11 жени са обезобразени в "естетично студио за красота"

Собственичката е задържана
2 юни 2021 12:14, Ния Христова
53
11 жени са обезобразени в "естетично студио за красота"
Снимка: Pixabay
Сръбкиня, представяща се за лекар, обезобразила 11 жени в "естетичното си студио" в Белград, съобщава вестник "Блиц".
 
Измамницата е задържана при опит да избяга от страната. През март група жени и мъже подадоха искове срещу Олгица Марканович. Тя бе обвинена за това, че ги е обезобразила в салона си за красота. Освен в Белград, псевдолекарката работела и в Баня Лука.
 
Министерството на здравеопазването направила проверка, която установила, че Марканович е причинила здравословни проблеми на 11-те жертви, подали сигнала, като някои от тях имали и сериозни здравословни проблеми. Публикувани са и снимки на хора с изгаряния по лицето.
 
Тя работела без лиценз или разрешение от министерството на здравеопазването.
 
Предстои прокуратурата да вземе решение дали да остави Марканович в ареста.
 
Миналата седмица в Сърбия бе арестуван и фалшив пластичен хирург - Саша Кнежевич, който всъщност е масажист и който заедно с майка си, която е цветарка, извършвали хирургически операции, за които не са имали познания и лиценз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
който преди 2 години
търси - намира
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джуки на г.Ъз.И резан нос до половината...
30
1
 
7
 
! Отговори
Айде на примоцията.. преди 2 години
Търсили са ефтинийката , умниците. Казали са си тъй и тъй сме умни да си направим и една евтина пластъчна операция за да станем и красиви .... - Я, никому неизвестно студио за разкрасяване , предлага козметични процедури с 40% отстъпка .... Някоя си доктор Олгица ... Име вдъхващо доверие и професионализъм.... и сега имаме 11 души, хем "умни" , хем "красиви" .... End.
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И у нас колко обезобразени има ама и те не знаят че са.
28
1
 
24
 
! Отговори
мъж преди 2 години
Такива плашила са се навъдили, а най-страшното е, че се харесват и се мислят за невероятни красавици.
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като прочетох заглавието и веднага се сетих за Киро Брейка.
26
1
 
20
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Всяка една корекция прави жената по-грозна. Как досега жените не го разбраха?!
25
3
 
11
 
! Отговори
Жена преди 2 години
До 24Не е точно така - аз съзнавам, че съм некрасива, обаче няма да тръгна да си правя корекцийки щото знам, че с тях или без тях няма да стана като Анджелина Джоли, например. Повечето познати жени които имат някаква корекция са: крайно суетни, с високо самочувствие, с неистово желание да бъдат харесвани и да се конкурират с останалите жени. Повечето такива се целят в харесвани и успели мъже за които конкуренцията е голяма.
24
2
 
25
 
! Отговори
555 преди 2 години
Постоянно виждам по улиците жени и момичета с надути и грозни устни. И повечето от тях са ниски, трътлести и грозновати. Вече се убедих, че колкото повече не се харесваш, толкова по-ярки корекции правиш по себе си. Това са жени, които знаят, че са безлични и наваксват чрез устички. Ако имаш съзнанието на красива, никога не би си пипала лицето.
23
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като видя жена с надути джуки и се изприщам. Толкова е отвратително, не знам защо жените мислят, че на нас, мъжете, това ни харесва?
22
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жени, обезобразявайте се само в естетични студия с лиценз.
21
2
 
13
 
! Отговори
Коректор преди 2 години
Бе народа си е го казал, да би мирно седяло не би чудо видяло!!! Са реват, ама пак народа го е казал: Трай маме, за хубост. Еееее, айде трайте сега. Красавици неземни
20
0
 
13
 
! Отговори
Джаба Хътянина преди 2 години
Аз си знам че никой не може да ме оправи, затова и не се пробвам в подобни "клиники"
19
0
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 2 години
Опитното си е опитно, знае кое как изглежда.
18
1
 
27
 
! Отговори
Бизнес план преди 2 години
Правим си пластики...гърди устни скули ... мачкаме фитнеса ...и тръгваме за спонсор ...по възможност стабилен човек със семейство ... и сериозен бизнес ....да има за мен за тях ... и всички да са Хепи !!!Клонингите атакуват
17
0
 
32
 
! Отговори
````` преди 2 години
В наши дни е модерно жените да са с устни, като на лясковски музикант..
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е , защото се се втурнали да се "разкрасяват" в разни крайпътни студия на приемливи цени, в които нито работят медицински лица, за доктори да не говорим, нито се спазват някакви хиенни или други стандарти. Резултатът е - Франкенщайн завинаги!
15
4
 
43
 
! Отговори
Teo преди 2 години
Вместо пачи устни, в устата е получила срамни устни! Не ги съжалявам такива, ама наистина! За мен "разкрасяването" си е чиста проба избиване на комплекси(тук не говорим за белези, причинени от нещастни случаи или третиране на оперирани хора след карцином, например)! Хора, бъдете себе си!
14
2
 
49
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Мен ако питате при тези процедури е малко спорно какво точно наричаме - "успешна поцедура". За мен всички са си обезобразени, ама явно някои се харесват.
13
0
 
22
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
че те и тук са много обезобразените. Учудва ме, че продължават да ходят на такива процедури при козметички!!! и после ревът. Ами мили момичета, козметичката е учила /курс/ да дърпа косми. Докторът е учил /университет/ какво и как да го прави. Да, разликата в цената е голяма, но здравето е най - важно