Посланичката на Турция в Косово ранена в катастрофа

Трима души са загинали при пътния инцидент
Обновена: 17 ное 2018 13:38 | 17 ное 2018 13:38, Елка Василева
11
Посланичката на Турция в Косово ранена в катастрофа
Снимка: архив, Reuters

Пътна катастрофа с трима загинали, в която участваше и автомобилът на турската посланичка в Косово Кавалджъм Кълъч, стана вчера на магистралния път Прищина-Гниляне край местността Мрамор, съобщи агенция МИА.

Трима души станаха жертва в катастрофата, в която участваха три автомобила. Двама загинаха на място, а третият човек почина по-късно от раните си.

Сред ранените е и посланичката на Турция, която както и останалите четирима пострадали е откарана в Университетската клиника в Прищина.

По неофициална информация няма опасност за живота на дипломатката, пише БТА.

Посолството на Турция в Прищина съобщи, че състоянието на посланичката е стабилно и тя е получила адекватна медицинска помощ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ти ако знаеш как звучат на турски много от българските имена...Си(ки)Ана Сиким(джиева), Таш(ч)Ко ЕрМенков, Сидиков, БокАчев и т.н. :) просто ще си мълчиш :)"Па първо, Сиана - не е българско име, Сикимджиева - също не е българска фамилия, Ташко си е име популяризарно от ДС за гавра с турчеещи се, Сидиков - никак не е българско, нито Бокачев. Ни виждам за какво да се засягам или да си мълча.Още повече, че не ги пишат по новините в Пуйкия, което е още по-добре! : ))) Нищо лично, нали.
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърбите винаги губят в Косово. Така е било и така ще бъде.
5
3
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
От удара колата на Калъч се завъртяла и на калъч се спряла...
4
5
 
5
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Много важно...
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много описателни тия имена на туркините бре. Практично... Ти ако знаеш как звучат на турски много от българските имена...Си(ки)Ана Сиким(джиева), Таш(ч)Ко ЕрМенков, Сидиков, БокАчев и т.н. :) просто ще си мълчиш :)
2
2
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Юпитерианският посланик на Марс...
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След култово име "Та ибе Мустафа", сега и описателното име "Кавал джанъм (на) Калъч". А уж имат Истанбулска конвенция. Тц, тц, тц. Много описателни тия имена на туркините бре. Практично.