Ердоган се закани: Ще разбием икономическия "триъгълник на злото"

Това ще стане с реформи, обяви турският президента
Обновена: 26 дек 2020 17:48 | 26 дек 2020 17:45, Красимир Ангелов
178
Ердоган се закани: Ще разбием икономическия "триъгълник на злото"
Снимка: БГНЕС

Турция ще извърши структурни реформи, за да разруши "триъгълника на злото" на лихвените проценти, инфлацията на валутния курс, заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

Той добави, че Анкара е решена да създаде система, базирана на производството и заетостта, предаде Ройтерс.

Ердоган обеща пакет от съдебни и икономически реформи миналия месец, създавайки очаквания за възможното освобождаване от затвора на политици и правозащитници, включително от кюрдската общност. Но неотдавнашни коментари на президента за съдебни решения засилиха скептицизма по отношение на обещанията му, отбелязва БТА.

Говорейки чрез видеовръзка на церемония в Анкара, Ердоган заяви, че Турция провежда демократични реформи не защото е "принудена" да го направи, а защото "нашият народ ги заслужава". Той добави, че представянето на реформите в парламента ще стане бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Султана страда от накъсано отходно черво. Станишефф навремето го осакатил с редовен чудовщен $$$, - Ястреба го пище подробно в турския вестник.
112
0
 
3
 
! Отговори
ОСМАН преди 3 години
ХАХАХА ЧЕСТИТА ВИ ТУРСКА ВАКСИНА!!!!!!
111
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЯстребителятТова са евтини анадолски лъжи.
110
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То не бяха нефтени находища, то не бяха златни находища, а лирата пада ли пада и вече никой не иска да дава нужните на Турция заеми. Фалита е въпрос на време, а с това и края на тоя диктатор.
109
4
 
9
 
! Отговори
Йокин преди 3 години
Плюете,но Петък,Събота,Неделя,ТЪРЧИТЕ,на пазар,в Одрин.А и на почивка,в КУшадасъ,щото има ядене,пиене,на корем.
108
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турските ***, Бай Тошо Бог да го прости ви го каза "стягай куфарите и да ви няма".
107
6
 
11
 
! Отговори
Шшш ганьо преди 3 години
Българина е като улична *** лае лае няма кой да го е бе освен коментари и *** друго нищо немогат да правят седнали зад компютъра показват си завистта оправихте света да видим сега Боко пак като печели изборите как ще си мълчите И ти дето си тръгнал да ми пишеш отговор да ти целия род
106
8
 
15
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
Понякога са ми казвали, че мириша на овча лой, но не вярвам това да е причината...
105
30
 
15
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
До 123Истината е, че батакчани в продължение на години тероризират и ограбват съседните на Батак помашшки села, включително и отвличане и изнасилване на моми. Като капак на всичко, изнасилват жената на един от техни знатници, направил грешката да остане да пренощува в хан в Батак. И това вече прелива чашата на търпението на помаците и те взимат нещата в свои ръце. И им теглят сатъра. Не казвам че е станало нещо хубаво, но истината си е истина. Разбираш ли гьотверенчовецо каква е истината?!
104
24
 
13
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
До 123Такава ви е гьотверенската история - изсмукана от глъбините на аналлното ви отверстие. Първо - ако приемем официланта ви лъжа за истина - всяка държава има правото да смаже главата на всеки един, дръзнал да надигне глава на централната власт. Ако нямаш необходимата сила за това, ще си трайкаш и налягаш пробитите си потури. Но разбира се, това не е истината за така нареченото "баташко клане". Истината я има в тогавашние вестници и спомените на очевидците.
103
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЯстребителятИ пак ще ги ритаме, както вие ритахте нашите жени и деца в Батак през Април 1876 г.!И забрави да си напишеш българското име, което справедливо ти възстановиха в милицията в Кърджали. Не да ми говориш на този *** език, който само маймуните в зоопарка разбират!
102
13
 
27
 
! Отговори
Македонец преди 3 години
Добре че са турците та да не сме ние най-npocтотo плeмe на земята
101
7
 
23
 
! Отговори
ВУЛГАРИН преди 3 години
По време на Османската Империя не е изчезнал или асимилиран нито един завладян народ!За разлика от Сръбско-Македонските братя мекерета които пребиват ако разберат, че си българин. Или братята-християни гърците които рушат с багери прабългарски археологически обекти и циментират български надписи чешми, надгробни плочи и др.
100
7
 
18
 
! Отговори
Нищо де... преди 3 години
...досега 5 лири ако се продаваха за 1, то от утре ще е за 0,5 лева. Нищо де, има време докато стигне 3500 лири за лев... И това като гледам безумният султан няма да е късно! Те и валута нямат...така, че положението им е здраво потъване...
99
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ердоган пак се уреди. Турция през март започва да произвежда ваксината на Пфайзер това го съобщи лично турския професор създателя на ваксината от Бионтех.
98
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Представям си какво е тези дробове да ги е пипала турска ръка. Гнус!
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименА не са ли унищожили и цялата бойна техника на целия свят, аз така разбрах?
96
10
 
5
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
До КикоСъщият либиец преди година беше навлязъл в предградията на Триполи, но султанът прати две оръдия, два дрона и рота командоси, и твоят либиец си скъса ританките от търчане към Бенгази. Като гледам колко снаряжение и инструктори прати султанът в Либия, май скоро ще му скъсат не само ританките на твоя либиец, но и последната част на храносмилателната му система ще бъде разширена в размер на тунела под Ламанш'а.
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Курбанджия!
94
8
 
9
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Един либиец му се заканва че ще му скъса ританките!