Другите 3 македонски автобуса са се прибрали в Скопие

Фирмата-превозвач "Бесатранс" редовно организирала екскурзии до Турция
Обновена: 23 ное 2021 10:29 | 23 ное 2021 10:29, Анисия Иванова
8
Другите 3 македонски автобуса са се прибрали в Скопие
Снимка: БГНЕС

Трите македонски автобуса, които са превозвали част от групата от Истанбул за Скопие, са преминали рано тази сутрин около 5 ч. през ГКПП Гюешево и са се прибрали в Северна Македония, потвърдиха за БНР служители на пункта.

Митничари от Гюешево казаха, че фирмата-превозвач "Бесатранс" от Скопие редовно организира екскурзии до Истанбул, особено когато има няколко почивни дни за северномакедонците.

Още по темата


Групите пътуват предимно нощем. През пункта Гюешево до обяд се очакваше да премине главния прокурор на Македония, за да посети мястото на трагедията със запаления автобус край Боснек.

Тази нощ около 2 часа автобус с македонска регистрация катастрофира на магистрала "Струма". Загинаха 45 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
1
 
! Отговори
999 преди 2 години
Би трябвало поне след излизане от опасни участъци - восачите да се уверят взаимно, че всичко е наред! Иначе става това! Можело е да се спасят повече хора. Всички са изгорели вътре, биз да могат дори да си отворят вратите!
3
4
 
10
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
НЕ са имали НИКАКВА ВРЪЗКА, НИ ТЕЛЕФОН, НИТО СА СЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ ВЪОБЩЕ! ТОВА Е ОБИЧАЙНО ЯВЛЕНИЕ, НАЛИ? А БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОДДЪРЖА КОМУНИКАЦИЯ, ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА!!!
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно не са карали в конвой, долепени един до друг, а е имало известно разстояние между тях, толкова ли е трудно да се сетиш, номер първи?
1
3
 
11
 
! Отговори
Ц преди 2 години
Е как тези ТРИ автобуса НЕ СА ВИДЕЛИ, НЕ СА ЧУЛИ, НЕ СА СЪОБЩИЛИ ЗА КАКЪВТО И ДА Е ПРОБЛЕМ , А УЖ СА БИЛИ ГРУПА ОТ 4 АВТОБУСА НА ЕДНА И СЪЩА ФИРМА?!?!?