Българка изчезна в Атина. Тръгнала на 5 януари, но...

Близките й я чули последно преди да премине границата
Обновена: 9 яну 2019 09:33 | 9 яну 2019 09:30, Петя Славова
15
Българка изчезна в Атина. Тръгнала на 5 януари, но...
Снимка на Петя преди качването й в автобуса за Гърция. Снимка: "Труд"

Българка изчезна мистериозно на път за Атина, съобщава "Труд". 34-годишната Петя Иванова Петрова от София тръгва на 5 януари с вечерния автобус на фирма "Юнион Ивкони" за гръцката столица. Последният контакт с нея е бил малко преди да премине границата, след което следите й се губят.

Според информация на близки от семейството, Петя не е имала роуминг услуги, но обещала да си купи гръцка SIM-карта и да се обади. Два дни след тръгването й обаче от нея няма и следа. От автобусната компания са потвърдили пред близките й, че всички пътници са слезли на крайна дестинация Атина.

"Притеснени сме за сестра ми, защото тя е била 8 години в Гърция, познава обстановката и страната. Трудно е да се загуби. Свързахме се с нейни близки на остров Андрос, където е работила, но никой не я е виждал там. Не разполагаше и с много пари", сподели сестрай Димитринка Петрова.

Близките на изчезналата жена са уведомили 5-то районно полицейско управление в София. Изпратен е мейл и до българското посолство в Атина с молба за помощ.

Умоляват се гражданите, които имат информация за нея, да се обадят в полицията или българското посолство в Атина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
ГНЕВНА преди 5 години
До Анонимен За пореден път се отвръщавам от мисленето на сънародниците ми.Как може да има такава зависти злост?Факт е че подкрепящите този коментар са повече.Не народ а *** някой беше казал /не искам точно тук да споменавам името /.
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай Иван"Това че не се обаждаш на досадните роднини ,чакащи да им пратиш пари ,не значи че си изчезнал ."---Бай Иване, ти си най-прав. Жената се е спасила от навлеците-роднини, те викат изчезнала била. Изчезнали са ви еврокинтите, подаръците, абе дойната ви крава я няма!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7То може да не се плаща за роуминг, но ще го имаш само ако ти е активиран, защото по подразбиране не е. А и ако е на предплатена карта може и да няма възможност да се активира
9
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забравихте ли, че от миналата година в Гърция има терористична шовинистична група, която убива нашенци без значение от какъв пол са, стига да ги намери някъде беззащитни? Досега сигурно са убили десетина души в Атина и на о-в Крит, понеже гъркът е като турчина - за нищо друго го не бива, освен за тази "работа".
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно Ивконито са я зарязали на някоя бензиностанция..
7
0
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
До Анонимен 7Мисля, че не всички карти имат роуминг.
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе нали вече не се плаща за руминг. мобилните оператори пак ли заобиколиха ЕС разпоредбите?! От алчността им изчезват хора!
5
3
 
25
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Това че не се обаждаш на досадните роднини ,чакащи да им пратиш пари ,не значи че си изчезнал .
4
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всички злобари, писали преди мен ще кажа: жената ще се намери, просто си е загубила телефона. Нали всички пътници са слезли на пристигането. А вас ... злобата ще ви изяде!!!
3
62
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Ами, обикновените българи живеят и ходят някъде из България. Тая мисирка какво търси из Атина ? Да се правила на българка ,а не на гъркиня ! Какво ни интересува една гърчееща се ***? Да му мислят гърците,които са я пуснали там !
2
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имала е лошия късмет да пътува сама в евроатлантичичекия ГУЛАГ, дори и екстремист не би тръгнал сам на никъде.
1
46
 
19
 
! Отговори
Ястреб от село преди 5 години
Некаде се треска с некой грък...