Полицай удря мъж в патрулка, ще го разследват

Предполага се, че мъжът е нарушил вечерния час в Белград
Обновена: 18 апр 2020 13:05 | 18 апр 2020 13:04, Александър Попов
74
Полицай удря мъж в патрулка, ще го разследват
Кадър: Twitter

Видео в социалните мрежи как полицай налага човек в патрулка разбуни духовете в западната ни съседка.

На кадрите се вижда как униформеният бие мъж, за когото се предполага, че е нарушил верния час.

Сръбският вътрешен министър Небойша Стефанович обяви, че ще разследва подробно случая и ще определи дали става въпрос за превишаване на правомощията на полицейския служител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
2
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
До Анонимен Драги ми анонимни човече ,не те е боляла скоро главата .Много си смел ама съм сигурен че навън гледаш в земята .
54
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ако човека имаше Винкел в ръкава и беше го извадил едва ли този погребален работник щеше да се прави на мАж. Нашите Винкели ръжда хванаха. Не са ползвани от 1997 година когато за последно ги никелирахме. Време им е да ги Никелираме.
53
6
 
17
 
! Отговори
славянин преди 4 години
С полицай докато е в униформа и в тандем с още двама-трима като него не е разумно да се спори, не за друго, а защото властта е на негова страна, но полицаите не са постоянно с униформа, когато не са в униформа обикновено не са никак уверени във възможностите си!
52
4
 
12
 
! Отговори
до 57 от славянин преди 4 години
Ако ГРОБ са ''най-доброто с което разполагаме'' значи можем да направим панахида на България! Няколкото случая, когато съм викал полиция са ми достатъчни, за да знам че по-скоро на инвалид мога да разчитам отколкото на полицай!
51
13
 
11
 
! Отговори
Вирус преди 4 години
Какво ще стане? Протести. Оставка. Служебно правителство. Избори. ГЕРБ. Това ще стане. Просто нямат алтернатива защото са най-доброто, с което разполагаме. А на полицаите не се дръвчете щото ако тръгнат махалите към домовете ви ще се изпокриете и ще набирате 112 като полудели.
50
5
 
8
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Ластика, който властта опъва все повече накрая ще се скъса и ще има непредвидими последици - изчакайте до месец май, когато ще удължат пак това извънредно положение да визите какво ще направят гладните, безработните и превъртелите!!
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 54 Да те допълня ако позволиш...страхливи овчици!
48
3
 
2
 
! Отговори
до иво от славянин преди 4 години
''Има 3 вида хора, с които не се спори: полицаи, хулигани и охрани на дискотека.''Иво, ама и ти скоро май не си ял шамари!? А овцете по принцип не спорят, защото са овце!
47
3
 
3
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Това не е Иво,а Ибрям!Турски ***,който по цял ден кисне в българските вестници и насажда негативизъм.Това,ме някой пише на кирилица,не означава,че е българин!
46
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до ИвоИскаш да се срещнем ли наистина? Готов си!Казвай къде и кога и да отърва форума от един *** като теб. Казвай!
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърболяшка дивотия!
44
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 45 ***, след този клип ченгето е уволнен! Бъди 100% сигурен! Няма к'во да го съдят- това е доказана вина- уволнението. Друг е въпроса дали тоя в патрулката ще съди ченгето. А теб няма к'во да те съдя за 3-4 шамара, щото ако се опиташ да ми ги лепнеш те приспивам на секундата!
43
4
 
7
 
! Отговори
Иво преди 4 години
До 43Ако се срещнем ще гледаш в земята. Пий си ракийката и не философствай. Мъжете са навън и работят за да ти опазят животеца безсмислен.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
41
1
 
1
 
! Отговори
тото преди 4 години
Дано някой ден, дето няма да дойде - да наказват и колегите им които стоят безучастно и не спират полицайте нарушаващи законите.
40
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 44 ей *** за какво обиждаш момчето (Иво) , ти гледа ли губеранторът на неква си провинция в Италия как каза на абитюрентите , че ще им прати карабинери с минохвъргачки въоръжени до зъби , щото искали балове да си правят и много други примери несъобразителните хора имат нужда от превъзпитание аз теб лично бих те шамаросал , кво ще стане ще ме осъдиш за кое , че съм ти ударил 3-4 Шамара
39
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Начи това са шамари 5-6 с отворена ръка нито са много силни нито нищо даже му ги бие много чисто да не му стане нещо , това са респективни шамари не е да те наранат .Пък и другият полицай тръгва да го спира не са искали да го бият ,но явно си е заслужил
38
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ивоооо, юмненце жалко, в една бяла държава заради такъв клип всеки полицай на мястото на сръбския изхвърча незабавно от системата и никога повече няма да бъде нито полицай нито охранител даже, мойто момче! Полизаят 100% ще е уволнен, но ти толерираш такова поведение???Ей заради такива като теб хората ни имат за кенефааа на Европа- заради такова мислене като твоето.
37
15
 
11
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Браво на полицая! По тия форуми има много народ дето трябва така да го профилактират. Щом яде шамари значи е прекалил. Не се отговаряш на полицаи и това е. Има 3 вида хора, с които не се спори: полицаи, хулигани и охрани на дискотека.
36
7
 
4
 
! Отговори
Честен преди 4 години
Браво на полицая :)