Заев убеден: Каракачанов обича Македония, но по грешен начив

Аз също обичам България, заяви премиерът
1 окт 2020 19:19, Нели Христова
35
Заев убеден: Каракачанов обича Македония, но по грешен начив
Снимка: БГНЕС

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев заяви в интервю пред местна телевизия, че българският вицепремиер Красимир Каракачанов обича много Македония, но по грешен начин, предава скопското електронно издание „Плюс инфо“, цитирано от "Фокус".

„Каракачанов ми е добър приятел. Знам, че той обича Македония. Понякога я обича твърде много, но по грешен начин. Той трябва да я обича, това е хубаво. Аз също обичам България“, отговори Заев на въпрос как ще коментира изявлението на Каракачанов, че иска Заев да спечели изборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
Вето преди 3 години
Вето или референдум!
27
2
 
1
 
! Отговори
АГЕНТ ИВАН преди 3 години
НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ФАКТОР , В БЪЛГАРО-МАКЕДОНСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ!АГЕНТ ИВАН-КАРАКАЧАНОВ , Е БИВШ ДОНОСНИК НА ДС/БКП И Е НОРМАЛНО ДА ИЗПОВЯДВА , ОСТАТЪЦИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ В НАШИТЕ БЪЛГАРО-МАКЕДОНСКИ ОТНОШЕНИЯ!ВМРО--НЕ Е ОНОВА , ВМРО НА ИВАН МИХАЛОВ!ВМРО-СЕГА Е , ГНИЛ ПЛОД НА БКП/ДС И КГБ!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА , БРАТЯ МАКЕДОНЦИ!
26
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приемете го най-сетне има Македония и македонци. Има мекедонски макар за нас да е български. Какво значение има, това опира единствено до възприятия.
25
4
 
8
 
! Отговори
А Х. преди 3 години
Защо не трябва да играете шах с македонец?Защото ще ти открадне царя.
24
5
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Македония е област на България и ако не се присъедини към нас ще бъде унищожена. Хамериканците наляха доста парички за посолство сътрудници и НПО-та а сега тая платена от=ре-пка ще ни казва какво да правим и как да мислим. Жалък продажник... ПР=О-С-ТИ-Т_УТКА като цялата му държавичка...
23
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма македония и няма македонци. има Бългаия.
22
5
 
7
 
! Отговори
dido преди 3 години
ако влезнат в ЕУ ще има още много главоболия , може и София да е македонска
21
2
 
5
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Не, не, не...не ме редактирайте, моля - може би нарочно искам да бъда простачка, значи! Някои хора разбират само от такъв език, за съжаление...Но...Възползвам се от случая да допълня само, че Каракачанов друг път трябва много да мисли какво говори със Заев, защото този ще го удави в капка вода, значи...Как може Каракачанов да искал Заев да спечелел изборите - та това си е жива намеса във вътрешните работи на чужда държава! Това е манипулация на Заев повече македонци да гласуват за него!
20
3
 
14
 
! Отговори
:) преди 3 години
Все едно бразилците да кажат, че говорят на бразилски, мексиканците на мексикански, а австрийците на австрийски.-За Хърватите нищо не каза?
19
4
 
9
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Отново празни птиказки - защо не каже какъв е този грешен начин, по който Каракачанов обичал Македония? За разлика от Заев, Каракачанов обича истинската, неподправена и непокрита със сръбски Македония, но мръсната му шовинистична същност не може дори да помисли такова богохулство, значи...Заев не иска Македония да е силна и здрава страна! Той иска Македония да е сръбското кралство с тъпите и неспособни македонци...С този човек не може да се говори открито и нашите политици бъркат с него
18
4
 
9
 
! Отговори
мхм преди 3 години
заев да си затваря устата, какви са тези номера
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зайо Байо где така? Отивам, Куме история да крада.
16
6
 
4
 
! Отговори
Премъдър е Радев преди 3 години
!
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чърчил защо не направи една република Южна Македония в Гърция, която днес да е независима като Северна Македония?Това питайте русофобите.
14
1
 
17
 
! Отговори
КОМУНИСТИТЕ ЛЪЖАТ преди 3 години
Комунистите са виновни за Македония
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДУМАТА , ТЕРМИНА И ЛОГОСА ''МАКЕДОНИА'' - СА ГРЪЦКИ !МАКЕДОНИА Е ЕДНА МАЛКА ИВИЦА ДО ДНЕШНИЯ ГРАД КАТЕРИНИ И В ПИЕРИИА - град ДИОН...ТАМ ВЪЗНИКВА !СТАРОТО И ИМЕ Е ЕМАТИИА !ТОВА ВЪВ ФИРОМ НЕ Е МАКЕДОНИА, А Е ПЕОНИА...ВЪЗНИКНАЛА Е ОТ ГРЪЦКОТО ПЛЕМЕ НА ПЕОНИТЕ = НА ЕЛЛИНА ПАИОН, ИЗГОНЕН ОТ АРКАДИЯ И ЗАСЕЛИЛ СЕ В ПЕОНИЯ .ПЕОНИТЕ СА ЕДНО ОТ РЯДКИТЕ СЛУЧАИ -- ЕЛЛИНИ В ОРИГИНАЛ = ДА СТАНАТ ВАРВАРИ .ДРУГИТЕ ДВА СА :: ПАМФИЛЛИТЕ И ПАФЛАГОНИТЕ В АНАТОЛИА..СЪЩО ГУБЯТ ЕЛЛИНСКИЯ СИ КОРЕН .
12
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сталин ни върна Северна Македония, а Чърчил не ни върна Южна Македония.Чърчил ни бомбардира, Чърчил ни открадна Южна Македония.Сталин ни върна Южна Добруджа.
11
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зоран Заев е много по-адекватен политик отколкото са всички наши *** взети заедно. Той е много хитър и извлече максимална изгода за държавата си въпреки неблагопроятната външно и вътрешнополитическа обстановка, която завари когато дойде на власт. Пребори се за името Македония с Гърция, а сега се прави на жертва и ни вкарва в международна изолация по въпросите за общата ни история. Нищо чудно ако ги блокираме да си навлечем санкции от Еврокомисията и да бъдем принудени към компромис.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес българските тюлени от армията празнуват 50 години, а СМ още не е проходила.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин каза, че от тази земя е дошла азбуката.