Ердоган доволен: Турция ще получи С-400 "много скоро"

Сделката обтегна отношенията между Анкара и Вашингтон
19 юни 2019 08:00, Красимир Ангелов
49
Ердоган доволен: Турция ще получи С-400 "много скоро"
Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че страната му ще получи руските зенитно-ракетни комплекси С-400 "много скоро". Той обяви, че е казал на руския си колега Владимир Путин, че "няма връщане назад" в сделката, която обтегна отношенията между Анкара и Вашингтон, предаде Ройтерс.

Съединените щати неколкократно заявиха, че С-400 не са съвместими със системите на НАТО и предупредиха за санкции и други последици, ако комплексите бъдат доставени на Турция, отбелязва агенцията.

На 16 юни Ердоган обяви, че очаква първите зенитно-ракетни комплекси С-400 да пристигнат в Турция в първата половина на юли, съобщи турската частна телевизия НТВ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за баба Меркел.това беше нервен трив.а за Чалмата ...рижият перчем скоро ще изригне и турчина ще го хване простатата....
13
18
 
9
 
! Отговори
да преди 4 години
толкова е независима Турция, че на своя територия има голяма американска военно въздушна база:)))))) толкова не независима, че 95 % от оръжието й е американско:))тия ц'игани ли са независими??!!!
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кроманьол, не слагам феc и не съм "хаджи" - само факти. Например: Вчера в Берлин Меркел прие Зелемски и по време на изпълнението на химна на Германия така се развълнува, че при 30 градуса по Целзий я обхвана неконтролируем тремор. Трепереше, като че ли се намираше на руска военна база в Арктика.
11
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така са диктаторите, като се оакат, после други са им виновни.
10
17
 
7
 
! Отговори
да преди 4 години
"няма връщане назад"..аааа, има, има..тепърва големият американски ще й влиза на Турция отзад..назад-напред, назад-напред:))))))))
9
15
 
4
 
! Отговори
да преди 4 години
на Борисов топките са му в гащите, а Ердоган топки има, но в устата - налапал е топките на Америка, защото им е домашен любимец. Много е смешен ц;иганинът Ердоган като се мисли за независим..нещо, което НИКОГА не е бил !!!!
8
17
 
7
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Той обяви, че е казал на руския си колега Владимир Путин, че "няма връщане назад"....................................................................................................И това е самата истина , няма връщане назад ! Дори Ердоган вече осъзна ,че губи играта , но няма връщане назад , няма друг избор !Принуден е да поема непремерени рискове с надежда да стане чудо с "помощта на Аллах" ! Тежко му на народ ,който е стигнал до положение да чака помощ от Аллах !
7
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ми това е истината. Турция има лидер а Бг има ли освен наведени към сащ продажници
6
18
 
6
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Добро утро, казаци! Гледам, шумкарите не спят. Когато е да изразят омраза към Америка и Европа, са готови и Ердоганя да прегърнат! Това е заболяване. Преди много години такива са слагали фесове и са се кичели със звучното "хаджи" пред името си. Днес защитават всичко руско бясно. Разберете - интернет, компютрите, електрониката, колите, телефоните - въобще, потребителските благини победиха завинаги "Москвича", "ВЕФ-а", "Столичная" и "Те се сражаваха за Родината". Край. Няма връщане и е за добро.
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите подлизурковци такъв шут ги чака на изборите заради американските кошници, че им е песен още. Какво се договарят като нищо не зависи от тях? Как може да се радват, при положение, че не знаят колко ще струват самолетите? Същите като комунистите са, че и по-големи тикви.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предлагам да им я откраднем!
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган е играч. Щом той казва, че страната му ще получи руските зенитно-ракетни комплекси С-400 "много скоро", то аз с 99% увереност мога да предположа, че руските зенитно-ракетни комплекси С-400 са вече при него. Нали не мислите, че руснаците ще му ги доставят без сериозна операция за прикритие?
2
5
 
23
 
! Отговори
набор 1969 преди 4 години
Съгласен съм с теб.Има интерес има и чест.Само като си помисля за ,,нашия,, от Банкя ме свива язвата.
1
7
 
50
 
! Отговори
.. преди 4 години
Никога не съм бил привърженик на турската държава, но ето това е истински държавник! Има национални интереси и си ги гони до дупка! А това, че на някой не му харесва... хич не го впечатлява.Опълчи се на най-големите и не му дреме!Само направете съпоставка с нашите "държавници".. пълна пародия нали.