Знамето на НАТО се развя пред македонското правителство

Страната постигна историческа цел, заяви Зоран Заев
Обновена: 12 фев 2019 17:05 | 12 фев 2019 16:30, Елка Василева
77
Знамето на НАТО се развя пред македонското правителство
Снимка: Reuters

Знамето на НАТО бе издигнато днес на церемония пред сградата на македонското правителство в Скопие, предадоха македонските медии.

Още по темата

С това бе отбелязан историческият акт на подписването на протокола за присъединяване на Р Македония в НАТО миналата сряда, с което започна последната стъпка към пълноправно членство на страната в НАТО под името Северна Македония, посочва БТА.

Премиерът Зоран Заев заяви в речта си на церемонията, че страната е постигнала историческа цел. "Днес издигаме знамето на НАТО, което заедно с европейското и с нашето определя бъдещето, не само нашето, а и това на бъдещите поколения. Това не е символика, е реалност. Това е нова страница в нашата история", каза Заев.

Той е цитиран да казва още, че "бъдещето вече не ни е съдба, а взехме съдбата в ръцете си и определихме бъдещето си".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
0
 
! Отговори
дада преди 5 години
Следват 26 пола и задължително каране в лявата лента на живота.
54
1
 
0
 
! Отговори
АХА преди 5 години
Всеки е добре дошъл в НАТО, стига управляващите да са предатели, подкупни и безпринципни хора. От тук нататък следват изнасяне на населението, подкрепа на някои малцинства, каквито и престъпници да са, а те ЩЕ станат след тази подкрепа. престъпления, хаос, разделение - ЧЕСТИТО!
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тия отидоха в киреча,приеха лъжата и тъмнината на Сатанаила
52
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ГОСПОД НАПРАВИ ЗНАМЕНИЕ, АВТОБУС СЕ ОБЪРНА 14 ЗАГИНАХА. Помните ли ние като ни вкараха без референдум в НАТО как имаше също трагедии, па те и не спират оттогава...
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АМЕРИКАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПОДЧЕРТА ПРЕДИ МЕСЕЦИ,ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО РАЗПАДАНЕ НА ЕС ПОРАДИ МНОГОТО РАЗЛИЧИЯ И ИНТЕРЕСИ.ПО СКОРО В БЪДЕЩЕ ПРЕДСТОИ СЪЗДАВАНЕТО НА СИЛНА БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ,КОЯТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ПОДКРЕПИМ!
50
2
 
2
 
! Отговори
Плевенски преди 5 години
След няколко години и албанското...
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ще ги пращат на мисии като контенгент за доказване под командването на други,че и заради други дето по се уредили да не са в тези мисии,а уж в по важни,че са по важни.
48
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той е цитиран да казва още, че "бъдещето вече не ни е съдба, а взехме съдбата в ръцете си и определихме бъдещето си"."Сега ще видите бъдещето, като ви редуцират армията до 1 ученически клас.
47
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА Е ЧУДЕСНО!!! ТАКА, ВЕЧЕ САМО НА БАЛКАНИТЕ ВОЙНИЦИТЕ НА НАТО СА ПОВЕЧЕ ОТ ЦЯЛАТА РУСКА АРМИЯ.
46
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Копейкаджийските *** реват. Ало, къде е вашият пРЕЗИДЕНТ, няма ли поне една поздравителна телеграма да изпрати на македонския си колега. Нещастници азиатски!!!
45
9
 
16
 
! Отговори
Анал либераст преди 5 години
света страда от сребролюбци и комплексари а най-вече от страхливи душици............времето ще покаже какви изчадия са НАТО,САЩ а и даже ЕС, но ще бъде късно !!!
44
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Попредният звучен шамар за кремълската клика!
43
4
 
8
 
! Отговори
makedonec преди 5 години
ei sega shte razberem kakvo e da si 4len - na nato - 2 MILARDA ZA ISTREBITE LI ni triabvat spesho - da sme v krak s modata - pak i xamerikancite shte ni potypat po ramoto
42
7
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Скоро там ще се развее и знамето с дъгата, няма как , евроатлантизъм!
41
1
 
1
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Този- разум, на, Заев,...- РСМ- - Президента,...Е, невероятен,...Но, къде- е, Юг,...Къде- е, Изток,...Нека- се- отгласува,...За, нужното- бъдеще,..Из, имота,..На, императора,..Александър Македонски ....
40
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тия се отърваха от съветско робство!Остават сърбешите и Венецуела...
39
16
 
12
 
! Отговори
Рубашка преди 5 години
Айде, рашките и тук загубиха.
38
12
 
18
 
! Отговори
Опа преди 5 години
Добре дошли в хамериканската тирания.И на тях циците ще бъдат издоени.
37
14
 
13
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
До 39: Ти ако се мислиш за нищожество и,че Русия е по велика от България , то аз пък мисля точно обратното :) БЪЛГАРИЯ преди всичко !И да някога и Крим е бил Български дори е бил по дълго време Български от колкото руски.В главите ви само русия и америка, а България трябва да е на първо място ! При мен е така. Постигнах енергийна независимост от Русия. Сега постигнах и независимост от долара. Пенсията ми ще е минимум 2000 евро :) Защото вярвам на себе си и на БЪЛГАРИЯ !
36
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"бъдещето вече не ни е съдба, а взехме съдбата в ръцете си и определихме бъдещето си"Точно обратното, повече няма да имате думата за бъдещето и съдбата си. Добре дошли в предвоенна Европа.