Сърбите луднали по българските... проститутки! Пазариш се и всички са доволни

Главната причина са все пак цените
26 фев 2020 21:02, Елка Василева
328
Сърбите луднали по българските... проститутки! Пазариш се и всички са доволни
Снимка: архив, БГНЕС

Мъже от Южна Сърбия все по-често организирано пътуват в България, за да се възползват от услугите на местните секс труженички. Сърбите от Ниш до Враня твърдят, че те са мехлем не само за тялото, но и за джоба.

Сръбското издание „Ало“ твърди, че по официални данни около 20 000 жени в България предоставят сексуални услуги, като работели по пет дни, обслужвайки по около 10 клиенти за това време.

„Ако сте решили да правите секс „на крак“, пригответе от 7 до 15 евро. Но ако искате да се разположите на легло, цените се движат от 30 до цели 200 евро“, казва 39-годишният Мирослав от Ниш.

Веднага след като минат границата, зажаднелите за глезотии и внимание сърби биват посрещани от десетки секс труженички по пътя към София, пише сръбското издание.

По думите на Мирослав с българките трябва да се пазариш, но накрая всички са доволни.

„Цените не са променяни от години, а всичко зависи от това дали ще вземете проститутка от улицата или имате договорен секс в жилището й. Ако сте решили да правите секс „на крак“, пригответе от 7 до 15 евро. Ако обаче обичате да се разположите в легло, цените се движат от 30 до цели 200 евро. Вярвайте, че освен в цената разлика в подхода към клиента наистина няма. Българките са много старателни и се стараят максимално да задоволят клиента“, казва Мирослав.

Мъжът от Ниш разказва, че заедно с приятели отива със собствен автомобил в България през уикенда. Тъй като обаче всичко това става все по-популярно, особено през уикендите, има и туристически агенции, които организират пътувания до България. Засега обаче те публично не се огласяват, всичко е въпрос на препоръка от уста на уста.

„Публична тайна е, че цяла Южна Сърбия ходи в България за секс. Това правят и бизнесмени, които наемат български елитни проститутки. Не мога да си представя какво правят те в леглото, след като и по-евтините са истински бомби. Питал съм за тях, но не работят на час. Без 300-500 евро не бих могъл да правя секс с тях, което е повече от месечната ми заплата“, откровеничи Мирослав.

Той споделя още, че някои от неговите приятели са женени и за тях секс туризмът е един вид авантюра и бягство от всекидневието.

Неговият приятел Райко /на 46 г./ казва, че най-много обича да се отпусне в един от бордеите, каквито в България има десетки. На крие, че от няколко години той и приятелите му празнуват рождените си дни, както и Нова година точно в този публичен дом.

„Българките са терапия за нас! Обичат сърбите повече от които и да са други чужденци, понякога ни обслужват безплатно! Когато посрещнем утрото заедно, винаги ни оставят по някой сувенир като например жартиер. Имат свой стил и са наистина специфични“, казва Райко.

Според сръбския психиатър и сексолог Йован Марич не е странно, че сърбите са полудели по българските проститутки, тъй като науката показва, че двете нации имат сходен генетичен потенциал. „Преди 15 години в Сърбия имаше много руски, молдовски, румънски и украински проститутки, а сега са популярни българките. Те са същите като нас по страст и темперамент. Освен това, макар че са в ЕС, българите все още не са напреднали много и цените им са като при нас, което е главната причина нашите хора да ходят там на секс туризъм“, казва Марич.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-мазните и тлъсти пpocтитyтки са туркините!
59
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе нали ги гледам младите, ходят разголени и пияни по улиците и викат. Морални били, никакъв морал нямат. До 20 години с два аборта и 20 мъже зад гърба си. Висам си на акъла, поне да заработват от цялата работа. Проститутките ги разбирам, но к.те не!
58
4
 
12
 
! Отговори
До 65 преди 4 години
Статистиките ги има качени в интернет.Само че за статистиката всеки сам се самоопределя. Като каже, че е българка и я записват като българка.... обслужващи по дузина мъже на ден - ти имаш ли представа на какво заприличва една жена, дори да е много млада и здрава, ако в продължение на поне един месец "обслужва" по 12 мъже дневно? Правилно пишат по-долу,виждал си "жрици" през крив макаронЗнаеш ли защо елитните сред тях са елитни? Взимат луди пари, но обслужват минимален брой постоянни клиенти
57
0
 
8
 
! Отговори
Сърби я преди 4 години
Много са дисциплинирани. Не ходят в Италия. Само в Сърбия.
56
3
 
2
 
! Отговори
Сюнетчията преди 4 години
Ми кво,въпрос на вкус
55
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Статистиките ги има качени в интернет. Нищо от това което пиша не е измислица. Много от описаните неща са от лични преживявания и впечатления. България е водеща държава по проституция в Европа като процент от населението. И е мит, че всичките били ромки. Има българки, които не бихте повярвали, че са *** ако ги видите. Млади, бели, красиви, говорещи перфектен български и обслужващи по дузина мъже на ден. Стабилни пари заработват и не се оплакват. Демократичен избор.
54
3
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 4 години
По-скоро компаньонки. Проститутките не стават. Те са от малцинството.
53
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете да наричате ромките българки!Колкото и да го повтарят нашите малцинства и комплексираните сърби, това няма да промени нещата. Етническите българки не са за тях.
52
6
 
24
 
! Отговори
факт преди 4 години
Тия "българки" излизат масово от гетата на големите градове!
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
О, боже само да не вземат да ги заразят с венерически болести. Все пак са си нашите ***. Къде са техните? Омръзнаха ли им? Нали са секс чудото на Балканите и само се блъскат в гърдите по този повод. Това е едно от нещата за които меко казано не ги харесвам. да не казвам груба дума. Сърбин и лиг.я - две думи, които си пасват едно към едно.
50
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българката = синоним на лесна жена. Българина = шофьор, мияч, общак, гастербайтер. Бритите вдигнаха ръце и избягаха от ЕС защото бяха погнусени от българите, които ги заливаха. Представете си за какво иде реч и колко нисшо племе са българите щом бритите предпочитат пакита и африканци пред българи.
49
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 60Да, ромките от България масово се представят за българки.А пък ти знаеш за бардаците само по чужди разкази.
48
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германски колеги са ми разказвали, че по немските бардаци имало най-много рускини и българки.
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 55Поне питай някого, който е живял в Западна Европа, как се наема жилище там и как се плаща наем. Та да не ти се смеят и гаргите.
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази на снимката е рускиня или украйнка.Може и от някои от бившите републики да е..
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 55Ти освен във филмите, излъчвани по телевизията, Запада не си видял.Даже пари за билет за киносалон нямаш, но мнение изразяваш. Само че мнението ти се базира само на фантазиите ти.
44
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На запад българките се продават за да могат да си плащат непосилните наеми и да издържат семейството. Това е живота.
43
2
 
8
 
! Отговори
Погнусен преди 4 години
Много са зле тия. Това е толкова гнусно.
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 46Тези сърби, за които се говори в материала, имат такива възможности - да плащат по 7 евро или в най-добрия случай - по 30.Някакъв по-долу практикува словесен онанизъм, защото друго не може да си позволи.
41
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом не е насила,а по желание,нека се еват хората,няма лошо.И пари вкарват в България.