Гръцки генерал подаде оставка, не ще ваксина

Той е освободен като шеф на военна болница
129
Гръцки генерал подаде оставка, не ще ваксина
Снимка: БГНЕС

Неваксиниран гръцки генерал, който беше директор на военна болница в Атина, е подал оставка, вместо да си направи ваксина срещу COVID-19, съобщи в. „Катимерини“.

Според телевизия СКАЙ генерал-лейтенантът е информирал министерство на отбраната преди десет дни, че не възнамерява да се ваксинира. Веднага от него била поискана оставка.

Още по темата
Болницата е поставена под управлението на временен администратор.

На 1 септември гръцкото правителство разпореди принудително излизане в неплатен отпуск на неваксинираните служители от здравеопазването.

Става ясно, че повече от 300 неваксинирани офицери и служители на въоръжените сили продължават да служат във военни болници, тъй като документът, постановяващ тяхното отстраняване, не е достигнал до тях./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво!!! Достоен човек!
114
1
 
3
 
! Отговори
До 110 (Реалист) преди 2 години
Това, което сте написал(а) трябва да е най-неадекватната логика, която съм чел. Даже се чудя как така сте се сетил(а) как се пише коментар.
113
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поискали му оставката , а той взел че я дал?!?!И що?!?Вместо да им каже :"Абе що си не.....?"Странни са тия генерали.
112
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксина по време на пандемия е абсолютна лудост. Заиграване с имунната система на организма, засилва се с тези ваксини и при среща с даден вирус се активират всички отговорни клетки наречени цитокини и възможността да се отключи цитокинова буря е огромна.
111
2
 
16
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Вие не разбрахте ли, че хората не ги е страх от ваксината. Просто не искат да превиват врат пред модерния фашизъм. След като казвам, че нямам нужда от ваксина, значи така съм преценил. Не желая да се ваксинирам и точка.
110
2
 
8
 
! Отговори
STOP COVID TERROR преди 2 години
Вместо да заловят и растрелят терористите провеждащи нaгло престъпна диверсия /поредна / най успешна рекламирана като SARS COVID .НАркоманизирани подставени на власт се ползват за масови заразявания на милиони вкл с опасни недопустими PCR Tests И с "Ваксини" с без клинични изпитания за безвредност...Арести за нагли политици и техните съучастници иска Европа веднага..
109
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Реалист, абе, ти към кои се причестяват - ***, но живи, или панически уплашени, но с много здравословни проблеми( ако останат живи, че и много ваксинирани си поминаха)? Лесно е да се драскат глупости, както ти правиш, но ако знаеш , че след всксинацията си като участник в руска рулетка, дали ще ти стиска да предпочетеш ваксината?
108
1
 
6
 
! Отговори
ааа преди 2 години
Как се казва генералът? Има ли си име им е поредната сензация?
107
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Реалист - Защо реши, че тези 20-30% са най-***? Защото си се боцнал ли? Ти прочете ли листовката на ваксината, като си толкова умен? Прочете ли информираното съгласие? Или викаш щом Господ Бог телевизорът ти е казал да се боцнеш, значи трябва да го направиш? Точно тези 20-30% са най-малко наивните, мислещите и най-малко страхливите. Ако ще колонизираш Марс например не ти трябват някакви индивиди, които се плашат от вирус, при който стана ясно какъв процент е смъртността... Успех!!!
106
1
 
23
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Голям проблем е с медицинския персонал в Гърция, защото много от тях не желаят да се ваксинират.
105
1
 
17
 
! Отговори
Петър преди 2 години
Каква точно ваксина може да въздейства на изкуствено създаден вирус ?! И само печалба ли е целта ?!
104
35
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Значи според Гане искат да убият тези които се ваксинират за да намалят населението. Да речем че е така. Това означава да останат около 20-30% от населението. А тези 20-30% най-мал0умните. Те ако останат сами няма как да оцелят защото няма достатъчно сиво вещество. Е тогава така или иначе всички ще умрат.
103
3
 
25
 
! Отговори
до 111 преди 2 години
"В Гърция 93% от лекарите са ваксинирани." - Не думай. На Марс пък живеят 8 000 000 кучета. хахахах ... Явно още не проумявате, защо се случва всичко това. Целта е намаляне на CO2 и като цяло замърсяването, чрез намаляне на консумацията, което пък става, като се намалят консуматорите, заради което боцкат най-много в най-богатите страни. Как да се избира кой да живее и кой да умре? Ами нека хората сами решат и се подпишат, че са ОК с това да спасят планетата и останалите. Успех на боцнатите!
102
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Гърция 93% от лекарите са ваксинирани. След уволняването, повечето са се ваксинирали и са възстановени на работа. 2-3% антиваксъри винаги ще се намерят, но държавата може и предпочита да е без тях.
101
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на гърците! Правилата са за всички. Уволняват и окото им не мигва!
100
5
 
33
 
! Отговори
Много преди 2 години
добре е направил!!!! Всички военни трябва да вземат пример от него!!!!!
99
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато си загрижен за живота и здравето на хората не само че не уволняваш лекари, а дори молиш пенсионираните и студентите да помагат в болниците. Ако целта ти е да разболееш или да убиеш хората, тогава си търсиш поводи да уволняваш лекарите от болниците, за да предизвикаш здравна криза. Ако това някой не го разбира, значи е опериран от логическо мислене. Радвам се, че в България тези индивиди (оперираните) са малцинство, което ме прави още по-горд, че съм българин!
98
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някакви гъби по-долу писали, как можело един генерал да го е страх от една игла. Явно още не са разбрали, че през иглата минава нещо, за което дори производителите не гарантират, че е ефикасно и безопасно. Даже си го пише в листовките на всяка една ваксина, но съм сигурен, че 99% от боцнатите дори не са я прочели. Окончателните доклади за ефикасността и безопасността на ваксините ще се пращат през 12.2022 (Модерна) и 12.2023 (Пфайзер) - това също го пише там. Бог телевизор им е казал друго!!!
97
0
 
4
 
! Отговори
от "До маршал&q преди 2 години
Всъщност излъгах... наистина го мисля... :)
96
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До маршал - А аз си представям воюващите ваксъри (не го мисля наистина, но да отговоря в същия дух на онзи по-долу). Като им кажат по телевизията, че врагът вече не е враг и могат да му предадат всичките си оръжия, и те тичат, и се редят на опашки да го направят. Естествено няма да се замислят, дали врагът не е пуснал съобщението по телевизията. Все пак телевизорът за тях е светая светих. Понеже коментарът му е елементарен, затова отговарям в елементарен стил... :)