Цял свят се смее на сърбите: Багер прехвърля боклука в реката

Видео от Нови Пазар предизвика много коментари
5 юни 2019 13:10, Елка Василева
66
Цял свят се смее на сърбите: Багер прехвърля боклука в реката
Кадър: Facebook

След обилните дъждове в Сърбия се случиха големи наводнения, при които реки излязоха от коритата си. Много хора бяха евакуирани от домовете си в южната част на страната. Света отново обиколиха снимки и видеа на хората, които се борят с водата, отнасяща всичко със себе си.

Едно видео обаче масово се споделя в социалните мрежи и световните медии, поради което сърбите бяха наречени „идиоти, дебили и луди сърби“, пише сръбският вестник „Телеграф“.

Във видеото се вижда как багер загребва боклука от реката, натрупал се от едната страна на моста, и го прехвърля от другата страна на моста, а реката го понася нататък.

В социалните мрежи хората не могат да повярват на очите си. „Наистина ли? Стига, де!“ - пише в текста към видеото, качено във Facebook профила Severe Weather Europe.

Следват многобройни коментари. „Много умни сърби“, „Вместо да се изправят пред проблема, те го заобикалят“, „Използвайте мозъка си, хора“, „На някои хора им трябва повече мозък“, гласят някои от коментарите.

Авторите на някои от тях не си „поплюват“. „Това е прекрасна страна, но хората й се държат като свине, дори и по-зле“, На някои хора не бива да се разрешава да дишат“, „Надявам се, че мостът ще се срути“, „Тия нормални ли са?“.

Някои наричат сърбите „глупави, луди, идиоти, дебили, глупаци“, а други само пишат „Това са сърбите“.

Мнозина се питат защо просто боклукът не е натоварен на камион, а отново се връща в реката. Пишат, че така само се замърсява планетата, а най-големите виновници за това са хората.

Видеото шокира мнозина и в Сърбия, като и на тях не им е ясно как изобщо това е хрумнало на някого, пише сръбското издание. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Сърбиябоклукбагер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
2
 
! Отговори
Маке от Струга преди 4 години
Да си плува буклука и от там в Дунав при бугарите.Бугарите и румънците са еко френдли те са в ЕС и те да тейкнат Кер. Бойко ,ке се погрижи и за това проблем.
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Междо другото в Югославия преди Милошевич. Нямаше разлика в отношения град село. Дори тези от село бяха много заможни . Там никога не е имало колективизация /ТКЗС/. Собственици на земя, ***. Търгуваха свободно с ГФР, Швейцария, Италия.
44
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми добре правят, *** отива в края на краищата в Дуенава.А в Нови пазар населението е бошнаци, нищо, че е в Сърбия.
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво като се види. То имаше и как се снимат на него едни боси жени. И пеят чалга. А сега 20г. По късно може и да съжаляват, защо са останали в Сърбия
42
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Муезея на авиацията в Белград може да се види сваления от сръбската армия краварски самолет Ф 16
41
0
 
8
 
! Отговори
P. преди 4 години
***, ти или който и да е изтри моя пост, който защитаваше достойнството на българското село. По тая логика цялата статия с коментарите би трябвало да изчезне. Омръзна ми да чета нападки срещу хората от селата и другите народи от Балканите. На какво се гради твоята журналистика? Всеки срещу всеки?
40
1
 
6
 
! Отговори
Caribrod преди 4 години
Сърбе на върбе, ЗА УВЕК!
39
1
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
За пръв път вестник да каже истината! Велика Сърбия!
38
2
 
6
 
! Отговори
Другия с коня преди 4 години
Този на буквата Ф е явно шефа...Побелял ...Номенклатура Комунистическа Приватизирала каквото може....Така го е учил Сталин.....Има ***-има проблем... Няма ***-няма Проблем....Казвах му на Бойко- Направи Лустрация бе Човек . .Направи я и си ЦАР......Бог си......
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който остана в Сърбия е патриот. И по тази причина се чувства над другите. Да работи не му е по нрава. Търси друг да я върщи ако може македонец, албанец . Тоя който е в селата здраво работи и гледа да не е рекетиран с административни трикове. Видили зор бяга в ЕС.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До38. Така е с ***. Но и така им се пада. Заобичаха и те като нас по време насоца. " Мало ради и мала плата вади."Камиони няма. Сърбина му е чуждо колективния живот. И тия който им взеха частните камиони. Просто шофьорите напуснаха Сърбия. И в държавата им се развихриха, чиновници, шапкари с униформа, бюрократи и всичко колко може на ясла
35
4
 
10
 
! Отговори
Fil преди 4 години
Сърбите за смях, ние - за оплакване. Кой си хвърля *** от прозореца, а????
34
8
 
20
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Ако не бяха изчистили *** , той щеше да се натрупа и да запуши моста, водата която идва щеше да бута със силата си тези тонове бок,лук и моста щеше да се повреди или по лошо да се срути и после щеше да струва на общината пари да се строи, ако беше в бг щяха да го оставят да се срути и после щяха джи пи груп да построят мост , а цецо щеше да си купи още 2 апартамента
33
11
 
6
 
! Отговори
И в БГ е така преди 4 години
Ама те и българските селяци са баш такива. Това е синдром 'хомобалканикус'
32
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
цял свят се смее на Каракачанов как масово ромите агитират да се гласува за него.
31
18
 
19
 
! Отговори
србин преди 4 години
Аз мисля, че багериста е нормалния, а не тези които обиждат него че и цял народ. Какво виждам, бедствено положение и няма камион на който да се товарят ***. Човекът има задача да отпуши моста и е естествено да прехвърли ***. То и българите сте ***, че търпите Бойко Борисов и не протестирате. Но не всички има и такива които не са съгласни държавата ви да се съсипва. Човека е действал при крайна ситуация.
30
10
 
10
 
! Отговори
Мейстър Емон преди 4 години
Същите сме като тях, но по-ниски и без грам борбеност. Езикът им е по-неприятен поне.
29
2
 
22
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Баси, никой не мрази повече България от родните ѝ чеда, както и никой не обича повече най-големият враг на България - Шумадия, от чедата на същата тази България. Обаче това е повече от нормално, нали - Цеца, Лепа, Шабан и т.н. са промили повече мозъка на средностатистическия българин дори и от "Сталин, Тито, Ди-ми-тров, марширувай, марширувай"....И да, този с багера е иdиот, пълен при това, но щом е от "нашите", значи е супер, много готин, а българите сме ***.
28
10
 
9
 
! Отговори
Някой преди 4 години
До даМислиш ли, че България щеше да е по-добре, ако преди 20 години, американките изтребители бяха хвърлили, поне по една граната на всички мостове, заводи, летища, рафинерии, вонни и полицейски поделения, първокласни пътища, т.е беше изравнена със земята?
27
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И за какво да чистят, като *** ще го отнесе реката до Черно море най-вероятно и ще стане чужд проблем - на Черномосрките държави? А иначе трябва да си го държат при тях и да го депонират на сметища. От гледна точка на Румъния и нас, където ще дойде това чудо, е плачевно, но от тяхната си гледна точка са се отървали. Друг е въпросът, че сме на една планета - няма мърдане - все при нас ще си дойдат мръсотиите рано или късно