Протести заляха Северна Гърция заради мигрантите

Местната власт също против лагерите за бежанци
54

В Гърция расте недоволството заради информацията, че мигранти ще бъдат настанявани в центрове, които не се използват. Заради това вълна от протести заля Северна Гърция, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Първоначално беше обявено, че такъв център за нелегално влезли след първи март ще има в село Родополи. Местните направиха импровизирана барикада пред центъра.

Същото се случи и в село Вирония. Местната власт също се обяви против настаняването на бежанци. Лагерите се намират на 20 километра от границата с България.

В този момент протест има пред казармата в село Вирония, където се очаква да бъдат настанени имигрантите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При първата по-голяма криза, която няма да закъснее ще има впечатляващи кланета. И на мигранти и на тия които ги пускат. За жалост ще има и гигантска миграция от север, а тия няма да ни прескочат, както първите.
48
0
 
1
 
! Отговори
Честито на Европа преди 4 години
С това темпо гърците и европейците са обречени.Един пример с Турците в Германия.Преди 40 години Турците в Германия бяха 400 000.Днес са около 5 милиона:))
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Истина и правдаха-хо си ти , християнско ха-хо
46
3
 
3
 
! Отговори
Истина и правда преди 4 години
Да Гърция не трябва да приема мигранти от Турция докато Ердоган не върне на нея милионите от ЕС платения за тях, още повече че повечето са мюсулмани и трябва да остнат в Турция или друга исламка държава мщсулманите т.к. са опасни за християнските народи! Но ако има християни сред тях века правова християнкса държава като Гърция,България и т,н от ЕС е длъжан по международното право да приеме им предостави убежище т.к Ердоган обрича на геноцид с глад и неприелите исляма на диктатора Ердоган
45
1
 
16
 
! Отговори
Да преди 4 години
До 45:Само със стискане на палци няма да стане.В едни САЩ, ако един щат бъде нападнат всички ще се строят да го отбраняват.В ЕС обаче всичко е на думи и всеки се оправя сам ,както му е най-изгодно.Ние сме европейци, но с различни националности и затова няма да ни се получи съюза.Затова и големите в Европа винаги ще гледат да прецакат слабите.И тук е слабото ни място и ето как се възползват някои от това.
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно не съм съгласен. Какво правят извън ЕС си е едно. Но как реагира ЕС на всичко извън него е друго. В момента няма реакция, няма сила, няма нищо. Съюз в който всеки се оправя сам. Смешно е. Това го виждат и друго и правят, каквото искат.Германия и Франция ако имат мераци да водят ЕС да се покажат, като такива. Не като страхливи деца. Разполагат с 27 страни, ядрено оръжие, 500 милиона народ и пари. Не виждам кой може да се опълчи на такава заплаха.
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Франция и Германия не са ви виновни, търсете сметка от американските миротворци, които запалиха целия Близък Изток, а сега са награбили пуканките и гледат сeир, докато света гори. На този етап е хубаво да се запази спокойствие при положение, че ЕС се опитва да заздрави границите и да намери решение на създалата се ситуация. Стискаме палци да се реши скоро проблема.
42
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нелегалните обратно откъдето са дошли!Солидарност с Гърците!
41
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гърците много-много да не се пеняват,защото повечето от тях също са мигранти в Македония и Тракия!Над 1,5млн. гърци са заселени през20теи30те години на 20век,някой от тях в къщите на прокудените българи!
40
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bylgarite da ne se straxyvat.s tyrtdite egno i sasto pleme
39
4
 
28
 
! Отговори
Един преди 4 години
Източна Европа е достатъчно ограбена морално и материално!Да подкрепим гърците, а не нашия да се влачи на 3 март при Ердоган да му прави метани!Ние и гърците сме външна граница на Европа, а лицемерните европейци дето причиниха тая катастрофа, сега си мълчат и залъгват гърците с пари!Ние не щем пари, искаме държава чиста от такава ***.Малцинства вече си имаме!!!Преди 5 години Меркел ги покани, тя да си ги прибере сега!
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АfD ГерманияБлагодаря ти човече, успех и на теб в борбата с ляво-зелените в Германия. Дано им дойде акъла на немците преди да е вече прекалено късно и дали вече не е.
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Източна Европа ли ви ограбва петрола или западняците. На тях се жалвайте. Защо сте тръгнали да съсипвате Гърция и България. Източна Европа я ограбват от векове.
36
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ревете ли ревете кой ви каза на вас да нападнете и обсебвате газта и петрола на мюсюлманите и да ги убивате,сега или Европа ще ги храни или ще им построи унищожените градове и села в Сирия , Ирак и Афганистан
35
3
 
23
 
! Отговори
ишалах преди 4 години
Само ОГРАДИ С ТОК, пред тях от българска страна полоса с кучета. Самострелки като в бившето ГДР. Бързо ще отидат при 72-те девици.
34
4
 
24
 
! Отговори
АfD Германия преди 4 години
Крайно време е НАЦИОНАЛИСТИТЕ да застанат зад кормилото на ЕС !Днес в Бундестага лево-зелените национални пре.датели предложиха Германия да приеме още на.шественици. 140 градски кметове изявиха готовност - знаеки, че държавата щедро ще ги подпомогне. Единствената разумна АЛТЕРНАТИВА АзГ е за жалост обречена в тази самоубийствена държава. Българи, ДРЪЖТЕ СЕ !!! Мислете за деца и внуци !
33
4
 
27
 
! Отговори
123 преди 4 години
Къде е гръцката армия? Ако тя не може да се справи с невъоражени хора какво остава за въоражени. Инвазията е планирана и подпомагана от психопатите в ЕС които служат на Илюминатите.
32
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами в София се е напълнило с цветнокожи, има цели квартали с небългари и не говоря само за ромите. Подмяната си тече, а оградите които дойдоха да гледат ухилените висшочайши гости е за пред медиите. Нарича се легална миграция. Глобализъм. Вие се притеснявате за мигрантите, а те ги вкарват легално през задната врата. Сбогом Европо..
31
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема при Гърция е, че има огромна морска ивица и много острови. Това пречи сериозно да спре мигрантите. Мигрантите всеки ден влизат в Гърция, просто е невъзможно иначе, но медиите мълчат. Вероятно след време ще бъде разумно да направим ограда и на границата с Гърция. В Турция незнам как влизат. Огради ли нямат тези хора или какво. Или великите сили ги натискат да ги приемат заради конвенцията за статута на бежанците. Има някакъв план. Няма как да не е планирано. Целта е подмяна на европейци.
30
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отново голям проблем и отново банда женски квячки от Европа мълчат. Кой най накрая, ще поеме руля на тоя Съюз? Ставаме смешни вече.... Най богатите държави и 27 общо и ядрени и 500 милиона.... Мълчат на някъв мустак или джудже? Алооо сложете мъже да управляват ЕС преди да е потънал а тея меннзиси. Аман вече.