Отпуснаха още един час движение на македонците

Заведенията работят само в откритите си части
15
Отпуснаха още един час движение на македонците
Снимка: БГНЕС

С час по-късно вече ще могат да се прибират у дома македонците.

От 5 май забраната за движение на населението и на обществения транспорт на цялата територия на РСМ вместо от 21:00 ч. (местно време) ще важи от 22:00 ч. до 05: 00 ч. на следващия ден.

Всички заведения за обществено хранене ще могат да работят само в откритите си части или тераси до 22:30 ч., след което ще бъдат затворени за посетители.

Още по темата
Въвежда се задължителна самоизолация (карантина) с времетраене от 14 дни за всички местни и чужди физически лица, пристигащи от Индия и Бразилия за възпрепятстване на разпространението на новите щамове на SARS-CoV-2. Останалите мерки, влезли в сила от 28 април, остават в сила.

При необходимост от съдействие българските граждани могат да се обърнат към посолството на България в Скопие на телефони: +389 2 3229 444; +389 2 3246 491; +389 75 280 013. Въпроси могат да бъдат отправяни и на имейл: consulate@bgemb.org.mk.


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен Мак преди 1 месец
Да ама ни говорите езика .
11
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Филип от ФилипополисДо дега читав не коментирав али искоментирав затоа што нелогични работи се напишани кои немаат блага веза со реалноста.читам и по други угледни и неугледни сатови за да имам подобра претстава и поточна информациа.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радвам се че на фона на цялата истерия обхванала Балканите, България е като остров на свободата, с изключително либерални мерки!И не, не отричам вируса, но смятам че твърде репресивните мерки (едва ли не като при чума) по никакъв начин не са реципрочни на опасността от него, а на всичкото отгоре не вършат почти никаква работа в борбата с вируса
9
1
 
3
 
! Отговори
Филип от Филипополис преди 1 месец
Ти като не разбираш "истиот" език що чиниш на български сайт, че и заядливи коментари пишеш?
8
2
 
1
 
! Отговори
хахахаха преди 1 месец
До Фин така напишале вашите неписмени новинари кои се поумни очигледно
7
2
 
1
 
! Отговори
Сат Н преди 1 месец
Држте се, бракя!Ке го утепате вирусот!Само глаите надоле!
6
1
 
10
 
! Отговори
Далибор Пушикурич преди 1 месец
"Въвежда се задължителна самоизолация (карантина) с времетраене от 14 дни за всички местни и чужди физически лица, пристигащи от Индия и Бразилия за възпрепятстване на разпространението на новите щамове на SARS-CoV-2."Хахаха! Кой ще се засили да идва в тази треторазрядна сръбска провинция!? Май много са си повярвали!
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нашите журналисти са за дране! Разберете, няма вече македонци, а северномакедонци! Уважавайте конституционното им самоопределение!
4
4
 
5
 
! Отговори
No Coment преди 1 месец
Да им спрат само водата по панелните квартали та да замирише на ,,както едно време по времето на Александро Големи''. Та да замирише на развалени миди,и развален морски кефал с недоядена македонска наденица,от оная с месо от българско *** и българска овца,пасани от арнаути.Та да усетят и те нещо от ,,македонската'' антична култура.
3
2
 
10
 
! Отговори
Фин преди 1 месец
Вечерен час до 22ч , а заведенията работят до 22:30 .... умно..
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да им монтират тогава външни тоалетни в македония.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото са антички