Македонският президент идва у нас при подходяща възможност

Пендаровски и Радев обсъдиха въпроса по телефона
43
Македонският президент идва у нас при подходяща възможност
Снимка: БГНЕС

Президентите Румен Радев и Стево Пендаровски проведоха телефонен разговор, в рамките на който бяха обсъдени позициите на двете страни по отношение на условията за започване на преговори на Република Северна Македония за членство в Европейския съюз, съобщиха от прессекретариата на „Дондуков“ 2.

Още по темата

 
Двамата президенти обсъдиха възможността за постигане на устойчиво решение относно европейското развитие на нашия регион и по-конкретно за интегрирането на Република Северна Македония в Европейския съюз.
 
Държавните глави обсъдиха перспективите за осъществяване на посещение на президента Пендаровски в България при подходяща възможност.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Калоян преди 3 години
Много нескопосана снимка е сложена над статията. Това навява на мисълта, че този, който я е публикувал, а и редакторите, не са наясно за какво иде реч. Това... знаме не е на Р. Северна Македония, господа. Западните ни съседи отдавна си промениха флага, тъй като не са наследници на древна Македония, колкото и да им се иска. Този акт на промяна се осъществи под натиска на Гърция, чиито народ има право да претендира да има нещо общо с Македония на Филип и Александър. С две думи - голяма изцепка.
14
2
 
11
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 3 години
Добре дошъл е. Само да не забрави да си донесе кофа вазелин, два чифта наколенки и танкистки шлемофон, та като му начукваме репата да не се вдига много шум.
13
0
 
2
 
! Отговори
Таню преди 3 години
До АнонименУви, ще... Вървят с големи кафеви крачки накъм клoаката пан-Европейска, засега си ги знаехме предимно на балканите, кви са ле6ове... :)
12
3
 
17
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
До БългАрия.Да го изрецитира "Аз съм Българче", ама не само по БНТ, а и по Титовските телевизии, също по ВВС и CNN.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега тоя предател Радев ако му отстъпи, трябва да бъде линчуван публично пред Президентството.Като знаем какви помии съгвори напоследък не чакам нищо добро от него.
10
3
 
11
 
! Отговори
БългАрия преди 3 години
Единствената подходяща възможност за тоя мазник е да изрецитира "Аз съм българче" наживо в централната новинарска емисия по БНТ. Нека поклон ни направи, па ще видим по подир....
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хСрамят се, щото 70 години сърбите са ги учили в училище, че българите са татари, турци, абе някакви диваци. А и следващите 30 години македончетата това учат в училище: "Ей ни нас, ние сме славяни, не сме татари, значи не сме българи." И теб да те учат 70 години, че си ескимос, който е дошъл от Папуа Нова Гвинея и ти ще го повярваш.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Муахахахахаха!При "подходяща възможност".... Тези трябваше досега да си си довлекли *** 1000 пъти, ама все се правят на велики.Нищо, сега с албанската връзка от атаките в Австрия може съвсем да им стане забавно.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За предатели, родоотстъпници и отцепродавци подходяща възможност НЯМА!
6
0
 
13
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Те сега дето чакат нашето ДА, се гаврят и храчат по нас, а смятайте ако влезнат в ЕС каква помия, ще изсипят по нас. Хич да не ми идва тоя - да ходи в Тирана.
5
0
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Стево въобще да не идва, ако не са готови да признаят българските си корени. Иначе ще е празна разходка в полза на имиджа на Радев.
4
0
 
19
 
! Отговори
Проф.БожидарДимитров преди 3 години
Е защо да идва, нали сме татари, монголци и т.н. Какво може да иска от такива хора?
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За кво да идва, нали ние сме македонци ? Те са измислили "македонската" азбука, царете "татари" са техни (не броят хановете щото са варварски), изобщо да не си прави труда да идва Стево :)))
2
0
 
21
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Дошъл е да лъже и да ***, сладки приказки, ала бала потупване по рамото и след месец старата песен на нов глас.Значи ако и на тия им простим, ако и на титовците се наведем значи си заслужаваме съдбата.
1
0
 
9
 
! Отговори
ВЕТО ДО ДУПКА преди 3 години
Сега ще види той що е туй голям КРАЛИМАРКОВСКИ ...!