Жертвите от силния трус в Турция – най-малко 19

Ранените са повече от 900
25 яну 2020 08:09, Красимир Ангелов
89
Жертвите от силния трус в Турция – най-малко 19
Снимка: Pixabay

Най-малко 19 души са загинали след силното земетресение с магнитуд от 6,8 по Рихтер, което удари Източна Турция в петък вечер, съобщи Анадолската агенция, като се позовава на информация на властите.

Още по темата
Съобщава се за близо 900 ранени.

"Под останките на сградите в град Елязъг има повече от 30 души", заяви министърът на здравеопазването на Турция Фахретин Коджа. Издирвателно-спасителните операции продължават.

Официалните власти съобщиха за над 100 вторични труса, като най-силния от които е бил 5,4 по Рихтер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Тодорова преди 4 години
Турция стана "непослушна"!?
44
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
туркешите живеят на чужда земя, която са опръскали с много невинна кръв.Време е да си платят за зверствата с тяхната собствена кръв.
43
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"И това не е защото турците са много добри. Тази земя НЕ е тяхна, тази земя е на гърците."Гърците са нашественици на Балканите, също както и турците. Само дето са нашественици от по-рано. Идват от северна Африка.
42
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Амииии Бог забавя, но не забравя. Много грехове имат да изплащат турците, много...... Да не говорим, че тази територия не е тяхна."1. Грехове за какво?2. На кой е територията, ако не е тяхна.3. Живеят в земетръсен район. Науката, учените отдавна са казали, че това рано или късно ще се случи там. Какъв Бог, какви 5 лева? Изпи ли си хапчетата?
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Богомилите са една от причините България да падне под османско иго."Богомилите са една от причините днес да съществува България.
40
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименА бе я се разрай с вашата сектантска богомилска ерес,която промива мозъците на глуп.аците!Не случайно и византийци и българи са ги гонели и проклинали!
39
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Друсна малко и Империята е на колене и циври за помощ от околните държави.Оня ден един българи изкара нож в едно кафене и всички смели турци се ометоха завчас от там.
38
4
 
5
 
! Отговори
Втора легия преди 4 години
Каква поредна анадолска драма, ако ам - гъл избие няколко хиляди и прокуди още стотина хиляди от домовете им - слава на алахата, но ако алахата одруса някой друг, вай алах, шейтан алах, интереса клати фейса .!.
37
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такова нещо като "добронамерен българин" и "девствена българка" са по рядко срещани дори от елемента необтаниум-624!
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 39Богомилите са една от причините България да падне под османско иго.
35
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хора, българите от край време сме били състрадателни и добронамерени, за разлика от турците.Затова трябва да се молим да има по малко жертви и всичко да се оправи бързо.Па дано един ден комшийте станат интелигентни и разумни и помолят за прошка към нас за злодеянията на техните деди.Нас Господ ни наказа с 500г робство задето избихме Богомилите, така че, нека Господ/Алах бъде милостив към турците, че хич не им е лесно с тая тежка карма.
34
15
 
7
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Амииии Бог забавя, но не забравя. Много грехове имат да изплащат турците, много...... Да не говорим, че тази територия не е тяхна.
33
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26Не се нуждаем мнението на БЕЗ.РО.ДЕН ОТ.ПА.ДЪК като теб.А относно трусовете, те в Турция зачестяват. И това не е защото турците са много добри. Тази земя НЕ е тяхна, тази земя е на гърците.
32
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"За разлиика от турците, ние сме цвете."Да де, и в сравнение с Буркина Фасо сме цвете. Освен това не си мисли, че някои от нас са виждали строеж само на картинка.
31
4
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 4 години
Получи се информация от проучването със земетресения в Мала азия :NIbiru активизирана 24.01.2020Има блокаж на подаването на сняг и дъжд към Европа и други региони заради нови нагло вредни анти земни и анти климатични оръжия наскоро монтирани.Чака с е климатинчната охрана да се справи следващите месеци. Поройни дъждове в Средиземноморието са опити на древни охранители да блокират опасни вредители вкл автомобили с цел тестове.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26тЪ.ПАК.
29
1
 
4
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Нека "инвеститорите" в имоти да видят какво е инфлация... Иначе сериозно, дано поне се разминава докато може, че иначе страшно.
28
10
 
2
 
! Отговори
Iordan Ivanov преди 4 години
Подават се сигнали до МОсква и Путин срочно да наредят анализ за тежки диверсии с използване на нови оръжия облъчващи от месеци Руската федерация от север посок а Мурманск Москва.Има просъхване на територията .МОсква да огледа със спуътници уврежданият аи да открие опасните станции.Същото се подава за КНДР>Облъчват КНДР с цел срив на реколтите и масов глад.Внушават на лидери да ограбват населението с милиарди долари за стари ненужни и опасни ракети..
27
2
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 4 години
Има констатирани тежки увреждания на климатичната охрана над цяла Европа. Освен с радари и сателити контролирани от древни врагове и налги нашественици чрез дигитално холограмни оръжия е засечен огромен обем от Норвегия към Гренландия тежко увреждан от сонари и подобна подводна техника.Сработва охраната на река Дунав - Има риск да блокират подаването на вода вкл с дъжд и сняг за над 200 години като наказание срещу хората..
26
5
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 4 години
В момента се провеждат изпитания с земетресения с цел диагностика на получени стресове .Анадолския разлом отразява земетръсните вълни . Вдига се шум за увреждане на Антарктида В Австралия е засечено обемно увреждане над Югозападна Австралия причинили тежки увреждания на климатичната охрана в миналото. Засечен е огромен обем над югозападна Австралия ..засекли са страшно много убити в Сирия,Иран и Ирак иска се откат срещу диверсионните държави провеждащи мръсни експерименти..