Сърбите луднали по българските... проститутки! Пазариш се и всички са доволни

Главната причина са все пак цените
26 фев 2020 21:02, Елка Василева
328
Сърбите луднали по българските... проститутки! Пазариш се и всички са доволни
Снимка: архив, БГНЕС

Мъже от Южна Сърбия все по-често организирано пътуват в България, за да се възползват от услугите на местните секс труженички. Сърбите от Ниш до Враня твърдят, че те са мехлем не само за тялото, но и за джоба.

Сръбското издание „Ало“ твърди, че по официални данни около 20 000 жени в България предоставят сексуални услуги, като работели по пет дни, обслужвайки по около 10 клиенти за това време.

„Ако сте решили да правите секс „на крак“, пригответе от 7 до 15 евро. Но ако искате да се разположите на легло, цените се движат от 30 до цели 200 евро“, казва 39-годишният Мирослав от Ниш.

Веднага след като минат границата, зажаднелите за глезотии и внимание сърби биват посрещани от десетки секс труженички по пътя към София, пише сръбското издание.

По думите на Мирослав с българките трябва да се пазариш, но накрая всички са доволни.

„Цените не са променяни от години, а всичко зависи от това дали ще вземете проститутка от улицата или имате договорен секс в жилището й. Ако сте решили да правите секс „на крак“, пригответе от 7 до 15 евро. Ако обаче обичате да се разположите в легло, цените се движат от 30 до цели 200 евро. Вярвайте, че освен в цената разлика в подхода към клиента наистина няма. Българките са много старателни и се стараят максимално да задоволят клиента“, казва Мирослав.

Мъжът от Ниш разказва, че заедно с приятели отива със собствен автомобил в България през уикенда. Тъй като обаче всичко това става все по-популярно, особено през уикендите, има и туристически агенции, които организират пътувания до България. Засега обаче те публично не се огласяват, всичко е въпрос на препоръка от уста на уста.

„Публична тайна е, че цяла Южна Сърбия ходи в България за секс. Това правят и бизнесмени, които наемат български елитни проститутки. Не мога да си представя какво правят те в леглото, след като и по-евтините са истински бомби. Питал съм за тях, но не работят на час. Без 300-500 евро не бих могъл да правя секс с тях, което е повече от месечната ми заплата“, откровеничи Мирослав.

Той споделя още, че някои от неговите приятели са женени и за тях секс туризмът е един вид авантюра и бягство от всекидневието.

Неговият приятел Райко /на 46 г./ казва, че най-много обича да се отпусне в един от бордеите, каквито в България има десетки. На крие, че от няколко години той и приятелите му празнуват рождените си дни, както и Нова година точно в този публичен дом.

„Българките са терапия за нас! Обичат сърбите повече от които и да са други чужденци, понякога ни обслужват безплатно! Когато посрещнем утрото заедно, винаги ни оставят по някой сувенир като например жартиер. Имат свой стил и са наистина специфични“, казва Райко.

Според сръбския психиатър и сексолог Йован Марич не е странно, че сърбите са полудели по българските проститутки, тъй като науката показва, че двете нации имат сходен генетичен потенциал. „Преди 15 години в Сърбия имаше много руски, молдовски, румънски и украински проститутки, а сега са популярни българките. Те са същите като нас по страст и темперамент. Освен това, макар че са в ЕС, българите все още не са напреднали много и цените им са като при нас, което е главната причина нашите хора да ходят там на секс туризъм“, казва Марич.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
13
 
! Отговори
oxxx преди 4 години
"Освен това, макар че са в ЕС, българите все още не са напреднали много и цените им са като при нас, което е главната причина нашите хора да ходят там на секс туризъм, казва Марич."поредната селска сръбска комплексарска статийка.само като прочетеш това и ти става ясно поредната комплексарщина на съседите все те да са най-добре и отгоре и явно не могат да го преглътнат че е обр. дасигледат към Евразия и да не се занимават с ЕС. *** по цял свят има, ама комплексари кат съседите други такива ням
119
5
 
