Пенсиониран грък уби българската си жена в Атина

Те били женени едва от няколко месеца
Обновена: 21 мар 2019 16:55 | 21 мар 2019 16:52,
40
Пенсиониран грък уби българската си жена в Атина
Снимка: Reuters

Пенсиониран гръцки военен застреля жена си, която е българка, и себе си в Атина. Жертвата и стрелецът не са загинали на място от куршумите, а са отведени в болница в Атина. И двамата били в критично състояние. Час и половина след инцидента гръцките медии съобщиха, че мъжът и жената са загинали от раните си, съобщава "24 часа".

Още по темата
Според медии военният е бил на приблизителна възраст от 70 години, а жена му на 50-60, пише keeptalkinggreece.com. Кървавата случка се разиграла пред дома на двойката в предградие на Елинико, Южна Атина.

Малко преди 12 часа на обяд мъжът прострелял съпругата си с 12-милиметровото си оръжие. Жената е била на улицата пред техния дом. По първоначални данни, след като застрелял партньорката си, гъркът влязъл в двора на имота и се самоубил.

"Видях жената на земята, беше ранена и в шок", разказа ученик пред CNN.gr. Българката станала от земята и се опитала да се качи в такси, крещейки "Той ме уби, той ме уби!".

Таксиметровият шофьор е заявил, че чул два изстрела, но не е видял извършителя. Медиите твърдят, че таксиджията е казал на ранената жена да излезе от колата му и че той не може да й помогне.

Полицията разследва случая и мотива на стрелеца. Позовавайки се на свидетели, медиите добавят, че двойката е имала сериозен спор преди изстрелите.

Двамата били женени от няколко месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
13
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Сега ще има ли по 10 статии на ден, призиви за ратифициране на ИК, обиди колко *** *** са гърците и т.н.?
9
1
 
11
 
! Отговори
отмащението преди 5 години
Що не са обичат като мъж и жена що зачестяха тия убийства на жени и що ми са струва проклятие се да са жени .
8
8
 
24
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Българската и на Марс да е пак ще търси лесни пари и ще се продава на дъртаци.
7
5
 
11
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
ще ми правиш гадна туршия гадна лютеница,гадна сланина слатата и ракията ти не струват за какво си ми тогава само клюкарстваш на улицата а млякото пак изкипя я сега да те гръмна че и без това вече не чистиш и шеташ както преди
6
6
 
12
 
! Отговори
Ром"с преди 5 години
Бау,аз пък си мислех,че тук се пише за ромските престъпления,а то имало и други престъпления извършени не от роми.Ако плащах ,да чета този сайт,то трябваше да има железни нерви. От сутрин до вечер тук като "отворя" само криминална хроника чета,ту в България,ту българи,ту роми...имам чуството,че България само криминални типове живеят.
5
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българките умират за чужденци Ннегри, араби, гърци, норвежци, индийци! Браво, че.все още няма извънземни, че и на тях ще се нахвърлят! Много влюбчиви тез българки!
4
5
 
26
 
! Отговори
Млад купидон преди 5 години
Явно се е запознала с някой млад спасител на местния плаж....
3
20
 
13
 
! Отговори
нека й преди 5 години
каква българка? продавала се е там, това не е българка, а предателка!
2
11
 
24
 
! Отговори
Скоро преди 5 години
След Ботевград, Вече и в Гърция не издържат на Българските жени.. Големи душевадци ще излязат Българките.. Сега да очакваме ли някой Англичанин да при щрака и да убие някоя Българка в UK :)
1
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаленияе повечето се разведат в Бг. и гледат да се оженят в Гърция...