е диктатор, който се прави на султан.
46
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган е хитър, путин е к*тен.
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция е агресор в Сирия..............Турция няма място в Сирия................Ердоган трябва да бъде изолиран от Великите сили.Не мога да разбера защо другите политици се срещат с него..............явно ние виждаме само върха на айсберга.Политиката е мръс,на работа и се прави на тъмно.............това е истината!!
44
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин ще направи голяма грешка, ако се доверява на лудия диктатор Ердоган , който се мисли за султан!!
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До52. Не може! Как ще минава през България? Нали ще печелим. Казано е, да чакаме втечнения газ от САЩ. По " мазничък" бил. И без пари ще ни го дават.
42
3
 
16
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Чета Коментарите и не мога да повярвам .България падна в краката на Турция , заради Заповед от ЕС .Путин нямаше какво да прави и Заобиколи България с Южен Поток . Сега вместо да Транзитираме Газ , ще купуваме Газ от Турция - в цената ще се включва и Транзитиране през Турция . Това се нарича Олигофрения .
41
0
 
5
 
! Отговори
преди 5 години
А представител на Сирия няма ли да има ?Това нали все още поне на хартия се води държава все пак.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Jjklj явно познава добре този вкус.
39
3
 
3
 
! Отговори
Тия са си преди 5 години
Тия са си лика прилика.Да хванеш единия и да удариш другия.
38
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Путкин51за теб кой от двата израза използват?
37
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
да разговарят!..Но и да стигнат до някакво общо решение!Аман от тая Сирия!..Аман и от МЕРАЦИТЕ на ДЕ ЩО ИМА КЬОРАВО И САКАТО към тая територия!Айде стига вече!....
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До rrАми той и СССР беше много велик,ама нещо не го виждам вече на картата... Aми какво виждаш на картата? Крим на кого принадлежи?
35
11
 
4
 
! Отговори
rr преди 5 години
До Анонимен 47Ами той и СССР беше много велик,ама нещо не го виждам вече на картата...
34
1
 
7
 
! Отговори
гост преди 5 години
ЕС и сащ заложиха това буре с барут на балканите , бб колкото да се прави на *** НИЩО не може да направи имаме буре ,детонатор ,самоо трябва ИСКРА,и ще настане веселба