Вучич поздрави Радев: Сърбия е искрен партньор на България

Оправдали сте очакванията да работите за благото на Вашата страна, заяви сръбският президент
22 ное 2021 20:08, Красимир Ангелов
38
Вучич поздрави Радев: Сърбия е искрен партньор на България
Снимка: БГНЕС

Президентът на Сърбия Александър Вучич поздрави Румен Радев по повод победата му на президентските избори и подчерта, че Сърбия остава искрен партньор на България, съобщи РТС.

"Пожелавам Ви много успехи в по-нататъшното изпълнение на отговорните президентски задължения, които изискват ангажираност и търпение при справянето с различните предизвикателства по пътя към успеха. Решението на гражданите на България да Ви поверят още един президентски мандат свидетелства за това, че досега сте оправдали очакванията им да работите усилено за благото на Вашата страна", се казва в поздравителния адрес.

"Република Сърбия остава искрен партньор на Република България, който ще продължи да поддържа добросъседските отношения и сътрудничество в полза не само на нашите страни, но и на целия регион", се казва в поздравлението на сръбския президент Александър Вучич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със сърбите можем да си партнираме много добре. И ще го правим все повече занапред. Магистралата сега, газопроводът също през Калотина, горе в Тимошко ще се свържем скоростно. А тия, които само крякат против Сърбия - България не губи Македония заради сърби и гърци. Губи я заради гнусното влашко нападение 13-та година, ама за това незнайно защо се мълчи! Пък и да не се бяхме били като пълни *** на Чаталджа.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изглежда много от пишещите тук не знаят кой е Любиша Самарджич, Тозовац и много други. Изглежда са паднали от Марс и Балканският полуостров за тях е непозната територия, като Аляска например?
32
1
 
2
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 35 България е член на НАТО. Сърбия не е член на НАТО. Сърбия получава оръжия от Русия, която също не е член на НАТО. България и Сърбия провеждат съвместни военни учения на Шабла, съвместно със сръбските ВВС, въпреки че не са държава от НАТО. България и Сърбия успешно си сътрудничат а ти, и твоят кумир Путин няма да могат да ни разединят и да завладеят Балканите!
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В последните 800г Сърбия нито веднъж не е била партньор или приятел на България. Не се залъгвайте, отново чакат да ни забият нож в гърба.
30
2
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
сърбите не са ни приятели, тяхна е вината затова, че в РСМ ни мразят и не признават, че са Българи !!! ___И сега пак сърбите работят за откъсване на македонците от България и да останат под сръбско влияние !!!
29
2
 
8
 
! Отговори
Сърбия е партньор? преди 2 години
Сърбия ни напада в гръб когато ние се бием с Турция. Това е факт не само в нашата история. Тези тъмните с големите клюнове и ориенталските танци западно от нас са партньори на Турция и никога няма да бъде простено за това и както типични на падащи в гръб повтарят същият номер и с мънкидония.
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи *** сте ! Требва вече да ползвам VPN, че да си напиша мнението за слабите сърби :)))
27
9
 
11
 
! Отговори
Ах, каква драма преди 2 години
Вучич прави, каквото му наредят от Москва ! Поздравява - поздравява, ругае - ругае !Радев е същия - Крим наш ! ЕС далеко !
26
4
 
9
 
! Отговори
Бай Онзи преди 2 години
Първо Мадуро трябваше да поздрави Радев. Дори още преди изборите.
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз дългуч не беше ли казал, че България е малка държава а цела Сърбия била нещо (Сърбия е по малка по територия, дори с Косово).....просто казвам :)))
24
6
 
15
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Србете поздравляват само предателите на България!
23
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пък ***....ние помним,бе! Сърбе на върбе!!!
22
6
 
17
 
! Отговори
Фигурант на мафията преди 2 години
Радев кляка на Русия ! Какъв български интерес защитава ?! Да ни изгонят от ЕС ?! Да ни върнат визите ?! Какво е направил този фигурант на мафията за България ?! Поне едно положително нещо !
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смятай каква изолация , президента на Занзибар ( голям човек) може би щеше да го поздрави и да му се изсмее ама след като тества папаята за ковид го гътнаха
20
8
 
10
 
! Отговори
Да види Радев ! преди 2 години
Китайци ЗАПОЧВАТ и строителството на метро в Белград ! Досега нямат метро развитите сърби ! 0 км метро ! В София Бойко построи 52 км. - преди него и там нямаше метро !
19
7
 
11
 
! Отговори
Голям успех на Радев преди 2 години
Кой друг го поздрави ?! Дори Путин не ! ЕС и САЩ НЯМА да го поздравят - защо ли ?!
18
2
 
11
 
! Отговори
Българите преди 2 години
Искрено ти верваме съвсем искрено
17
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Македония е повече Гърцка.Сърбия почти няма бизнес там.Бъшгари имат също повече бизнес от Сърбите.Държавите се управляват от бизнеса,е в някои държави(България) от мафията и олигархията,коятомпритежава бизнеса.Историята и национализма е във вас име промивка на мозъка,което помага на политиците лесно да Ви манипулират и вие да рабптите за по-малко пари и да получавате малки пенсии.Вие губите,а шепа хора живеят в лукс ,койтомвие само може да сънувате.
16
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев победи защото е честен хр истиянин и достоен човек: пред целия свят каза истината, че Крим (подразбира се ВИНАГИ Е БИЛ И) е руски, за разлика от лъ жците сат анисти-атих ристи, твърдящи обратното.
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
китайци строят най-големия в Европа завод за автомобилни гуми в Сърбия . но това не може да го прочетете в българск. медии .