Освободиха съпругата на Сергей Навални от ареста

Над 2500 души са задържани при протестите в Русия
Обновена: 23 яну 2021 22:56 | 23 яну 2021 22:21, Веселина Йорданова
185

Снимка: БГНЕС

Московските правоохранителни органи съобщиха, че съпругата на задържания блогър Алексей Навални, Юлия, е освободена от полицията, предаде ТАСС.
Още по темата
Юлия Навална беше освободена, без да й бъде съставен протокол, каза източник от полицията.

Съпругата на Навални беше задържана за участие в незаконна масова демонстрация на Пушкинския площад в центъра на руската столица.

По най-нови данни на неправителствената мониторингова организация "ОВД-Инфо", цитирани от Ройтерс, при протестите в подкрепа на Навални в страната са арестувани 2501 души, в това число 945 в Москва.

Протести в подкрепа на опозиционера имаше и в редица европейски градове, включително у нас пред руското посолство в София.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГосТ"Имперско самочувствие имат воините ... "Хахахаха. Ти си въздух под налягане, МОЙ! Руснаците - "войни". ХАХАХАХАХАХАХАХАААА
39
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До ДнесТе понеже са по-умни, затова тънат в мизерия .... Нека позная, за това пак някой друг е виновен, само не и те .... Нещо като българските неграмотни, мързеливи русофили, които мизерстват, но "демокрацията" им е виновна.
38
2
 
2
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Имперско самочуствие имат воините. наемниците говорят за ползи.
37
4
 
5
 
! Отговори
До Днес преди 3 години
Не сте написали, че жената на Навални е пръднала преди да получи указанията от дълбоката държава как да стане така властите да я приберат. Но разбрали грешката си, те незабавно я освободиха. Абе изобщо, дава ли си някой сметка, че братушките са по-умни от останалите.....
36
3
 
1
 
! Отговори
prophet преди 3 години
добре казано, съдбата на предателя Навал-ни ще е като съдбата на нечестивеца Навал от Библията...както казал навремето свети Йоан Кронштадски на распутин - гледай по фамилията ще ти бъде живота....
35
1
 
2
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Ти съпругата или съпруга си ве мой ? В тези топли отношения. Хахаха
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25 А ти можеш ли да назовеш някоя нормална демократична страна , която ще остави протестиращи хора да превземат парламента им ?Къде може да се случи това ?Някакъв пример из демокрациите по света ?
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До журна лята Нас повече ни интересува какво стана със съпругата на АЛЕКСЕЙ Навални!Защото Ние Сергей Навални не го знаем ,още по-малко съпругата му.
32
2
 
2
 
! Отговори
Кой? преди 3 години
Сергей или Алексей? Навални. В Стария завет Навал отказва помощ на цар Давид. И какво се случва след това е описано. Ние сме в Новия, дано тук съдбата му е по-добра.
31
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха. Навални, предвиждайки следващия ход на Страхливеца в Кремъл, е заявил, че няма никакво намерение да се самоубива в затвора.Знае на какво е способен плешивия КГБ ботокс!
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Де да бяха вкарали в затвора Костов.Ама не,демокрация,съдебна независимост...Тинтири минтири и крадеца е на свобода.Това е демокрацията всъщност,престъпниците тормозят обществото без да бъдат осъдени.
29
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГосТИмперски и "харесват ни" са две несъвместими неща, а реалността (бил съм много пъти в Русия и съм срещал още много руснаци другаде) показва, че си нямаш и на идея: те са абсолютно надменни, безскрупулни са и нямат мяра, за разлика от западняците, които са възпитани,сдържани и благонадеждни:не се изхвърлят да ти се правят на приятели, но ако видят,че си сериозен, винаги можете да разчитате един на друг,включително и със значителна помощ в най-различни посоки,при това напълно безвъзмездна
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25Аз споделям вашето мнение, но по съвсем друга причина.Едва ли иска някой да минава покрай стената, където е положен балсамиран най-великият сифилистик на планетата!
27
6
 
4
 
! Отговори
Слава Україні БРАТЯ преди 3 години
Героi не вмiрають!
26
5
 
6
 
! Отговори
Няма проблеми преди 3 години
както е казал сталин:Няма човек , няма проблем.Лилипута ще арестува всички, които не са на неговото мнение.Демокрацията във Феодална путинова Русия е със 100 години назад.
25
7
 
5
 
! Отговори
Джонсън преди 3 години
До Анонимен САЩ , ЕС да махнат визите за Русия и тя ще се изпразни на часа. Няма да остане руснак в Русия особена рускините. За какво са им тези въоръжавания , санкции
24
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато като в братската САЩ протестиращите влязат в Кремъл, започнат да трошат и да изнасят лаптопитогава сравнявай.В Русия не само че няма да могат да отворят външната врата на Кремъл докато са живи,дори да се приближат на 10 метра от Клемъл няма да успеятне дай си боже да влядзат.Айде без комунистическо-фашистки манипулации.
23
5
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
НАЙ- ГЛУПАВОТО НЕЩО НА СВЕТА БЕШЕ ДА ВКАРАТЕ НАВАЛНИ В АРЕСТА, ЗАЩОТО НЕ СЕ ПОДПИСВАЛ, ДОКАТО БИЛ В БЕЗСЪЗНАНИЕ И НА ЛЕЧЕНИЕ ИЗВЪН РУСИЯ С РАЗРЕШЕНИЕТО НА ПУТИН. КУ КУВЦИ.
22
7
 
10
 
! Отговори
Голем страх преди 3 години
Жужето от Кремъл се е наакало от страх от Навални.След неуспешния опит в самолета , планира да го самоубие.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама това е някакъв цирк.Да не са Тръмписти тия хора,виждам пак познатите рога от снимката.