Twitter деактивира профила на Воислав Шешел

Използвал реч на омраза
11 фев 2020 08:10,
15
Twitter деактивира профила на Воислав Шешел
Снимка: БГНЕС

Социалната мрежа „Twitterсуспендира профила на лидера на Сръбската радикална партия (СРП) Воислав Шешел заради, както съобщават без повече подробности от „Twitter“, нарушаване на правилата на платформата, пише белградският ежедневник „Политика“, цитиран от Агенция "Фокус".

Още по темата

През последните няколко дни бившият командир на доброволчески отряди в босненската война влезе в разгорещена полемика със свои политически противници и написа коментари, които според реакциите на други потребители на тази мрежа имат елементи на говор на омраза.

Така, наред с други неща, той написа за депутатата Сандра Раскович Ивич, която се сбогува в „Twitter“ с починалия журналист Драголюб Заркович с думи на похвала, че „и двамата са предатели“.

Партийният шеф на Рашкович Ивич – Вук Йеремич – приветства спирането на профила на Шешел и похвали всички, които в последните 24 са докладвали профила на Шешел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
Язваджиев преди 4 години
Това същество има интервю с едни журналисти които се представят за руснаци от медия близка до Жириновски. Може да намерите в нета. Този на дълго и на широко обясняваше как всички на балканите са сърби. Повечето не осъзнавали това, но Сърбия ще ги накара да разберат. А ако продължават да не признават ще ги избият. Това ни чакало и нас българите. Ние сме прави сърби но сме заробени от татари и те ще ни накарат да се освестим. Та, така...
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тоя дето името му мяза на съсел прочетохте ли му плаката? Той е и мъдър и силен и т.н. Абе с една дума Супермен.Че не в работа на американци и руснаци да се бъркат е така ама на тоя плаката ми напомня на тоя на Яне Янев.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено.Всичко, което не отговаря на американската партийна линия е лошо, комунистическо, корумпирано и недемократично. Друго са демократичните убийства с дрон на генерали.Някак по-демократично звучат...
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Аз разни туитъри и фейсбуци отдавна съм ги суспендирал. Опитват се да ми налагат как да мисля. Няма да им се получи!
5
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърбия в ЕС през крив макарон. Първо да разкарат тия соц диваци от политиката си, да се цивилизоват малко, да успокоят фашистките си настроения и тогава. Дотогава - свят широк - в Евразийския ще ги лапнат като сръбска скара, ама хаир няма да видят.
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В туитър пише гламно изкуфелия американски президент. За нормален човек не съм чувал да изпозва туитър. Аз въобще не използвам ни туитър, ни фейсбук и живота е хубав! Който иска да се зомбира.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С туитър и без все същата ... а същия този туитър държи акаунти на исис терористи които слагат видеота на измъчвания ...Вие си правете изводите
2
4
 
23
 
! Отговори
Котьо преди 4 години
Може само да му почешат сърмаците на пича. Бърка го него ,че некви *** му изтрили профила.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По тая логика Тръмп трябваше да е деактивиран още от първия му ден като президент Малко ли се гаври с Джон Маккейн след смъртта му ..и с още куп други хора