39
 
! Отговори
Начо преди 4 години
Най добри са румънките.Що се отнася до Сърбия,това е рядко селяшка страна
118
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия за 150? в сауна клуб си отебаваш ,колкото можеш... отиваш там на хапови и с грам кока ... и ги почваш . Стигал съм до 9... само яки путкии за 7часа в Хамбург
117
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сръбкините не пускат на лузарите и те ходят в чужбина да си правят сефтето на 30г. Аз пък съм доволен от сръбкинете , до момента в който ти казва , Искаш ли да се оженим''
116
2
 
12
 
! Отговори
Осман преди 4 години
Доста често Сърбине споменат че сме били в Европейския и че макар че сме в него ТУЙ и унуй Повече е очевидно че завиждат че сме в EU изброро е наш ния го направихме за разлика от тях! Кво ми хленчат на дедевоеу ми, Германия защо Има *** цена от 20? за тая сума си обслужван от различни поради жети ,Защо не идат и там
115
2
 
11
 
! Отговори
Дерманци преди 4 години
Много важно че идват да *** ромки в България Аз го права ТУЙ из цяла Германия където избора е няколко кратно надвишен избора е огромен!!Особено във Франкфурт почва от 20? с подсигурен терен от тях и санитарни условия
114
5
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Всякакви *** има в Сърбия , сръбкини , обаче няма ! Всеки месец пътувам до там и знам !
113
0
 
8
 
! Отговори
Айша преди 4 години
Сикиджам сикиджам, барабум бам бам
112
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Огладняха много сърбите,и напоследък все по-често се сещат за ,,брачата бугаре''.Едно време като имаха кинти,все във Виена ходеха да разпускат,сега повече от ,,магистралка'' на крак не могат да си позволят.То те и гърците са така.хем идват да разпуснат,хем минерлна баня,хем и пазарувките за месеца си направят тук.
111
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бай КуртиТова беше коментар, който можеше да не го пишеш. Замисли се и се покай, бъди човек.
110
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като се има в предвид че 90% от проститутките в България са от ромски произход, мисля че това е доказателство че сърбите имат нещо ромско в кръвта. Тя и музиката им е една такава..
109
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е ми, влизат долари и евро в хазната. Макроикономическата стабилност расте, а и БВП расте. Оборота в икономиката нараства, значи ще има пари за пътища. Какво лошо виждате в пазарния обмен на услуги?Нали не са вашите дъщери и жени?
108
1
 
14
 
! Отговори
Дуро преди 4 години
Статията е написана в стила на сръбската реклама от 80-те години."Ако сакате да немате деца,използвайте капута,клеца,клеца"
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** на сайта веднага да изтрие този материал. В НСИ доходите от проституция, от продажба на наркотици, и всякакви други необявени доходи от няколко години се изчисляват и прибавят към БВП на България. По пози начин той се увеличава, но се увеличава и вноската ни към ЕС, тъй като тя е процент от него.
106
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е трудно да си пoмaк в турция! Кой те види те рита в кухата кратуна! И срязаните мразят мелезаци да им се набутват, правейки се на турци.
105
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърбите са прави,е послъгват с безплатното чукане и свалянето на цената,но това е в кръвта им ,да лъжат и да се хвалят!В статията пише за мъже от южна Сърбия,нали се сещате мъжете от централна и северна Сърбия къде ходят на секс екскурзии.В Белград,да не мислите ,че в Белград е нещо по-различно от София
104
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е трудно да си *** в турция! Кой те види те рита в кухата кратуна! И срязаните мразят мелезаци да им се набутват, правейки се на турци.
103
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Драги комшии!Всички вече сме наясно как започва половият ви живот. Повярвайте, съчувстваме ви. Същевременно ние не сме виновни за традициите ви, та да изливате върху нас огорчението си.Сигурно има на света нещо по-тегаво и от това да си турчин, въпреки че аз лично не се сещам...
102
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бяхме на Власинското езеро скоро да запиваме, от 10 абтомобила 9 български, мръшляците нямат пари да шофират и собствените си курорти да ползват ама инак са ***, Боже прибери си вересията....!
101
0
 
4
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
До 234Имай мяра в простотията си.