Напрежение на границата между Гърция и Турция

Гръцките граничари използваха водни оръдия срещу мигрантите
13 мар 2020 07:41,
55
Напрежение на границата между Гърция и Турция
Снимка: БГНЕС

Отново напрежение на границата между Гърция и Турция. Гръцките сили използваха сълзотворен газ и водни оръдия, за да попречат на групи мигранти да преминат на европейска територия, съобщава NOVA.

Още по темата


От турската страна на границата също бяха изстреляни гранати със сълзотворен газ.

Десетки хиляди мигранти се опитват да влязат в Гърция от края на февруари. Турция обяви, че вече няма да ги задържа.

Очаква се на 17 март в Истанбул да се проведе среща на върха с лидерите на Турция, Франция, Германия и вероятно  Великобритания. Целта е мигрантската криза да бъде решена.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
18
 
! Отговори
Някой преди 4 години
На какво отгоре да ви пускаме да ни изколите като пилци фанатици
24
7
 
12
 
! Отговори
Талибанинът преди 4 години
Така ще е докато не се изстреля първия залп, после ще настане тишина, която даже ще ни пречи:)))!
23
10
 
12
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Оклюмаха се дьо. Нметата, с тази евтина лира няма алах , вай - вай .!.
22
7
 
39
 
! Отговори
добре дошли преди 4 години
цяла Европа вкупом да благодари на другарката меркел и брюкселските милионери!
21
22
 
5
 
! Отговори
ceco apartamenta преди 4 години
Koi se interesyva ot tazi WC Garcia vij te kakvo e po sveta sas virosa ...................
20
3
 
43
 
! Отговори
Нивга преди 4 години
Абе Тея сирийци що не си стоят в турция като е много готино там
19
2
 
23
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Хитлер се обръща в гроба
18
27
 
6
 
! Отговори
ma4enik преди 4 години
До От бореца; За това сте в батака. К**вите на Европа.Виждаме ви колко сте хора. Представени като туалетни от ЕС. Гладни, недохранени, недоизлекувани,старци на пределна възраст, злобни като нито едно човешко същество. Ако това е човекът различаващ от свинята и коня не го искаме. Нямате достойнството даже да приемете и разберете,че не ставате за нищо. Че даже и една малка държава от 111.000 кв.км. не можете да управлявате. И за това изчезвате като племе. Скоро, много скоро няма да ви има.
17
21
 
8
 
! Отговори
ma4enik преди 4 години
До До ma4enik; Майка ми е добре,жива,здрава и с чест си живее.Твоята майка, жена, сестра, леля в чие легло се събужда сутрин удовлетворила нагоните на чужд мъж срещу заплащане?Ето това е българинът,плитък,зъл,бездушен,без минимално разбиране за чест и достойнство.Когато цялата му женска рода продава плътта си във и извън страната а той кибичи пред едно кафе с часове в кафене или започва запой още в 9.00 сутринта мисли,че цял свят живве като него. Не е така,излезте от хралупите си и ще видите.Роб
16
1
 
19
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Поуката на овцете и свинете е за овце и ***, разкажи я на майка си, човешките работи остави на хората .!.
15
3
 
11
 
! Отговори
Диабло преди 4 години
Клонораните ( мордорски) създания атакуват, после реват като шефа си ам - гъл !
14
10
 
5
 
! Отговори
Поука преди 4 години
Във фермата се разболява конят.Ветеринарят:Ако утре не стане ще го преспя.Свинята чува това и на другия ден-Свинята към коня:Ставай на крака ще те преспят.Конят като по чудо става.Собственникът на фермата:- Но това е чудо и трябва да го полеем, за това колим свинята.ПОУКА:НИКОГА НЕ МЕСИ В ЧУЖДИТЕ РАБОТИ ЗАЩОТО МОЖЕ ТВОЯТА ГЛАВА ДА ИЗГОРИ.Недейте да мислите и живеете като Вуте.Бъдете умни,разумни и смислени.Защото просто не знаете какво си желаете.А това което е в Гърция,може да е и при ва
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ах ахах, безмозъчните чалмирани тикви обвиняват за всичко т.нар. кръстоносци. Нека да позная, последните също така са виновни и за масовата педофилия, *** и содомия, които са типични за религията на некръстоносците. Ако търсите отговор защо всички ислямски държави по света са тотални дупки, погледнете в огледалото. И само още нещо: кръстоносните походи не са нападение, те са отговор.
12
23
 
6
 
! Отговори
ma4enik преди 4 години
До Отомане; А ти от къде си дошел бе простако? Твоята орда от къде идва?Толкова сте плитки и безумни, толкова сте злобни и прости ,че род и рода ще отричате. Паднахте на по 54.000 деца годишно. С коронавируса ще намалеете още поне с 5000. Сбъдва ми се мечтата, тези прекрасни земи наречени насила Б-гаристан скоро да се оттърсят от това племе и земята да отдъхне. Толкова злоба и неприязън даже и майката земя не може да носи като тежаст.Скоро просто няма да ви има.
11
14
 
9
 
! Отговори
ma4enik преди 4 години
Вуте хванал златната рибка и тя му е изпълнила три желания.Първото желание на Вуте е :да умре кравата на съседа. Готово изпълнено. Второто желание на Вуте:Да умре кравата на другия съсед.Готово изпълнено. Третото желание на Вуте:Да умре и моята крава. Рибката попитала. Това пък защо?. Отговор на Вуте:Да няма съседите от къде да купят мляко.Ето толкова сте злобни,нищожни,плитки,безумни и жестоки. Скоро мечката ще дойде и у вас от към Гърция.Тогава ще ви видим какво правите.Глупави безумни роби..
10
6
 
20
 
! Отговори
Отомане преди 4 години
Като Турция е на турците, защо квичиш, кой е тръгнал да ти иска скапаният Анадол? Така или иначе, Турция пак ще си отиде на изток, там из планините, от където са тръгнали. Византия си е гръцка и пак ще си я имат! Турция заминава зад Босфора!
9
21
 
12
 
! Отговори
минаващ преди 4 години
Гледате върха на айсберга и не се опитвате да разбере основната причина тези хора са на границата с Гърция:1. В Афганистан войната продължава от 1978г.страната е разрушена от кръстоносците.2. В Ирак войната е от 1992г.страната е разрушена от кръстоносците.3.Цяла Африка е изтощена и ограбена от същите.4.Войната в Либия е от 2012 г. страната е разрушена от кръстоносците.5.Войната в Сирия е от 2013г. страната е разрушена от кръстоносците.6.Тези хора са от 9 г. в Турция.7.Сега е ред на ЕС.
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Млади, здрави, тренирани войни - вирус не ги плаши.
7
1
 
17
 
! Отговори
Преди преди 4 години
Няколко часа 4 турски военни самолети са летели в гръцкото въздушно пространство. Чакам повече инфо.
6
4
 
22
 
! Отговори
С вода няма да стане преди 4 години
Идва лято, водата ще им бъде от полза, тъкмо ще се изкъпят. Не се ли стреля на месо, спасение няма да има. Това си е психологическа война, обявена от Ердоган. Той знае, че срещу жени и деца няма да се стреля и затова първо тях пуска на фронта. Същото правеха и в арабските пролети, после започват истинските войни. Така ще стане и в Европа, без истинска война няма да мине!