Спасиха 20 мигранти в планините на Босна и Херцеговина

Бежанците сами се обадили на спасителната служба за помощ
17 дек 2018 20:53,
18
Спасиха 20 мигранти в планините на Босна и Херцеговина
Снимка: Reuters

Служители на службата за гражданска защита в Босна и Херцеговина успешно са евакуирали група нелегални мигранти, които били блокирани в планината Плешевица близо до босненско-хърватската граница при минусови температури, съобщи Хина.

Още по темата

Операцията е извършена през изминалата нощ. Тя била предприета, след като хърватската планинска спасителна служба получила обаждане с искане за помощ от нелегални мигранти, които се загубили в планината близо до босненския град Бихач вчера. Службата информирала местните спасителни екипи в Бихач и те започнали издирване, предава БТА.

Спасителите открили две групи мигранти на различни места в планината и ги отвели в хижа, за да се стоплят. Всички те страдали от хипотермия заради суровите зимни условия в Северозападна Босна. Двама от мигрантите имали сериозни измръзвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До Анонимен-турски АШЛАКАБЕ ТУРСКИ АШЛАКщо си не съберете милионите турци по Европа и света бе ***.Като скакалци се плодите и скачате.Само в Германия имате 3 милиона потомствени черноработници и миячи на чинии.За друго в цивилизацията не ставате.Наблюдавал съм ви.ПОТОМСТВЕНО НЕСТАВАЩИ.И това без да ви се случи комунизъм.Мишоци.
16
1
 
9
 
! Отговори
Защо преди 5 години
Защо
15
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
-15 градуса не става защото Нил и оазисите щяха да замръзват.Да сте чувал за замръзнал оазис?----------При -15 няма лак да замръзне река кати Нил при такиеа температури и Дунав не замръзва !
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен до 7 преди 5 години
Абе потурлак що не си гледаш тюркието и не ни оставиш на мира. Не знае турчин ли е, Българин ли е дава съвети. Отивай в турция и там коментирай в техните сайтове, дааааа ама там всичко се следи под лупа и може да те хванат, само тука се правите на силни, турци, иначе там сте мишки. Писна ми от такива меле.зи кото теб много отворени ама само тук.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12Това е разликата между най-студената част на Сахара и най-топлата.- 15 градуса не става защото Нил и оазисите щяха да замръзват.Да сте чувал за замръзнал оазис?
12
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пустинята Сахара :Ден 12:00 +50 Нощ 24:00. -10
11
3
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 5 години
Така е ефенди може да съм *** но поне мога да чета и разбирам.Та какво пише за Сахара-"най-горещата пустиня,температурната разлика между ден и нощ е 35 градуса.През нощта е 15 градуса през деня 50. В отделни райони температурата достига 70 градуса през деня. " Ще ме извините аз нямам нищо против вас.:)
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да загубили са се.Студено им е гората ги плаши. В Сахара няма студ няма дървета.=====Много *** народ сте изучи се малко бе ТИИКВУН колко градоса е пустинята през деня и колко през ноща !
9
0
 
18
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Вълците и те са гладни !
8
13
 
0
 
! Отговори
Come to Bulgaria преди 5 години
Be most welcome to Bulgaria!!!
7
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си стоят в Африка, там е топло.======Абе АШШЛАК смрръдлив що си не събереш половината държава разпръсната из Европа ?
6
1
 
28
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Да си стоят в Африка, там е топло.
5
1
 
17
 
! Отговори
АзГ преди 5 години
Те на екскурзия ли са тръгнали през зимата ? Защо не си стоят при братята си босняци, а са тръгнали към Хърватска и оттам сигурно за GerMoney. Сигурно са осведомени, че Меркел подписа Пакта за Миграция.
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само гaзова камера ще ги спаси
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да загубили са се.Студено им е гората ги плаши. В Сахара няма студ няма дървета.
2
19
 
5
 
! Отговори
Цар Трол преди 5 години
Докарайте ги в България да им помогнем с каквото можем. Храна, жилище, работа, и булки ще им намерим. Няма нелегални мигранти, това са бежанци.
1
2
 
31
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Нелегални звънят на спасителите да им помогнат че се загубили ... в държавата, в планините в които нямат право да са.Какво доживях ... вече нищо не може да ме учуди ... нищо.