Каракачанов: България няма да промени позицията си към Скопие след изборите

Вицепремиерът в "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 26 фев 2021 18:28 | 26 фев 2021 18:20, Анисия Иванова
64

Който и да дойде на власт след изборите, позицията на България по въпроса за евроинтеграцията на РС Македония няма да се промени, заяви за предаването "Брюксел 1" с Милена Милотинова вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

Думите му са по повод изчакването на Скопие парламентарните изборите у нас да минат и непрекъснато повтарящите се очаквания от страна на премиера Зоран Заев и други висши политици от РС Македония спорът със София да се реши след края на март.

"Каквато и да е политическата конфигурация в България след изборите, дали правителството ще бъде доминирано от ГЕРБ или от БСП, дали ВМРО ще участва в управлението или не, убеден съм, че няма да има българска партия, която ще предаде българските национални интереси.

И това е глупостта в Скопие. Те смятат, че може с хитринки, с външен натиск върху България, да продължават да водят тази антибългарска политика, която водят от десетилетия, вместо да седнат честно, почтено, нормално, да водят един нормален диалог, а не диалог на надлъгване и опити за надхитряване," коментира Каракачанов.

"Няма как да ни надхитрят по една проста причина - че те чукат на вратата на ЕС, а ние трябва да я отворим. Няма как да ни излъжат. Те могат да изберат да хитруват и да имитират дейност още 20 години, или може в рамките на половин година или на една -две години да седнем и решим тези спорни въпроси," заяви вицепремиерът.

Може ли при настоящото управление в Скопие нещо да се промени - цялото интервю на Милена Милотинова с вицепремиера Красимир Каракачанов - вижте утре - събота от 17.30 в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
7
 
! Отговори
химн на мЪЪъкедония преди 3 години
Край Вардарооо...шум се вдига,марсианци ронът сълзи и пъшкат скубейки косите си...ето Самуил пристига и гальовно воеводи си зовееее...Съберете се воеводи Зайо Байо ке ви води към Еуропската уния...Гоце Делчев с пищова си изпуца,рече и отсече:БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!
32
5
 
7
 
! Отговори
До Македонците преди 3 години
Може ли да споделиш коя Хаплогупа е този "античен македонски ген"?? Понеже такова име сред видовете ДНК Хаплогрупи няма! А те не са кой зане колко (основните групи).Най-разпространената на Блаканите, където е възникнала е Haplogroup I. Тя е ЕДИНСТВЕНАТА "родена" в Европа, а в Балтика е северната и мутация!Гърците, от своя страна, имат много от Етиопската - Haplogroup E, сигурно понеже са дошли от Етиопия.Но Коя е "македонската".. риторично. Такава Хаплогрупа НЯМА !
31
9
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Ако този сайт има нещо общо с ДПС,мога да направя обоснован извод ,че и тук имаме топла връзка с ВМРО.Физиономията на Каракачанов със и без самолет не слиза от екрана.
30
7
 
2
 
! Отговори
батеМицеОТскопскоЛЕ преди 3 години
Вие ако пък да раберете колко натовци са женени за рускини!Защо не я зека с една лепа бугарка да не си хортувам?
29
4
 
8
 
! Отговори
българин преди 3 години
Защо изобщо си губиш времето българино ?С тоя и "шефа" му? Идват избори! Ако ти масово излезеш И ГЛАСУВАШ! За когото си решиш и искаш,този и групировката на др Борисов.ЩЕ БЪДАТ ПРОСТО УЧАСТНИЦИ В ТЕЗИ ИЗБОРИ! Те се надяват пак да гласуват само "избирателите" на групировката ГЕРБ! Мисля че вече е време.И НИЕ ДА ГЛАСУВАМЕ! ГРАЖДАНИТЕ! Не съм гласувал повече от 10 г.За това тези НЕДОРАЗУМЕНИЯ СА ОЩЕ НА ВЛАСТ! Е ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ТЯХ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! МОЕ ПРАВО Е ДА ГО НАПРАВЯ! И ЩЕ ГО НАПРАВЯ!
28
2
 
2
 
! Отговори
анаЛизатор преди 3 години
Дай либе да те бодна, пък аз ще се женя за комшийката - ето това е нашенска работа на политиканите у Македония! И на веруищите у тях!
27
4
 
