Мъж е пребит в Белград – помислили го за гей

Отървала го жена му, показала си халката
3 ное 2019 14:17, Елка Василева
50
Мъж е пребит в Белград – помислили го за гей
Снимка: архив, Reuters

Сръбската полиция задържа за 48 часа двама мъже на по 26 години по подозрение, че са пребили и са нанесли тежки телесни повреди на мъж, когото сметнали за хомосексуалист, съобщават сръбските вестници.

Инцидентът станал в пицария в центъра на Белград в нощта срещу събота. Мъжът, на 30 години, чакал реда си в пицария, а съпругата му го чакала отвън. Той носел лилава чанта за кучета, поради което нападателите сметнали, че е гей.

Те се нахвърлили срещу него с думите, че е гей и с обидни думи, удряли го по главата с юмруци. Хората в пицарията се опитали да ги спрат, но чак когато съпругата му влязла вътре, показала брачната си халка и започнала да вика, че мъжът й не е хомосексуалист и че тя му е съпруга, те престанали да го удрят и избягали.

Извикана била Бърза помощ и в Спешния център е установено, че са му нанесени тежки телесни повреди. Има сериозна аркада на лицето и три счупени три зъба, уточнява вестник "Вечерне новости", цитиран от БТА.

Мъжете ще бъдат предадени на прокурор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Белградхомосексуалист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Упс! Грешка
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това не е ли сръпска простотия. Ама уникална.
25
0
 
2
 
! Отговори
с екса преди 4 години
До тттттЕми нагласи си си телевизора на ,,родителски контрол" бе т ъпанар.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако в София биеха гейовете както в Сърбия, всички болници щяха да се препълнят.
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми правилно. Който е достатъчно неумен за да се поддаде на пропагандата до толкова, че да си помисли, че му идва отвътре, заслужава да почувства истинната.
22
7
 
6
 
! Отговори
13 преди 4 години
Ще бият разбира се, те и нас ни биха, ама ние им платихме 3млрд за газопровод, да им се отблагодарим. Газопровода само ще можем да го гледаме, а русофилите даже и да го лижете газ няма да ви пусне хахаха.
21
1
 
8
 
! Отговори
човек преди 4 години
Истината е, че истинските гейове трудно можеш да ги познаеш.Тези хулигани са си търсили някого да си излеят злобата върху него, няма значение какъв е.Помня имаше едно момче българче в София, някакви скинари се нахвърлили да го бият защото го помислили за пpocяче cигaнче. А то било просто в гипс със контузена ръка когато било на ски в Австрия, където учи. В България било с дядо си.Истинско арийче, тъй да се каже, ама заради гипса решили че заслужава бой.Истинският гей може да не е беззащитен.
20
3
 
10
 
! Отговори
толерантен преди 4 години
Покрай сухото гори и мокрото.
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърбите са веселите ***. По времето на Милошевич се биеха като се напият и им свърши музиката. Сега се вижда че и без алкохол и музика се бият. Запълват си времето
18
4
 
15
 
! Отговори
АнономеН преди 4 години
Не е задължително да си Гей за да те пребият.Достатъчно е да направиш нещо гейск0 за да ти разбият муутрата . Например да прередиш някого от чакащите на опашката без дори да обясниш защо ти се налага да го правиш.Можеш да се намесиш на някого в разговора и да изказваш собствено мнение без да познаваш спорещите .Предизвикателна проява на типично женски маниери с цел да дразниш непознат ... Но е изключително хитър ход пребития нахалник да твърди че е пребит защото е гей.. веган .. третополов...
17
8
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НОВИНАТА ПОКАЗВА, ЧЕ СЪРБИТЕ СА ТОЛЕРАНТНИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ!ТУК ПОДОБЕН СЛУЧАЙ ЗАВЪРШИ СЪС СМЪРТ И МАЙ НЕ БЕШЕ САМО ВЕДНЪЖ!СЛЕД КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЯТО Е НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ВЕДНАГА СЕ НАРЕЖДА БЪЛГАРИЯ ВТОРАТА НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА!
16
2
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 4 години
Сервулите като нямат какво друго да кажат започват с "комплекси". Един ден миже и да се научиш какво е да разсъждаваш извън зададените параметри. До тогава гледай "Криворазбраната цивилизация" и си мисли, че си извън "кутията".
15
6
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КАКВОТО И ДА СИ ПРАВЯТ ДВЕ ЖЕНИ ЕДНА НА ДРУГА СИ Е ВСЕ ХЕТЕРО СЕКС!!МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ СА ДРУГИ, НО НА ХЕТЕРО МЪЖЕТЕ МНОГО ИМ ХАРЕСВА ДА ГЛЕДАТ КАК ДВЕ ЖЕНИ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО И ДА БИЛО ЕДНА НА ДРУГА!
14
4
 
4
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
Яко комплекси те тресат. Явно разсъждаваш в кутийки. Ако излиза извън твоята кутийка било жалко. Това е за теб. Като се сетя колко мъжкари готвят на жените си и ги глезят. Пък много често мутри са направо мъже под чехъл по свое желание.
13
5
 
19
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Всякакъв вид насилие трябва да се осъжда. Няма значение човека дали е гей или не. Посегателството срещу всеки различен, дори и да ти е антипатичен е престъпление. Защото границата между тия двамата и тоя българин от ООН, дето го застреляха косоварите, мислейки го за сърбин е много тънка. Тия мозъчно оперирани индивиди при правилните обстоятелства и те ще ги вършат такива. Сега заслужават да им вържат ръцете и да ги оставят в една килия с активни гейове. Може и да им хареса!
12
12
 
5
 
! Отговори
Чехли преди 4 години
Има един много дразнещ женски навик, който се изразява основно в "дръж ми чантата, аз само за малко...." И ако се подведеш си стоиш с дамската чантичка насред основния пътникопоток като гръмната св.ня в кооперативна люцерна. Не ме бОли въобще за какъв ще ме вземат, но аз като имам брада си търся бръснар, нали така. Ако тръгнеш по тая наклонена плоскост няма да се усетиш как и купуваш превръзки (бил съм свидетел, жалка гледка).
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Бърнабич кво?
10
4
 
5
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Коя халка?
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Министър-председателката им е лес бийка.Ама гейовете ги бият.За жени - може хомосексуализъм.За мъже - НЕ може хомосексуализъм.няма равнопоставеност на половете.
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да е и да не е човека си знае най-добре, но тези убавци със сигурност ако не са то ще станат в затвора.