Доживотна присъда за наш полицай, убил гръцки лекар

Същата присъда получи и вдовицата на жертвата
Обновена: 20 фев 2019 13:14 | 20 фев 2019 13:10, Елка Василева
46
Доживотна присъда за наш полицай, убил гръцки лекар
Снимка: Facebook

Бившият полицай Красимир Карчев от България получи доживотна присъда за убийството на гръцки лекар на остров Крит през 2017 г., съобщава телевизия Скай. Същата присъда получи и вдовицата на жертвата.

Още по темата

Съдът в Ираклио осъди 38-годишния българин за убийството на 62-годишния кардиолог Христодулос Каландзакис през октомври 2017 г.

39-годишната съпруга на лекаря беше призната за виновна в подбудителство без смекчаващи вината обстоятелства.

Според обвинението българският полицай е поддържал любовна връзка със съпругата на жертвата. На 7 октомври 2017 г. извършителят е причакал лекаря на пътя, по който той е отивал на работа с автомобил, и го е застрелял с ловна карабина с четири куршума.

В показанията си българинът пое върху себе си цялата вина за деянието, като заяви, че съпругата на жертвата не е участвала по никакъв начин. Тя самата отрече да има вина за убийството, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не полицай, а бивш полицай. Но иначе присъдата е ок.
9
0
 
44
 
! Отговори
са преди 5 години
Така се прави.За няма година и половина са ги осъдили и то толкова,колкото трябва.А тук щяха да ги съдят 3-4 години и присъдата нямаше да е повече от 10-на години!!
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е сега от българска страна да бъде поискано полицаят извършител на престъплението да бъде прехвърлен в бг.затвор за доизлежаване на присъдата на разменни начала.А съучастничката му да бъде освободена под гаранция.Главната Дирекция за изпълняване на наказанията да му приготви килия с всички екстри,защото хуманизма ни е безкраен.
7
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е БГ бе щурчо. В гърция за убииство дават доживот не е като в БГ 10 , 20 години и лежиш наполовината и излизаш. Какво ли си е мислил нашенеца. Че няма да го хванат или да разберат кой е и то на остров където всички се познават. По интересното е какво прави 39 годишна с 62 годишен мъж по корав ли му е или му е по дебела пачката. Май е второто. Е сега и тя го отнесе за съучастие ония в съда не пасат трева и не ги поливат с лимонада. Отиде им живота на кино.
6
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Андрешко - готов и на убииство, за да живее добре без да работи.Тунеядството основен приоритет за русофилската част от българите.
5
10
 
16
 
! Отговори
Ss преди 5 години
полицай ама е бил преди 10 години ! Ся репортера за по интересно да напише, че е спортист допреди 20 години, а и че преди 89 е бил чавдарче !
4
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквах, че поне булката ще се измъкне, а то се оказа, че комшиите никак не си поплюват.
3
1
 
32
 
! Отговори
Абориген преди 5 години
Родната милиция ни пази ...
2
2
 
30
 
! Отговори
Хейтър преди 5 години
Хехехее , БИВШ полицай , пфффф!
1
0
 
72
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Горкият мислел си е че там е като в Бг, призната вина и половин присъда , добро поведение и още на половина. Пък тя каква стана.