9
 
! Отговори
проф.Димитров преди 3 години
Мънкидонците са брутални интересчии, така че не е задължитрлно да има връзка между това, какво мислят, говорят и правят, още по-малко има връзка с истината.Ке ми дадеш паре, ке се престорам на маймун.
26
4
 
12
 
! Отговори
Алберт Айнщайн преди 3 години
"Само две неща са безкрайни - вселената и македонската глупост, като за първото не съм сигурен."
25
5
 
8
 
! Отговори
мЪЪкедонски неволи преди 3 години
Хванали татарските орди Зайо Байо мЪЪЪкедонски и го питали разпитвали дека ти е "ИНТЕЗИТЕТО" бре серсеминооо?Зайо Байо шикалкавайки отговорил:Море войводо Каракачан "ИНТЕНЗИТЕТО" ми е изодзади-ръгай чушки в боба и не питай...и така 30 години гоШИПКАЛИ изодзади!И пак го питат и разпитват:Зайо Байо на какъв язьийк ломотиш?На мЪЪЪкедонски изломотил с пълна уста Зайо Байо и продължил още 30 години да ГО джвака на воеводата...
24
4
 
10
 
! Отговори
историята се повтаря преди 3 години
"Луно, луно, земьо македонска! Пак ли ке се тепаме за тебе!.
23
6
 
4
 
! Отговори
Голяма част преди 3 години
Голяма част от нашата история постоянно се променя. Ако започнете от началото на 20 век до момента има поне 4 варианта на прочета на историята. Един етап е новата демокрация,преди това комунистическия вариант,преди това царския вариант, преди това на възрожденците и преди това на Османците.Вече.изброохме 5 варианта.А комунистите даже два или три пъти променят историческия прочет. Така че какво пишете вие няма никакво значение.
22
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
22 България може да докаже своите твърдения за историята си, с артефакти, средновековни летописи, на византийски, латински и гръцки автори. Неприемливо е, да поставяш българите в една група с фалшификаторите от Русия, Сърбия и РСМ, те нямат равни в света, факт.
21
3
 
9
 
! Отговори
У бреее...макета преди 3 години
Чакайте от умрел писмо....
20
9
 
9
 
! Отговори
Може преди 3 години
Те може да са фалшификатори на много неща,но на Балканския полуостров почти всичко е измислено и само лъжи. Защото такива са хората измамници. Може малко да четете от независими източници и ще видите ,че всичко изглежда по-различно от това ,което се казва във всички Балкански държави. Много фалшификати има и у нас.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скопяните потропват с копита, както им свирят от Белград и Москва...
18
2
 
13
 
! Отговори
Мдаааа.... преди 3 години
С гаранция ще я гледат Еуропската уния през крив македонски макарон....
17
14
 
6
 
! Отговори
Македонците преди 3 години
Македонците наистина са генетично най-близки с античните македонци и гърци. Те имат над 30 % гени на античните македонци и гърци. Ние имаме около 11% гени на античните гърци и македонци, а самите гърци под 5% гени на античните македонцими гърци. Това са факти от едно независимо генетично проучване за Балканския Полуостров направено от Швейцария. Ние имаме под 2% генетична връзка с пра-българите. Имаме около 55% индоевропейски гени. Иначе най-близки сме с Македонците,Гагаузи и Румънци.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, които драскат и надписват древни ръкописи и книги, заслужават само презрение. Очакваме северомакедонскитепримати, да започнат, да се самоизяждат, катоканибали. Фалшификатиторите край Вардар, докато не престанат да крадат българска история и език, докато не престанат, да разпространяват езика на омразата, от най-високо ниво, ще получат само вето, който и да дойде на власт. Москва ги лъже, че БСП, ще ги пусне, затова, никога БСП във власта.
15
3
 
9
 
! Отговори
за скопските воеводи преди 3 години
На гол тумбак чифте пищови....Васичката Мара втасала,че и ИСТОРИЯ си измислили/откраднали...А БЕ СКОПСКИ ДИСНИЛЕНД!!!!
14
4
 
10
 
! Отговори
Каракачанков преди 3 години
Като вещ и обективен наблюдател много внимателно анализирах претенциите на античните ни западни съседи...и СТИГНАХ ДО СЛЕДНИЯ ИЗВОД:След изборите ще им покажа ОНИЯ пръст на Скопския премиер Зайо Байо-мЪкедонски....който се намира между показалеца и безименния...ЧЕСТИТО на пИИИчелившите!!!!